Evliliğe karşı değilim ama kendimi hiç evli olarak göremiyorum. 25 e gircem artık😅
Hayatımda biri olmadığını icin mi acaba? Çok uzak geliyor bana bu konular. Örneğin 1 tane ceyizim bile yok daha😅 istemiyorum.
Evliliğe karşı değilim ama kendimi hiç evli olarak göremiyorum. 25 e gircem artık😅
Hayatımda biri olmadığını icin mi acaba? Çok uzak geliyor bana bu konular. Örneğin 1 tane ceyizim bile yok daha😅 istemiyorum.
Evet bu yaşa kadar bir karşı cins bakmadı milletin kızları 15 yaşında 3. sevgilisini boşar ben bu yaşa kadar erkeklerinin ilgisini çekmediysem bu yaştan sonra bana bakan erkek ancak malım mülküm için bakar onu da ben istemem milletin kızları prenses? ben patlıcan mıyım? Çocukta istemiyorum sevimsiz gelir bana bok torbaları, yaşlanınca bana baksın diye çocuk yapmam, demek bende güzellik yok ki paşalarımızın dikkatini çekemedim…
Evlenmeyi düşünmüyorum diyenler ilgi evleniyorlar ben de öyle diyordum hatta kocamla ilk buluştuğumuzda evlenmeyi düşünüyor musun diye sordu, hayır tabii ki de gitsen evlen dedim. Şu anda bir tane çocuğum var anlatabiliyor muyum? O sevgilimden..
Cevap
7Cevap
Ben kimsenin beni seveceğine inanmıyorum ki. Bu konuda hiç inancım da olmadı. Evlenecekmiş gibi hissetmiyorum
Biz varızz ne doğru insan ne doğru bir hareketi var insanlar günlük düşünüyor haklılar ama duygular günlük değil maalesef
kafana uyan biri denk gelirse olur gelmezse de olmaması daha hayırlı
Hiç denk gelmiyxek gibi 😅
Bana da öyle geliyor ama kapıyı hep biraz aralık bırakıyorum. Kapıyı tamamen kapamamak lazım.
Doğru diyosun
Bende birgun hic bosanamayacakmisim gibi geliyor
boş ver et bişiycik olmaz.
O işlerin içine bir gir bak neler oluyor
Korkunç geliyo
Teşekkürlerrrr
Yalnız değilsin
Ne is yapıyorsunuz
Okuyorum
Tesettürmusun ne okuyon
Evet pdr
Ne güzel tanışalım bende okul öncesi öğretmeniyim