İstanbul'dan başka yere gitseydi keşke... Anadolu yakasında otursun bari daha temizdir oralar Üsküdar falan Esenyurt, Bağcılar, fatih, Zeytinburnu bu gibi yerlere adım atmasa iyi olur
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Avrupa yakasında bence en güvenli yer fatih 😀 birazcık biliyorum evet ben Anadolu yakasında uzun yıllar kaldım kartal hariç her yeri güzel
İstanbul da oturduğun bölge ile hayatta kalma oranın eş değerli. Bir kadınsa güzel semtlerde oturmasını tavsiye ederim fazladan bin iki bin lira vermeyip boş insanları görmektense nezih bir yerde takılsın. İlk zamanlarda toplu taşıma problemleri yaşayabilir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstanbul'dan başka yere gitseydi keşke... Anadolu yakasında otursun bari daha temizdir oralar Üsküdar falan Esenyurt, Bağcılar, fatih, Zeytinburnu bu gibi yerlere adım atmasa iyi olur
Avrupa yakasında bence en güvenli yer fatih 😀 birazcık biliyorum evet ben Anadolu yakasında uzun yıllar kaldım kartal hariç her yeri güzel
Güvenlik
Derken?
İstanbul da oturduğun bölge ile hayatta kalma oranın eş değerli. Bir kadınsa güzel semtlerde oturmasını tavsiye ederim fazladan bin iki bin lira vermeyip boş insanları görmektense nezih bir yerde takılsın. İlk zamanlarda toplu taşıma problemleri yaşayabilir..
Hım peki Avrupa Anadolu yakası arasında en çok hangi semtleri önerirsin
İstanbulun insanın gözü çok açık dikkat etsin
Nasıl yani ne konuda dikkat etsin
Parasal konularda mesela. Dolandırıcı gibiler genelif keşfıwşkdşwöx Bir de herkese güvenip bir yere gitmesin yani hemen yakınlaşmasın
Ahaha o normal ya artık her yerde dolandırıcı var 😀😀 kendisi çözecek artık onları ben ne desem de olmaz
Kardeşim normalde kapalı biri erkek konuladinds bir şey olacağını dusunmedkm kapalı derken erkeklere karşı ilgisiz vs