Kayınvalidem de var anahtarı unutursak uzak bir yere gittiğimizde bir şeyden emin değilsek (ocak açık mı kaldı ütü fişte mi vs) bakması için vermiştik ama o artık normalde de kullanmaya başladı.
Sürekli çat kapı giriyor her zaman uygun olmuyoruz. Mesela bu sabah eşimle yatıyoruz 8 de kapı sesine kalktık o saatte evimizde ne işi var dediğimde de sorun çıkartan taraf ben oluyorum bir şey olmaz diyor eşim. ama ben birlikte olurken bile tedirgin oluyorum acaba gelir mi acaba acaba acaba. qma eşim rahatsız olmuyor. Kayınvalideme belli ediyorum rahatsız olduğumu hemen eşime ağlıyor bana böyle davranıyo falan diye.
Eşime bu konuda ne diyebilirim anahtarı nasıl aldırabilirim
Sürekli çat kapı giriyor her zaman uygun olmuyoruz. Mesela bu sabah eşimle yatıyoruz 8 de kapı sesine kalktık o saatte evimizde ne işi var dediğimde de sorun çıkartan taraf ben oluyorum bir şey olmaz diyor eşim. ama ben birlikte olurken bile tedirgin oluyorum acaba gelir mi acaba acaba acaba. qma eşim rahatsız olmuyor. Kayınvalideme belli ediyorum rahatsız olduğumu hemen eşime ağlıyor bana böyle davranıyo falan diye.
Eşime bu konuda ne diyebilirim anahtarı nasıl aldırabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer