Tuvalet takıntımı nasıl yenebilirim arkadaşlar lütfen bişeyler söyler misiniz?

Benim bir takıntılığım var her yemekten sonra tuvalete gidp tuvaletimi yapmak istiyorum ve kendimi tuvalette sıkıyorum bu yüzden hemoroid yani basur oldum zaten. Benim korktuğum şey şu yediğim şeyler bağırsaklarımda kalır tıkanır bir hafta tuvalete çıkamam gibi şeyler düşünüp korkuyorum her gün tuvaletimi yapıp ondan sonra yemek yemek istiyorum ama bir insan her gün tuvalet yapmaz bende takıntı haline geldi. Her sabah zeytinyağ içiyorum iki kaşık tuvalete çıkabilmek için yani içtiğim şeyler sayesinde tuvalete çıktığımı düşünüyorum. Ama bekleyemiyorum mesela eskiden kafaya takmazdım iki üç günde bir yapardım ve normal olanı da bu zaten her gün yapanlar da var ama ben öyle değildim şimdi her gün gidip tuvalette ıkınıyorum hatta içimde dışkı var mı diye parmakla içini kontrol bile ediyorum o derece hemoroid de var zaten ama iç hemoroid var o yüzden kanama olmuyor acı da olmuyor ama napıcam bu takıntımı nasıl yenerim. Tuvalete çıkmamanın çok kötü bişey olmadığını çözümü olan bişey olduğunu gerekirse lavman veya ilaçlar ile düzelebilecğini ve bir kaç gün tuvalet yapmamanın normal bişey olduğunu bana anlatır mısınız rica ediyorum bu psikojiden çıkmak istiyorum eskisi gibi kafaya takmamak istiyorum
Tuvalet takıntımı nasıl yenebilirim arkadaşlar lütfen bişeyler söyler misiniz?