Aile & Toplum Akrabam bana içki almis benim icmedigimi bildigi halde? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bayramlarda onu gorcem bana bisey yapicak diye cok korkuyorum ne yapicam ben 😟😞 Güncellemeler+1 yıl Ayrica bu kisi evli barkli cocuklu Akrabam bana içki almis benim icmedigimi bildigi halde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ayyy bu adamın amacı kötü... yakışıklımı bari 1 4 Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Yakisikli olunca tecavüzü mesru mu oluyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HayalsizDasporav yook be ondan demedim, tipsiz falansa dediğin şey olursa tiksinmesin diye Yorumla Yesilim27 +1 yıl @HayalsizDasporav ömrün uzun olsun cane 😀😀🤭 Yorumla 34fnry +1 yıl Yakisikli olmasii guzelmi olir Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Akraban hangı ıckıyı almıs 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum bakamadim bile korkudan Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Nıye hayal gucun okadar genıs degılmı hadı uydur bı tane Yorumla Soran +1 yıl Icki markalarini bilmiyorum bile neyini uydurcam Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nasıl yani bir şey yapacak 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Demi bende çok korktum hemen eve goturmesini soyledim beni Yorumla kanarya001907 +1 yıl Hareketlerinde anormallikmi var seni korkutan Yorumla Soran +1 yıl Evet var maalesef Yorumla kanarya001907 +1 yıl Tam olarak neyin oluyor Yorumla Soran +1 yıl Annemin dayisinin cocugu ama yakiniz her bayram gorusuruz daha dogrusu annemler gorusur samimiler baya Yorumla kanarya001907 +1 yıl Rahatsız olup çekiniyorsan açık açık konuşsan olmazmı? Yorumla Soran +1 yıl Ben bizim akrabalardan biriyle sevgiliydim bunu o da duymustu bana dicegi sey bana rahatsiz oluyosun ona mi olmuyosun der tehdit eder Yorumla kanarya001907 +1 yıl Bittiyse ilişkin onunla tehdit etse ne yazar bu korkuyla yüzleşmelisin Yorumla Soran +1 yıl Babam bilmiyo bilse bitse bile oldurur beni Yorumla kanarya001907 +1 yıl Bu sıkıntı senden ne istiyor açık açık söyledimi Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İçirip seni sarhoş edip faydalancak 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Offf akrabam bi de 😔 Yorumla Hairmafya +1 yıl Uzaktaysa korkma bayramda görcen kalabalık olcak zaten ev Yorumla Soran +1 yıl Hyr ayni sehirdeyiz ayrica bayramlarda onlarin ev bos oluyo Yorumla Hairmafya +1 yıl Olsun evine gitmiycen zaten Yorumla Soran +1 yıl Bayramlarda gidiyorum iste mecburen Yorumla Hairmafya +1 yıl Evi boşmuş kendin diyorsun gitme Yorumla Soran +1 yıl Annem kiziyo gitmezsem :(( Yorumla Hairmafya +1 yıl Ama tek oluyor diyorsun sen niye gidiyorsun tek ailecek gitseniz tamamda Yorumla Soran +1 yıl Bazen ailecek gidiyoruz bazen cok akraba oldugu icin annemler belli basli kisilerin evine tek yolluyo beni ve kardesimi ellerini opun gelin diyo Yorumla Hairmafya +1 yıl Bence gitme niyeti kötü belli bide evli çocuklu diyorsun seni tek yakalarsa evine gidicen kesin içerde çullanır üstüne Yorumla Soran +1 yıl Haklisiniz Yorumla Hairmafya +1 yıl Kaç yaşında Yorumla Soran +1 yıl 30lu yaslarin basinda Yorumla Hairmafya +1 yıl Aman gitme evine gircen mecbur gidince bişey yapmaya çalışır kesin Yorumla
Yesilim27 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Seninle yatacak mutlu edecek 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yatiririm onu ama ne pislik insanlar var ya Yorumla Yesilim27 +1 yıl Nasıl yani neden ki öyle dedin Yorumla Soran +1 yıl Istemiyorum onu pis sapik biri Yorumla Yesilim27 +1 yıl Adamı baştan çıkarmasın popon büyük mü Yorumla Soran +1 yıl Hyr değil Yorumla Yesilim27 +1 yıl Senden zevk almıştır o yüzden naptiysan özele gelsene kalcan da büyük değil ne oldu acaba Yorumla Soran +1 yıl Bisey yapmadim zevk vercek tovbe estagfurullah Yorumla Yesilim27 +1 yıl Adamı kendinden almisin burada yazamiyom özelde yazsana Yorumla Yesilim27 +1 yıl Bekliyorum yazmanı Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. bir şey olmaz 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçme Sakın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu ne soru ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne soru mu olan bu şoktayim hala Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ayyy bu adamın amacı kötü... yakışıklımı bari
Yakisikli olunca tecavüzü mesru mu oluyor?
@HayalsizDasporav yook be ondan demedim, tipsiz falansa dediğin şey olursa tiksinmesin diye
@HayalsizDasporav ömrün uzun olsun cane 😀😀🤭
Yakisikli olmasii guzelmi olir
Akraban hangı ıckıyı almıs
Bilmiyorum bakamadim bile korkudan
Nıye hayal gucun okadar genıs degılmı hadı uydur bı tane
Icki markalarini bilmiyorum bile neyini uydurcam
Fanteziye gel
Nasıl yani bir şey yapacak
Demi bende çok korktum hemen eve goturmesini soyledim beni
Hareketlerinde anormallikmi var seni korkutan
Evet var maalesef
Tam olarak neyin oluyor
Annemin dayisinin cocugu ama yakiniz her bayram gorusuruz daha dogrusu annemler gorusur samimiler baya
Rahatsız olup çekiniyorsan açık açık konuşsan olmazmı?
Ben bizim akrabalardan biriyle sevgiliydim bunu o da duymustu bana dicegi sey bana rahatsiz oluyosun ona mi olmuyosun der tehdit eder
Bittiyse ilişkin onunla tehdit etse ne yazar bu korkuyla yüzleşmelisin
Babam bilmiyo bilse bitse bile oldurur beni
Bu sıkıntı senden ne istiyor açık açık söyledimi
İçirip seni sarhoş edip faydalancak
Offf akrabam bi de 😔
Uzaktaysa korkma bayramda görcen kalabalık olcak zaten ev
Hyr ayni sehirdeyiz ayrica bayramlarda onlarin ev bos oluyo
Olsun evine gitmiycen zaten
Bayramlarda gidiyorum iste mecburen
Evi boşmuş kendin diyorsun gitme
Annem kiziyo gitmezsem :((
Ama tek oluyor diyorsun sen niye gidiyorsun tek ailecek gitseniz tamamda
Bazen ailecek gidiyoruz bazen cok akraba oldugu icin annemler belli basli kisilerin evine tek yolluyo beni ve kardesimi ellerini opun gelin diyo
Bence gitme niyeti kötü belli bide evli çocuklu diyorsun seni tek yakalarsa evine gidicen kesin içerde çullanır üstüne
Haklisiniz
Kaç yaşında
30lu yaslarin basinda
Aman gitme evine gircen mecbur gidince bişey yapmaya çalışır kesin
Seninle yatacak mutlu edecek
Yatiririm onu ama ne pislik insanlar var ya
Nasıl yani neden ki öyle dedin
Istemiyorum onu pis sapik biri
Adamı baştan çıkarmasın popon büyük mü
Hyr değil
Senden zevk almıştır o yüzden naptiysan özele gelsene kalcan da büyük değil ne oldu acaba
Bisey yapmadim zevk vercek tovbe estagfurullah
Adamı kendinden almisin burada yazamiyom özelde yazsana
Bekliyorum yazmanı
Onu zehirle
Bana gönder
bir şey olmaz
İçme Sakın
Bu ne soru ya
Ne soru mu olan bu şoktayim hala