Türkiyeden uzak türk erkeler ve yabancı kızların olduğu bir ülke. Baba türk olduğu için çocukta türk oluyor. ülkeye sadece türk erke ve yabancı kızları vatandaş olarak alınmalı. Bna destek olan var mı bu fikir de?
Türk erkelerine yeni ülke şart
Türk erkeklereyeni ülke şart değil türkiye de kalalım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adam gibi adam olan Türk erkekleri bizimle kalsın, sizn gibi olanlara gerçekten başka ülke yakışır.
Hepsi bizimle gelmesi gerekiyo yeni ülke için kalabalık olmalıyız. türkiye size emanet
He aynen benim babamla erkek kardeşim de onu diyor 😂😂😂 Her Türk erkeği senin gibi dğeil. Hatta senin gibileri bizden bile görmüyorum. Kendi ırkının kadınına laf sokan bizden olamaz. Bizim ırkımızdan da olamaz.
türk kızlarına lafsokmadın ki. Sadece türk erkelerine yeni ülke lazım dedim
Bende bizden olanlar bizle kalsın dedim yahu :d sen gibiler gitsin.
kalmak istteyen kalır. ama latin rus kızları gören türkiyede kalmak istemez. ülke ekonomisi üretime dayalı olacak ve ekonomik olarak rahat olacak. sadece türk erkeler ve yabancı kızlar alınacak
kalmak istemeyen erkekler gitsin bence de. keşke hatta 😂 sağlıklı düşünen adamlar, zaten bu kafada olmaz, onlar kalır.
türkiye devri bitti. burada yaşanmaz artık ondan dedim. onun için türk erkelere yeni ülke şart. Türk kadınlar türk erkelerini genelikle istemiyo. oyüzden bize yabancı kız lazım. Türk erkelerrini istemeyen türk kızları lazım değil bize.
Türk erkeklerini istemeyen kız da Türk değildir 😂 karşında bir Türkçü var 😂😂😂
senin gibi çok az. oyüzden bize gönüllülük esaslı yabancı kız lazım. evlenmek için. ekonomik girişimlerimiz 90 kişilik kurduğum grupla sürüyor. dün 65 kişiydik bugün çoğaldık birazdaha. sayımız arttıkça hedefimize yaklaşıyoruz. kurduğumuz kalabalık grupla ortak ekonomik faliyetlerimiz olacak çok para kazanıp yeni türk ülkesini kuracağız. her geçen gün sayımız artıyor.
haha ülke kurmak imkansız da siz şey yapın, direkt işçi olarak arzu ettiğiniz kızların ülkelerine gidin. en rahatı olur.
brezilya toprak satıyor ordan toprak alacağız
bir g. öt için çingenelerle mi karışacaksınız 😂😂😂. az güzel bir ırk seçeydiniz yahu.
Ülkeye sarışın kızlarda alacağız. ekonomimiz iyi olunca rus kızlar da gelir.
aynen ekonomiye gelirler. hayalin süper ama tutmaz. toprak al ülke kur filan. Sen direkt git. işçi olarak. ciddi söylüyorum. az inşaat işine gir burada, çırak filan olarka geliş. sonra zaten gidersn rusyaya filan. oralara çok giden var böyle. Sonra amacını gerçekleştirirsin kendin için, evlenir kalırsın orada. yoksa bu söylediğin hayal tutmaz. zamanına yazık edersin. Erken yol alman için daha gerçekçi bir şeyler yap. Yazın Moskova'daydım, inşaat filan çok oluyor oralarda, burdan gidip çalışan da çok.
Türkçüysen bize katıl
Ben Türkçüyüm. rusçu ya da latinci değlm. 😂😂😂 ayrıca ben realistim. yerinde olsam ve bu kadar arzuluyorsam başka milletin kadınlarını, gider orada hayat kurarım. bunu iyi düşün. aklına koyarsan yaparsın. sadece sektörler iyi takip et. burdan oralara hangi sektörden gitmen ve tutunma kolay olur öğrenirsin. inşaat tarzı işlerle çok giden var.
Sen beni anlamadın asıl amaç ülke kurmak
o sadece fantastik bir hayal. ama benim dediğimi cidden yapabilirsin. max birkaç seneni alır.
Senin dediğine gerek yok
Peki sen zamanını boşa harca. Bir bakmışsın yaş geçmiş,.
Kellemi koydum bu yola
hıhı. Ben de ciddi ciddi akıl veriyom
Kadınlar için de ayrı yer yapılırsa evet olur. Bize de çeşit çeşit erkek. Ama DNA bozulur baba farklı olduğu için çocuklar türk olmaz
Türk erkeler için olacak ülke. Baba türk olunca çocukta türk oluyo dna flan hikaye. Sizin izin vermenize gerek yok biz kendimiz toprak satınalıp ülke kurmamız lazım. türk erkelerle birleşmeliyiz
kadınlara da kurun.
Yabancı erkek doldurun bakın turk isteyen kalmaz zaten 😂
türkiyeyi türk kadınlara emanet edeceğiz
Yok siz burada kalin bize ayrı yer yapin
biz kendimiz için çalışırız. toprak satın alıp ülke kuracağız şimdiden sermayemizi çoğaltmak için 89 kişi buldum benimle 90 kişi 90 türk erkek olduk şimdiden bu amaç peşinden giden
Banane bende başka yabancı erkeklerle olmak istiyorum tek kadınlar ülkede napcaz 😂 😂siyahi verseniz iki üç tane de olsa yeterli onların bir erkeği bizim 10 erkeğe bedel
BİZ gittikten sonra istedğiniz kadar erkek ülkeye alabilirsiniz
Okkey süper. Canıma minnet 😂
Biz gitikten sonra afrikanın kapısını türkiyeye açın
Olur gelirler zaten emin ol. Benim tanıdığım tüm siyahi erkekler türk kızlarını. Çok beğeniyor
şimdilik 90 kişiyiz dahada çuvalacağız. ortak ekonomik girişimlerde bulunup para kazanacağız hedefimizi için. aramıza katılan kişi çoğaldıkça hedefimize daha çok yaklaşacağız
Bizede yapin
118 kişi olduk çoğalıyoruz dün 90 kişiydik
Kadınlara da yer yapın beyler
kimle evleneceksiniz
Ben senin sorunu anlamadım arkadaş?
yeni ülke şart dedim türk erkelere
Türkiye varken Türk vatandaşlarına neden yeni bir ülke lazım,
Sen anlamazsın boş ver
Ne bildiğini, bilmediği gibi anlatma becerik sizliginden dolayı boş verdim, seni 😉
neresini anlamıyosun. bu ülke bitti bize yeni ülke lazım orta doğudan uzak yerde
Ya yeni ülke kuracaksın, varsa böyle bir gücün!!! ya da oradan kaçacaksın, gilgin kabiliyetin, bu imkanlar var elinde
Ben seni iyi anlıyorum, ama sen kendini anlayabiliyormusun.
sayımız 90 kişi oldu ortak iş kurup para kazanacağız para olunca sesimiz duyulacak diğğer türk erkelere onlarda bze katılacak
Sen bazı şeyleri karıştırıyon kardeş, sayımızın çoğalması güzel bir şey, idealler çerçevesinde ama
sığ düşünceli seni. Büyük düşünen insanları sığ düşüncenizle engelliyemezsiniz
Kırmak istemiyorum da, hayaller dunyasinda toz pembe yasiyorsunuz demekki hayatı,
Sen Türk değilmisin bize katıl
Siz kimsiniz?
Yeni Türk ülkesi kuracak olan ekip
Üyelik kaç para?
Ücretsiz fikir birliği yapacağız
Proje subacağız ortaya
Sayımız artınca bir araya toplanıp fabrika kuracağız
Ekonomik özgürlüğümüzü elimize alnalıyız
🤣🤣🤣🤣🤣
Biyerden belediye başkanlığına aday oldun mu?
Hayır
Hadi kardeş iyi geceler tatlı rüyanda oyunlar sana,