Türk kızı denilince bize etmediği laf kalmayan, kız dediğin bakımlı olur diyip makyaj yapınca biz bunlar ne biçim kız doğal olun diyen ama kendini brad pitt sanan bir kıvanç tatlıtuğ olamayan, kızlara ukalalık taslayıp yabancı kız düşkünü olan ama türk kızının peşinden koşup ona muhtaç kalanlara gelelim, türk erkeklerimize.. Kızlara demediğinizi bırakmadınız yahu, sanki hint kumaşısınız. Dökün tüm taşları kızlar onlarda anlasınlar kırılmasınlar diye onlara bir şeyler demediğimizi. Soruyorum kızlar yalan mı bunlar?
Cevabın nedir?
+1 yılDoğrudur hemcinsim, ipiyle sapıyla doğru söylediklerin. Muhabbeti açılınca Rus kızı, cart, kızı, curt kızı diye öten beyler yine Türk kızına kalıyor bir şekilde, Taksim'de gördükleri her beyaz yabancıya o* gözüyle bakmaları da çorbamızın tuzu, biberi. Diyeceğim o ki beyler çok fazla kasmayın kendinizi, Rus erkeklerinin barbarlığı olmasa kızları bu kadar dikkat çekmezdi -Rus diyoruz sürekli ama bu klasik olduğu için sadece, yoksa ırkçılık olarak almayalım bunu-. Eninde sonunda kürkçü dükkanına dönülecek nasıl olsa, tükürdüğünü yalamak anlı şanlı Türk erkeğine yakışmıyor!
03 Yorumla- +1 yıl
yürü be kızım! Şu açık cesaretliliği pekala her yerde gösteririz de cici kızlarız üzülmesinler diye düşünüyoruz tepemize çıkıyolar
- +1 yıl
Dışarıdan gördüklerini kendilerince yorumlayıp mantıksız sonuçlara varmak gerçekten yakışmıyor. Kendini bilen her dişi bakımını yapar, fiziğine, görünüşüne dikkat eder. Bunun ırkla, milletle alakası yok. Ama harbilikse Türk kızı da diğerlerini sollar o konuda, o yüzden herkes yerini bilip ona göre tavır alacak. Susuyorsak asaletimizden canım, elimiz maşalı bizim!
- +1 yıl
bizde laf yaparız çok iyi ya edepsizler
En İyi Cevaplar
+1 yılTurk erkekleri aradigi kizin bakire olmasini isterken bir yandanda kizlarin bakireligini alan tpik vakadir bir yandankizlarin onlar icin suslendiklerinde boya kupu diyerek cekistirirken dogal bir kiza cirkin diyebilecek kadar ne istediklerini bilmeyen erkek tipleri... bir yandan kizlar dedi kodu yapiyor arkalarindan atip tutuyor diye konusuyorlar ama kahvede tum erkekler toplanip onun bunun hakkinda konusuyorlar
043 Yorumla- +1 yıl
Anliycan ne istedigini bilmeyen erkek tipidir turk erkegi
- +1 yıl
çooook haklısın, bunu söylesen hiçte öyle değiller ama kabullenmiyorlar
- +1 yıl
Herhangi biseyde ise ben erkegim yaparim sen kizsin olayi yok mu deli ediyo insani kizlarin onlara muhtac olduklarini dusunuyorlarki halbuki bir bayan olmadan hic olduklarini bilmiyorlar ya da islerine gelmiyor
- +1 yıl
he vallahi
- +1 yıl
ne arıyo peki kız zorla tacavüze ugradım dese adam orda nasıl bırakırım planları yapıyor düşün yanii ilerisini
- +1 yıl
neydi yani bu şimdi
- +1 yıl
bence erkeklere tutum evi acmaları lazım kadına şiddet uygulayan adamı alıp tutacakları akıllanana kadar da artık elden ne gelirse yapılacak ev lazım
- +1 yıl
Sıra dışı örnekler verme arkadaşım. Hem bir kız kaza sonucu ya da bir tecavüz sırasında bakireliğini yitirdiyse bunun belgesi var; alır gösterir malum kişiye. Kadınların cinsel isteği yokmuş gibi davranmayı da bırakın artık ; cinsel birleşmeyle bakireliğin yitirilmesi olayına öyle kolay gelinmez iki tarafta isteklidir. Artı ben hiçbir kızın bakireliğini almadım çevremdeki birçok erkekte öyle üstelik böyle bir şeyi de erkekler arasında övünç kaynağı olarak sanmayı bırakın biz kendi aramızda bu olaya şerefsizlik diyoruz. Bir kişi evlenme vaadiyle o aşamaya gelip bakireliği aldıysa o kızla evlenmelidir ama tüm erkekleri suçlu ilan etme çabası niye.
- +1 yıl
erkeklerin oyle boyle dusundugunu zannedıyorsun dıyorsun ya aynen oylesınız dusunmuyoruz ayrıca siz tecavuze bıle kanıt ısteyecek kadar da duygusussunuz cinsellikle ılgılı ise ewt bayan erkek ortak noktadır karsılıklı olur ama bu erkekler tarafından daha cok agızda dolanan bı konu bı bayan mahremıyetını saklar sız kufur edrken bıle kadınları kullanıyosunuz hadı yalan de genelleme yapıyorum
- +1 yıl
Bırak duygusuz filan demeyi. Gayette duyguluyuz duygulu olunca masaya yumruğu vuracak erkek arıyorum dersiniz. www.kizlarsoruyor.com/.../q1643363-sair-ruhlu-erkekler-ilginizi-ceker-mi Bak buraya duygulu şair ruhlu romantik erkeklere bile takacak kulp bulursunuz. Bakireliğini kaybeden her kızın (mast. la , isteyerek ilişkiye girerek) söylediği ilk yalan "tecavüze uğradım" oluyor ama o tecavüz edenler bir türlü yakalanmış olmuyor hiçbir polis kaydı yok. Çünkü Türk Kızları kadar kolay yalan söyleyip belli etmeyen hiçbir kız milleti yok. Küfür ederken bizi kullanıyorsunuz demişsniz tüm dünya da küfür ederken kadınlar da kullanılır ve işin kötüsü kadınlar küfür ederken kadınlarla ilgili kelimeleri kullanır.
- +1 yıl
nerde gordun bı kadının sokaga cıkıpta ana avrat gıttıgını hiç gördünmü ha hadı onu gec adamalar neyın kafasını yasıyosa hanımını colugunu cocugunu pencereden asagı atıyo hergun bı kadına sıddet uygulayanlar pekı cok duygusalsınızda duygusallıgınız rakı balık yanında bıtıyor duygusallık bı kadına 5 yıldan sonra bıtıyor o yazılan sıırler sarkılar bırıne hıssettıklerı ılk duygular sonrası hastanede gecıyo zaten turk kızlarına kolay yalan soyluyorlar dıyorsun ya pekı neden bı tanesı cıkıyor aman boyle ıyı olacak evlenecez bıtmeyecek dıyo kız ınanıp guvenıyo yanı ortalıgı karıstıran yıne erkekler kız ıstermı sevdıgının kendısını bırakmasını işte bırakan cok yanı napsın caresız olsan sen napardın gercı sızın ıcın bı tas suya bakar deılmı okadar da kolay sızın ıcın ama doğruyu soylese de kız kabul edr mısın sana soruyorum
- +1 yıl
Erkekle ekonomik olarak denkliği kabul etmeyen her varlık olumsuz sonuçları göze almalıdır. Erkekten sevgililik, nişanlılık, evlilikte para, ev , araba beklemek var bunları getirdiği sonuçlar yok öyle mi? Bu dünya da hiçbir şey bedava değildir. Bak diğer sorudalarda maddiyat konusunda şöyle görüş belirtmiştim "Bunun lafını yapmayacaksa , bunun karşılığında kızdan beklentisi (cinsel, döverimde söverimde vb.) olmayacaksa ödesin erkek ama ödedikten sonra kızdan bir şeyler bekleyecek , şiddeti göstermeyi kendini haksayacaksa ödemesin erkek. Kızlar da bu duruma dikkat etsinler her şey bir yemek içmek değildir. Bence düzgün bir ilişkide bunları lafı olmaz ; ben de para varsa ben öderim. Ben de para yoksa bir yere gitmez parasız aktiviteler yaparız, para harcanacak yerlere gitme konusunda çok ısrar ediyorsa yapacak bir şey yok ondakini harcarız." ama her erkeğin böyle olmasını bekleyemezsiniz.
- +1 yıl
Kadına şiddet gösteren bir grup var belli zaten bu grup. Bu grup dışında kalan Türk Erkekleri kadar kadına değer veren hiçbir erkek milleti yok çok açık konuşuyorum benim akrabalarım var yurtdışında yaşayıp oradaki erkeklerle evlenen (adam Kübalı Amerikada yaşıyorlar); Amerika' da bir kadının işi bırakması erkek için boşanma sebebi mahkemede kabul ediliyor, kültürümüzde olduğu gibi erkek eve bakmak zorunda değil , Rusya'da erkekler çocuk doğurduktan sonra vücutları bozulan kadınları bırakıp gençleri eş alıyorlar ve Rus Kadınlarının önemli bir kısmı bu nedenden dolayı Avrupada hayat kadınlığı yapıyor. O romantik adam dediğiniz ülkelerde kadının geçimi erkeğin derdi değil bunun için iş yerinden geldiğinde güzel vakit geçirebiliyorlar , akşam yemeklerine gidebiliyorlar ve herifler romantik olabiliyorlar. Türkiye'de evli erkek ve kadınları obezite oranlarına bakın kim hangi yuvarlak organını kullanarak büyüttüğünü görürsünüz. T
- +1 yıl
Dünyanın hangi yerinde evlendikten sonra şişmanlayıp 100 kilo olup, bakımı yapmayı bırakıpta erkeklerin boşamadığı kadınlar var ; yok işte Bir tek Türk Erkeği var hem parayı eve getirip hem de 100 kiloluk kadına katlanacak. Anlaşıp Kartel yapsan bu kadar olmaz hepsi evlendikten sonra kilo alıyor ya.
- +1 yıl
Ben eve bakiyorum karimi doverim olayi var ayrica artik kadinlarda calisiyor destek olayim diye guc bakimdan olmasada hak yonunden esitlik var erkekler kabullenmiyor para nedir ki istemiyoruz ki biz sadece bizi sevecek bize arka cikacak bizi sahiplenecek koruyacak bize arkadas aile hayat arkadasindan baska bise istemiyoruz gerisi gelir zaten erkekler her basaramadigi seyi kadinlara atmasini biliyor artik kabullenin bayanlarinda size esit duruma geldigini
- +1 yıl
Ben de kadınların erkeklerle eşit duruma gelmesini istiyorum bunun savunucusuyum ama bu erkeklerden para beklemediğiniz , evlenirken bir tuğla da siz koyduğunuz anlamına gelmiyor. Ben erkeklerden kriter olarak zengin karı beklerim diyeni duymadım ama kriter olarak zengin koca bekleyen kadını çok duydum. Kısaca Türkiye' deki kadınlar ilk önce kendilerini geliştirsin yoksa her şey karşılıklı. Size karşılıksız para verebilecek tek kişi var o da babişkonuz onun dışında erkeklerden bir şey alırken ne vereceğinizi iyi düşünün.
- +1 yıl
Bak bu konuda haklisin hayat arkasinda olsa canin cigerinde olsa erkek kadina bise veriyorsa karsiligini istiyor ki artik kadinlar bunun farkinda olduklari icin calisiyorlar nede olsa kimseye guven olmaz bu kim olursa olsun ayrica gunumuz turkiyesinde calisip basaran kadin cogaldi ayakta durabiliyoruz artik para pul değil gercek anlamda aile hayati isteniliyor ayrica soyle diyimki kizlarin istekleri uzerine kimse rezil olmak istemez guzel bir hayatinin olmasini ister hazira konmayi sevenlerde olur ama cogu inaniyorumki gercek anlamda sevgiden yanalar
- +1 yıl
Gerçek anlamda sevgi bak bu da yeni bir tartışma konusu. Kimi kız gerçek anlamda sevebileceğim bir çıkmazsa neye bakıcam tabiki de evlenmem gerektiği için maddi şeylere bakıcam (para , statü) diyor. Aşkı filmlerden dolayı çok farklı bir şey zannediyorsunuz karşınıza çıkan çoğu erkeği gerçek aşkı yaşatmaz diye yaftalıyor ya da ilişki yaşadıklarınıza aşık değiliz diyorsunuz. Siz aşkı gerçeklerde değil uzayda arıyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi bir aşk nerede ise yok. Grinin elli tonundaki seks manyağı adama aşık olup dışarıda onun aynısını yapan erkeğe sapık diye nitelendiriyorsunuz. Bakın çok net dünya kadınları ne istediğini bilmiyor Türk Kadınları en az 2 kat ne istediğini bilmiyor.
- +1 yıl
Artık toplumumuzda evliliklerin iyice azalacağını düşünüyorum kadınlar maddi gücümüzü kazandık (ailesinin yardımı ya da çalışması) ben sadece aşık olacağım adamla evlenebilirim (en yakışıklı) ya da zengin olacak öbür türlü olmaz diyor. Eskiden insanlar iyi kötü bir şekilde evlenirdi ama artık değişik özellikler aranıyor. Türkiye'deki evlilik oranlarındaki ve düşüşteki ivmeye bakarsınız bunu göreceksiniz. Yakında evli kadınlar kocalarının aldattığından evli erkeklerde karılarının aldattığından asla emin olamacaklar çünkü çevrede bir sürü bekar genç olacak. Özellikle bakireliğini vermiş bir kızı hiçkimse tutamaz. Erkekte farklı değil sürekli gözü dışarıda olur ve kadın avına çıkar.
- +1 yıl
Ha diyosunki ne istedigini bilmez sadece egoist turlerdensiniz diyosun yani kusura bakmada hangi erkek iliskisinden bikmadan aldatmadan bir omur boyu bir kadina sadik kaliyor... kalmiyor doyumuyor counku ya anlamis degilim aldatanlari zaten hersey hanimindada var ne yani oda kadin oda sadece ne doyumsuzsunuz bide guzel biseymis gibi anlatirsiniz biz biseyde sasiriyorsak beya biseyi bilemiyorsak sizin gozunuzun doymadigindan bir sure sonra ilk verdiginiz sevgiyi kaybetmenizden dolayi şuur unuzu kaybediyorsunuz kusura bakmada
- +1 yıl
Anlattığım şeylerde eleştirdiğin noktaları biraz daha açabilirdin. Aldatmaya her türlü karşıyım ama birnizde demiyor bu erkekler eşcinsel mi erkek erkeğe mi yapıyorlar diye. Erkekler yine kadınlarla yapıyorlar yani evli bir kadınla da birlikte oluyorlar bu sefer evli kadın eşini aldatmış oluyor. Kadınlar aldatır ama bu toplumca kabul edilecek bir şey olmadığı için kimseye anlatmaz hayat boyu kimse öğrenemez. Erkek boş boğazdır arkadaşlarının yanında anlatır yine ortaya çıkar ya da konuşurken ortaya çıkar. Yalan söyleyen insana yalancı diyemezsin çünkü zaten tespit edemezsin. Erkeklerle kadınların aldatma oranı aynıdır.
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c Buna bak bi.
- +1 yıl
Okonuda sence bayanlarin kendini bilmez davranislarini isteklerinin fazlalasacagini abartmiyormusun musluman bir ulkedesin aile diye bise var biliyosunki egitimler var tamm calisiliyor flan ama ahlakida kaybedecek deiliz genel anlamda tamm bazen nefsine yenik dusen varda herkez ayni deildir namustan bahsediyorsun agza alinmasi bile hos değil katilmiyorum dediklerine
- +1 yıl
şu an bakammda bak okadar rahatsiniz ve kabullenmissiniz ki ortalikta anlatabilirlik var kadinin aldatmasini savunmam asla erkek aldatsa bile bir bayanin en son yapacagi sey değil hic birzaman aklina bile getirmirmiycegi biseydir hem erkek aldatiyor da ne diye aldatiyor evindeyle disardakinin farki ne acaba heycanmi hosuna gidiyor
- +1 yıl
Eee peki sence bir bayandanmi kaynaklaniyor erkektenmi veya dusuncen ne bence hersey erkege bagli oldugu icin erkeklerin namuslu oldugunu dusunursek bayanlarinda bu durumdan faydalanamiycaklari ivin aldatma kalmaz
- +1 yıl
Aldatma olayini gemelleme yapiyorum yani soy diyim yok disi kopek yok bilmem bska bise peki erkek meyilliyse aldatmaya hem ayrica erkek daha fazla kuyruk salliyor yani evli erkek daha cok aldatiyor bir kadin gormesin ueter ayrica erkeklerden biraz eslerine yaransalar sadece esleriyle yetinseler oh mis valla peki siz nasil ilgi alaka beklersiniz beyfendicigim... hani yine bana attinix topu
- +1 yıl
Ben saatlerim olsun isterim evde "mertbora saatleri" . O saatlerde birlikte çocuk gibi çizgi film izleyelim Cedric filan. Sonra kışsa kupa ile granül kahvemizi (nescafe), çayımızı içelim , sarılarak oturalım sürekli istediğimiz filmi izleyelim. İş yokken bir pazar sabahı aile kahvaltısı yapalım el ele diz dize eşim kahvaltı marifetlerini sergilesin ben de ona yardım edeyim. Sonra el ele dışarı çıkalım deniz olan bir yere sahile gidelim ve ele ele yürüyelim. Sonra yatıp çimene bir kulaklı benim kulağımda bir kulaklık eşimin kulağın müzik dinleyelim. Biraz tarihi yerlerini gezelim İstanbulun Kapalı Çarşı, Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı oradan Eminönüne balıkçı teknelerinin oraya gidip ekmek arası balık yiyelim. Oradan evin yolunu tutalım. Akşam şakalaşalım o benim kulağıma pıt pıt diye vursun ben onun burnuna. Sonra bizim saatlerimiz başlasın. Ben onu dudağından öpmeye başlıyayım onun da yüzü gülsün benle öpüştüğünde beni sevdiğini bileyim arzulu olsun sadece bana karşı.
- +1 yıl
Cok guze dusunuyosun allah sevdigini sana bagislasin insallah bunlari yapabilecegin biri cikar inan hayran kaldim valla insan sevdigiyle gunleri boyle dolu dolu olursa olene kadar hic sarsilmaz bence
- +1 yıl
Ayak parmaklarına dokununca irkilsin. Onu ne kadar içselleştirdiğimin ve sevdiğimin ondan gelecek hiçbir şeyin bana tiksindirecek gelmeceğini bilsin. Tek tek ayak parmaklarını öpeyim elini öpeyim. Dudaklarını kıpkırmızı yapıncaya kadar belki 1 saat öpeyim, öpüşelim. Onun arzu dolu bakışları üzerimde olsun boynumu, adem elmamı ağzının içine alıp öpsün. Sonra yumuşak bir önsevişme daha sonra da sert bir seksle günü bitirelim. Bir saat paylaştığımız cinselliğimiz sonra ikimizde ter içinde olalım. Sonra banyo yappı temizlendikte sonra yatağımıza geçelim. O ben onun ne kadar güzel bir kadın olduğunu onu deliler gibi sevdiğimi söyliyim.. Ondan başka hiçbir kadında bu zevki alamayacağımı ve onun bedenin uzuvlarını tek tek överek sayayım. O da bana ne kadar güçlü bir erkek olduğumu beni çok
- +1 yıl
Hayaller yaz yaz bitmez bazende hayalimizin disinda hayatlar yasayabiliyoruz dogru insani bulabilsek bide hos ya oda nerde
- +1 yıl
Iyide bukadar acik yazmana gerek yoktu insallah vardir oyle biri veya bulursun
- +1 yıl
Ee hadi hayirlisi bakalim insallah gonlunce olur ama okadar tartistik sonu buraya kadar geldi
- +1 yıl
Oyle oluyor hersekilde kabullenemedigimiz ama kesin olan lar bunlar
- +1 yıl
Ben boyle d dikik dik konusuyorum ya aslinda ben deilde benim basimi yakan biri aslinda asik oldugun biri bekledigin bir seyleri yapmiyorsa dusunmuyorsa hayal kirikligi oluyor benimki 5 yillik bir iliski galiba fazla sadikliktan bitmek uzere
+1 yılÜlkede kültür şoku var, bunun getirisi. Doğu ve batı kültürünün arasında kalmışız.
Batı damarımız bastırıyor, bakımlı olun diyoruz. Bakımlı olunca doğu damarımız bastırıyor, doğal olun diyoruz.
Bu ülkenin kızı da erkeği de kezban. Bu kültür şokundan kurtulamadıkça birbirimizi beğenmemeye devam ederiz.12 Yorumla- +1 yıl
Helal be bree oyum sana, bunda haklısın işte şu mertliği herkes yapsa veyuzune soylese sorun kalmayacak
- +1 yıl
Eyvallah...
önemli olan güzellik biz bunada razıyız www.google.com.tr/search
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
76Cevap
Bu ne sinir harbi lan,
bir kere siz kızların en büyük problemi kendinizi bir halt sanmanız.. Afedersiniz ama afranızı tafranızı neyse sustum...
Kızın boyu bir karış, g*t desen kocaman meme desen yerinde yeller esiyor, Güzellik desen işte bir kutu makyaj hilesi ile bir şeye benzemiş..
ama yaptığı afra tafranın haddi hesabı yok. Adriana lima mübarek!!
Sonra gelir birde böyle yazarlar..
Siz önce o çok kalkıp tavana vuran götünüzü bir indirinde tavandaki lambanın ışığı sizin kıçınız yerine bizi aydınlatsın...17 Yorumla- +1 yıl
Hej işte bunları
- +1 yıl
Derken düşünmüyorsun gerçekten etrafındaki kızlara bak 1-2 tane salağa denk geliyosunuz öyle cenemesini biz çekiyoruz bir erkek çevresinde öyle kızlardan maksimum 3 tane bulur ama lafları yiyen kızlar daha cok afraysa afra tafraysa tafra bunlarla hakaret edecegine duzeltmemize yardım et kusursuzuz demedik
- +1 yıl
Neyini düzeltelim sizlerin yahu.. Siz hep böylesiniz hamurunuz bu anam.. Kendinizi hep en güzel en iyi sanırsınız.. Erkeklere laf edersiniz ama bin türlü makyaj yapar, memem küçük diye ağlar, azcık kilo aldınız mı beğenilmeyiz diye asla sona erdiremeyeceğiniz diyetlere başlarsınız...
Türk kızı için değil aslında bu dediklerim.. Bütün kadınlar böyle her memleketten.. Hepiniz sadece 1 yerine iki delik taşıyan kımıl zararlılarısınız =) - +1 yıl
dedi at gözlüğünü takmış cehaliyet mezunu insan. Abarttığının farkındasın aynayı birkendine çevirsen sorunu görürsün sen düzeltmek icin ugrasmazsan kızlar kendi basın yaparve bunlar da sana sacma ve anlamsız gelir gecmis olsun
- +1 yıl
bu dediklerinin zerresini taşımayan 165 IQ guzeller guzeli bir Türk kızı olarak terapiye ihtiyacın var diyorum. evet psikologum ama çok fazlasınız sizi açıkhava sahasında anca tedavi edebiliriz butun psikloglar birlği olsak. mercimek kadar beyinlerinizle Türk kızlarını beğennmeyin niye yatmıyolar diye rahat rahat yatınca o* oluyolar orası ayrı bayat. sonra da iyi yatan ruslara ona buna salça olmak.. hayır biz soruyoruz şimdi o kargacık burgacık siklerinizle hiç mi utanmıyorsunuz acaba boyle laflara kalkışmaya. ( yarısı genel diş bileme hemen saldırıya geçme. )
- +1 yıl
Ben herkes bir değildir dusuncesini yavaş yavaş kaybediyorum galiba. Tuğçe arkadaşımız da her kibirli türk kızı gibi kendi özelliklerini sıralamış maşallah. Yanlış anlamayin! tartışmayı alevlendirmek değil maksadım ama... Neyse uzamasın...
+1 yılHahahaha :)
Sizde hepiniz kenan, kıvanç gibi kişilerle evlenceğinizi düşünüyonuzda bir kendinize bakın. Dünyanın hiç bir yerinde kot pantolon giyipde tavuk gibi olan kadın yok (Türk kadını hariç). Birde kurban olayım saçınızı sarıya boyatıyonuzda o kaşlarınız simsiyah kalıyor. Yapmayın bunu.05 Yorumla- +1 yıl
yok biz payımıza düşenle yetiniyoruz. O sarı saç kara kaşa bende uyuz oluyorum onlara acımadan vurun :D
- +1 yıl
Nasil tavuk gibi oluyor kot pantolonuyla? Anlayamadim :)
- +1 yıl
ya vucut yapılarındanmıdır nedir. Türk kızları kot pantolon giyince bildigin banvit tavuk oluyor. Hiç estetiği yok. Ama bunu bir rus kızda bir latinde bir azeride göremezsin.
- +1 yıl
evet genetiğimizden kaynaklı armut vücut denilen bir şekil var ama gördüklerini yaşlarına göre yargıla
- +1 yıl
tabiki yaşlarına göre yargılıyorum. Mesela azerilerinde +35 yaşdan sonra igrenc bir vucudu oluyor.
bnde türk kızlarını anlamıyorum 3 yıl ingilterede muhabirlik yaptım cadde yollarda röportaj yaptm bir çok cinsel sorular sordk ama hiç 'sanane be salak' 'ohaaa delimsn' 'başımdan gidermsn' vs. diye cevaplar almadm aynı işi türkiyede yaptıgımda aldğm cevaplar bunlar ve bir çoğu böyle 3-5 tane değil yani önce siiz türk kadınlar düzeltn kendinizi sonra erkeklerden medet umun aklı kısa kalmayın
16 Yorumla- +1 yıl
bunda bizi değil yetiştiğimiz toplumu suçla. Muhalefetyapmak değil amacım ama geçenlerde dondurma reklamlarındaki çıplaklık nedir diye eleştiren birilerini gördük kız olarak yetişmediğinden baskıyı anlayamazsın, onlarda böyle konularda böyle cevap vererek komik duruma düşüyorlar ama suçlu onlar değil ki
- +1 yıl
bak o çıplaklık meselesi istisna ben 2-3 yıl öncesinden bahsediyorm o hemen hemen yeni çıkan bir olay sorun ney biliyomusun dış devletlere özeniyo türk halkı bunu herkez yapıyo bizimkiside yapmacık oluyo bence herkez kişiliğini bilmeli erkeklerde hödük değil yani en azından ben öyle düşünüyorm.
- +1 yıl
yanlış. kızlarımız yabancılara özeniyor olsa uf sananee napıcaksın gibi cevaplar vermez kendin soyledin cok rahat konustuklarını yabancıların
- +1 yıl
yapmacık yaptıklarından ikilem yaşıyorlar ve geneli ters cevap veriyo olumlu cevapta aldm türkiyeden ama çoğu dış devlete özeniyo bu kanıtlandı farkındaysan bilimsel konuşuyorum bn davranış ve ilgi eğlence alanında dış devletlere özendiklerini açıkladım yanlış bir konu yok ilgi alanınızı değiştirin bence siz
- +1 yıl
İlgi alanı kişinin hoşuna giden şeyler bunun birilerinin keyfi için değişeceğini sanmıyorum ayrıca değişse veya değişmeye başlasa hemen bir değişim sonucu elde edilemez. Anlattığın aslında değişim sürecinin başladığının bir kanıtı şimdilik ikilemde kalınması da bir adımdır yakında tek ve kesin cevaplar olacaktır
Genel olarak konuşmuş olmayayım fakat şöyle bir baktığımızda türk kızları egolu, cinsel konulara gelince en namuslu ama köşelerde yiyişen canlılardır... biraz kendilerini geliştirseler, her konuda (tabi burada cinsel konular derken gitsin sevişsin demiyorum en azından triplere girmesinler yalandan)...
Bu arada her türk kızı aynı değildir...12 Yorumla- +1 yıl
tamam hklısın ama sadece turk kızları degil o kenarlarda yiyişen ama sadece türk kızları yerin dibine itiliyor
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kızlarımız tüm dünya kızları arasında en güzelleri.. Hele olgunlaşınca diğer dünya kadınlarına açık ara fark atarlar.. Giyim kuşam da da iyiler.. Eğer eksik varsa oda Avrupalılar kadar ekonomik imkan olmadığın dan. Yuva kurmada ve anne olmada da hepsine 100 fark atarlar... Türk kızlarına tüm dünya kızları kurban olsun.. Kızlar önünüz de saygı ile eğiliyorum iyi ki varsınız ve toplumumuz sizin ile yükselecektir..
00 Yorumlabakım deyince aklıma benim makyaj gelmez :) Çok terliyorsan banyonu yapacaksın, orandaki burandaki kıl tüyü alacaksın. Benimde kusurum vardır herkesin vardır :) Yabancı hatunlar daha iyi fizik/davranış olarak. --Ahlak-- ta her daim türk kızı öndedir bunuda söylemeden geçmeyeyim :)
024 Yorumla- +1 yıl
O iyi fizik davranış dediğin orda burada yatanlar icin mi. Erkeklerin kılı tüyü bizi rahatsız etmiyo sanki, biz yine de laf etmiyoz erkeklere kezban deniliyo da sanki türk kızları gibisi olmaz kabul edin :p
- +1 yıl
Ben kendi açımdan yapmam gereken her şeyi yapıyorum :) Öyle ki 1-2 kız arkadaşım benle buluşmadan önce kuaföre gittiğini bile söyledi :D (Kendilerine söylemiyorum şuranda şu var gibisinden :) dolaylı yoldan anlatıyorum ) İyi fiziği var diye yatağa atacak değilim, arkadaşlar arasında şakasınıda yapıyorum kız güzel olsun 3-4 aylık spor salonuna bakar diye :) Hatta beraber kilo veririz.. Türk kızlar candır diyemem ama :/
- +1 yıl
Bende tepkiliyim kendini düzeltmeyenlere ama bu demek değildir ki onunla dalga geçilsin, kızın suratı makyajla olabilecek gibi değilse onun suçu ne o yaşamasın mı hayatını :/
- +1 yıl
yoo ben aksine makyajsız dolaşan kasvetli bir tipim baştan kaybedenlerdenim :D
- +1 yıl
ulan neyse :) aynen devam et
- +1 yıl
pardonda ben avrupalı bir kızda kolay kolay bıyık göremiyorum? kollardan tüy yok. İlla 2-3 yabancı kız ile konuşmam mı gerekecek. Kuzenler anlatıyor, tatil beldelerine gittiğim zaman kendimde görüyorum. Sevmiyorum arkadaş türk kızlarını :D Kimse kolay kolay sevdiremez...
Not : Bir zahmet epilasyon yapın ;) - +1 yıl
Sana şunu söyleyeyim soğuk ülkenin insanları ergenliğe daha geç giriyor 20 yaşında bile anca ergenliğe girenlerolabiliyor ee ergenliğe girmeyende tüy olmaz ayrıca sarışınlar bu yol demek değil görünmüyor demektir siz kapkara tüylü esmer suratlı erkekler olunca genlerimize böyle yansıyor. Hadi sıkıyosa şimdi sevme türk kızlarını :D genlerde rolünüz var
- +1 yıl
kezbanlık dediğin kıl tüyle alakalı sersem, daha ne içindendiğini bilmeden kezban diyorsunuz çok sevdiğimiz allahcığımızı yaraattığı bir kul o da niye onunla dalga geciyosun ki
- +1 yıl
ben sana daha doğrusunu anlatayım o zaman senin epilasyon yaptığını zannettigin Avrupalı kızlar daha genital bölge temizliğini yapmaktan acizdir sevgilisi yabancı olup evi iki gün sonra pislik götürüyodu diye kaçanlarinızin sayısı az da değildir ayrıca epilasyon özellikle yüz için olanı gelenekle de alakalidir bazı ülke kadınları bıyıklarinı almaz mesela bu ülkeler de ayrıca bize hiç de uzak değildir bildiğin avrupa ülkesidirler
yani arkadaşım bilmediğin konular üzerinde yorum yapma :) - +1 yıl
keşke dostum, bir cehaliyet mezunu arkadaşımız olmamış olurdu :)
- +1 yıl
Bende dertliyim eğitim sisteminden ama ben bu konu icin demistim cahiliyet mezunu diye sonuçta birkonuyla hemen cahil olup olmadığını anlama yeteneğim yok :D
- +1 yıl
yanlış anlaşılmayı gidermeye çalıştım ama daha da batırdım galiba
+1 yılArkadaş iyi hoş güzel Ben şuana kadar Güzelliği ne olursa çirkin olsun kötü olsun hiç bir kıza hakaret etmedim sitede dolanıyoz Sizde sürekli Yok kaslı olsun üçgen vucutlu olsun penisi büyük kalın olsun Parası olsun Kredi kartı olsun adamı sikek diyonuz bildiğiniz siz neyin kafasındasınız peki?
05 Yorumla- +1 yıl
o kafayı onlara sor canım, ben istenilen ideal erkeği değil eleştrileri ele aldım
- +1 yıl
Bak arkadaşım Kızlardada istisnalar var erkeklerdede sırf kadınsın die m4l m4l soru açma Kadınlarıda görüyoz her gün sitede daha yeni yok biri adetim Ateşim var hamilemeyim die soru açıyo yani istisnalar olur ki genelleme yapma soru açarken adamın asabın bozma pamps
- +1 yıl
Eleştirdiğin konu burayla alakasız canım, boşuna yoruimayalım
- +1 yıl
Nie ağrına mı gitti sen erkeklere laf atıyorsun erkekler kadınlara laf atınca mı sorun oluyor alaksız oluyor canımlıda konuşma haddini bil pamps
- +1 yıl
Ağrıma falan gitmedi ayrıca lafta atmadım, türk kızlarını eleştirenleri eleştirdim ki ayrıca eleştirmek kötü bir şey değildir fazla asileşme pamps
Bakımlı dediysek Bülent Ersoy gibi yapıyorsunuz, ayarınız yok. Ayrıca sevmeyen adam bir kızın arkasından mecbur kalmadıkça koşmaz, ne zaman koştuysak ta g*tünüz kalktı dost dediğiniz y*vşakları dinleyip ertesi gün siteye nasıl kıskandırırım veya geri kazanırım diye konu başlıkları açan da sizsiniz. Yurt dışındaki kızlara hayranlık duyucaz tabi, kadınlar üşenmeden neler yapıyor, sizin forza trip atıp erkek öküzdür demek. Insan da bir yerden sonra affedersin bıkıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Zaten demedim türk kızları mükemmel ama o yabancı kızların arasında yaşamıyorsunuz bizden daha beterler erkek arkadaş kazanma konusunda, yine haklısın bizde çok çektiriyoruz size ama böyle olmayanların bu lafları duyması da ağırına gidiyor yani
- +1 yıl
ben aynı noktada kızları da eleştirdim ama baktım erkeklerin tepki aman aman feci üstümüze geliyorlar saldırdım bende hemen dediğim gibi olmayan adam zaten sorumu gördüğünde yorumlama zahmetinde bile bulunmaz
Siz huyunuzu degisin önce asil siz kendinizi bulunmaz hint kumasi sanıyorsunuz erkeklere neden iftira atiyonuz yabancılara gelince hem güzeller hem mütevazi valla bide musluman olduktan sonraki halleri onu saymiyorum bile simdi anlamisindir sanirim farkinizi :)
04 Yorumla- +1 yıl
sen paranın kokusunu göster en vahşisi bile uysallaşır yabancı kızlarımızın oysaki türk kızları parayla değil seninle ilgilenir hıh anlayın şunuu ^-^
- +1 yıl
Bana yabancı kizlari anlatma ben denizciyim gezmedigim ülke kalmadi bir çok yabancı kiz arkadaşlarım var hic biri dediğin gibi değil bu Dediklerim türk kizlarinda geçerli parasi olacak yakisikli olacak evi olacak vs oyuz den ben iyi biliyorum onlar hee bir tek ahlaki yapilari bozuk oda normal çünkü müslüman değiller bizim hem müslüman olup hem de ahlaki yapisi çokmuş çok kizlarimiz var sizde bunu anlayin
- +1 yıl
ben ülkesine gittiklerin için demiyorum tatile gelenler için diyorum dediklerimi yapan kaç türk erkeği ülkesine gidiyor ki
aynı durum ve nezaketi bir çok erkekte hem cinslerin için gösteriyor. onun için burada taş dökmek yerine, o taşları alıp doğru yerlere koyup olmasını gerekeni göstermek ve bunun adına tartışmak daha faydalı olur sanki
06 Yorumla- +1 yıl
hemen hemcinslerime döndüreceğine evet böyle böyle ama sizde de böyle böyle var diye döndürsen tepkimiz bunlara desen daha faydalı olur sanki sonucta kusursuz olduğumuzu söylemedik ki niye böyle algılıyosunuz anlamadım
- +1 yıl
yalnız bak bunu inkar eden bir cümle kurmadım dikkatli okursan eksik anlamışsın aynı durum sizdede var dedim bunu derken kendi cinslerimdede olduğunu kabul ettiğimin bir göstergesi sanırım en azından öyle düşünüyorum arkadaşım. kaldıki zaten taşları dökmektense bunu mantık çerçevesinde sorgulasak hepimiz için faydalı olur dedim. hiç birimiz kusursuz değiliz zaten böyle bişey için cinsiyet ayırmak saçma olur. yoksa sen desen erkekler böyle böyle kızlar hadi söyleyin, başka biri çıkıp hadi erkekler söyleyin kızlar böyle böyle diye en fazla 3 gün sonra yine aynı şeyi konuşuruz bir yere varılmaz. toplum olarak büyük kesimde ne istediğini bilememek gibi bir durum hakim, ve suçu sürekli karşı tarafa atma şikayet etme gibi bir hal var. önce birey olarak ne istediğini herkez tam olarak bilmeli ki bu tarz ufak şeyleri aşabilelim
- +1 yıl
yainızfark etmedin herhalde benkonuyu zaten türk kızları öyle böyle denildiği ve türk erkeklerinin de nasıl olduğunu göstermek icin actım yani konuyu hemcinslerime kaydırman sacma onlar mukemmeller sizkendinize bakın demiyorum onları boyle elestriyorsunuz ama sizde boylesinize getiriyorum
- +1 yıl
o zaman ben şahsen kendi açımdan söyliyim. yabancı kız hayranlığım olsa yurt dışında çalışıyo olurdum o dediğin muhabbetler doğru arkadaşlarımda var yabancı hastası ama yapcak bişey yok biz önce başka milleti över sonra kendimize söveriz değişik bir milletiz ama çözümüde yine kendi 77 milyonluk ülkemizin sınırlarında buluruz. kıvança gelince kurt seyit ve şura da çalıştım orda tanışma fırsatımız oldu o zamana kadar derdim kıvanç mı ya hadi ya filan ama yok adam cidden iyi o yüzden kıvanç olamazlar zaten benzetmede çok yüklenmişsin erkeklere :D
- +1 yıl
Benzetme icin kusura bakma :D kimsenin onlara benzemesine gerek yok ki kimse oylesini beklemiyor :D ben acıyı algılayın diye yuklendim :D
bakımlı olmak makyaj yapmak değildir, yediğine içtiğine dikkat etmek , spor yapmaktır, sen bir kere baştan kezbansın, boşunamı ecnabileri seviyoruz biz, diyetini şaşırmazlar, sporlarını yaparlar, vücutları sıkıdır, sizin gibi vıcık vıcık değiller
08 Yorumla- +1 yıl
peki gelelim erkeklere bu eleştirileri kabul edelim. Erkekler göbekli, gömlek giyip gögüs kıllarını gösteriyor bu çok mu hoşumuza gidiyo, boşuna ilgi duymuyoruz yabancı erkeklere adamlarda kendilerine bakıyor
- +1 yıl
daha konuyu bile ayırt edemiyorsun bakış açın vermekle alakalıysa burayı boşver
- +1 yıl
kıvırma mod:on açık kalmış :)
- +1 yıl
sadece bakış açısını yansıtıyorum günümüz türkçesidegisiyor önceden sevismek birbirini cok sevmekti simdi baska anlamda caktın? ;D
evt mahlesef de hep de erkeklere mana bulursunuz zaten ya siz bayanlar ne demeli makyaj yaparsınız ama g*t bas yerınde durmaz atra tafranız hıc bitmez ufak bir meseleyi bile uzatırsınız en azından bızım isdediklerimzi yerıne getirseniz gam yemıyecez
110 Yorumla- +1 yıl
İstedigini karsındaki kıza acıkca soylesen de kıvırmasan burada o da şekillense ve sendemutlu olsan sorun kalır mı? Duzeltin kardesim hatalı insanı neyden cekiniyorsunuz dalga gecmeden ciddiyetle. birazmert olsanız bizde gam yemeyecezz
- +1 yıl
ulan şurda dürüstçe kıvırmadan söyle türk erkeğiysen dürüstçe söylersin, kızı kenara cekip ciddiyetle dalga gecmeden kıvırmadan direkt söyledin mi arkasından millete sunlara bunlara dikkat etmesin diyip kendisiyle mertce durustce konustun mu yoksa hafif kıvırmalı sakayla karısık dolaylı mı anlatmaya calıstın
- +1 yıl
ulan kız dan ayrıldım bile ben bu konu yuzunden şakayla makayla işim olmaz neyse söyledık ama kız sallamadı bile bide bana karşima ğecmiş seni seviyorum diyor ulan seviyorsun neden söz dinlemiyorsun yapma dedimiz şeyide yapma kıza dişarıya cıkma demiyoruz onu yapma bunu yapmada demiyoruz ee buna karşılık sen benım dediklerimi yapmasan bu ilişki nasıl yuruyecek daha nasıl acıklayıcı konuşmamızı bekliyorsunuz
- +1 yıl
kıvırma simdi konuyu sevgilinle iliskin baska sen bayanlara kacbin keresoyledik dedin bir kisi ustunden acıklama yaparak kurtulamazsın, gecmis olsun :D
- +1 yıl
hayr bir kışı hakkında bahsettım ama bu her bayan icinde ğecerli sonucta kac tane kızla cıkıp ayrıldımız oldu kımın ne oldunu bes berli he cıkmakda değil arkadaşlarımızdan da duyuyoruz bunları ya siz kızlar hep erkekler suclu buluyorsunuz bırazda kendınızde bulsanız sucu bu konular ayrılmaya ğelmiyecek sonucta her iki tarafta olğun kısı
- +1 yıl
senin kızsecimin kotu diye niye bizde madur oluyoruz canısı?
- +1 yıl
sen kötülere denk geliyosun bizcok iyiyiz :p
+1 yıl>ama türk kızının peşinden koşup ona muhtaç kalanlara gelelim
Bu cümle olmamış. Kendi içinde çelişiyor.
Bu tür cümleler kurmayacak Türk kızları zaten bu tür şeyleri düşünmez :)05 Yorumla- +1 yıl
Adam farkediyor parası icin kullanıldıgını kosuyor türk kızına lütfen çeliski yoktur ^-^
- +1 yıl
genelleme yaptığın için genelleme yapıyorum: türk kızlarının parayla pulla işi yok yani?
komik oldu bu :) Biz yine en azından "başka ülke" kadınlarını bilip de kıyaslıyoruz. siz (çoğunuz) bilmeden nasıl kıyaslıyorsunuz? :)) - +1 yıl
dedi ferrarisini satan bilge adam, bizi saf sanmayın lütfen ^-^
- +1 yıl
yoo satmadım. inanmayın her duyduğunuz magazin haberine :P
- +1 yıl
magazin haberlerinden nefret ederim ki televizyon izleme alışkanlığım yoktur :D
+1 yılBu kadar alınmayın, o dediklerinizi yapıp diyenlerden çok daha fazla demeyen, yapmayan var, demediği yapmadığı için bilmiyorsunuz :) böyle erkekler kızlar genellemek yanlış, ayıp oluyor bize ;)
08 Yorumla- +1 yıl
orana vursak zaten hiç kimse böyle şeyler yapmıyor ama :D
- +1 yıl
Site bok püsür kaynıyor kızdırıyorlar biliyorum ama cidden efendi insan sayısı katlar ;)
- +1 yıl
yok siteden değil tecrübeler konuşuyor burada amacından sapıyo türk erkekleri :D
- +1 yıl
Dışarıda da böyle, size sanırım kötüler denk gelmiş , şans, umarım düzgünler doluşur çevrenize :)
- +1 yıl
sen hangi çevredensin söyle bakayım ben hiç görmedim böyle iyi erkek :D
- +1 yıl
Çokuz biz her yerdeyiz, sessiz sakiniz ondan salak salak sesi çok çıkanlar dikkatinizi çekiyor halbuki biz de oralardayız yani :D
- +1 yıl
siz mi :D sessiz sakin :D güidürme yahu :D
- +1 yıl
Tabi ki bir terbiyesizlik, hakaret aşağılama, taciz gördün mü, bak kibarca konuşuyorum sessiz sakin işte :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakımlı Türk kızı candır.
Söylediklerinde sapına kadar haklısın.
Ben düzenli spor yapar fit bir vücuda sahip mankenlik yapan düzenli epilasyona giren biriyim. Bide bazı hanzolar var daha koltuk altını temizlemeyi bile bilmeye gelip burada kızlarımıza laf ediyorlar.
Ancak basta da belirttiğim gibi bakımlı türk kızı.;)02 Yorumla- +1 yıl
Bakımsızı benim gözümde makyajsız olandır kıl tüy bunu da halletmiyorsa zatenn neyse makyajsız bile guzel kızlarımız var :D
Cevap sahibi+1 yılMakyaj bence bakım değildir makyaj yapıp ter kokan tüylü bıyıklı kızlar var bide üniversite okuyorlar.;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynısının tıpkısını Türk kızları yapıyor
Türk erkeği denilince bize ettiği laf kalmayan, erkek dediğin kaslı olur deyip kas yapınca biz bunlar ne biçim vücut erkek biraz göbekli olur diyen ama kendini güzel sanıp bir rus kızı olamayan, erkeklere ukalalık taslayıp yabancı erkek düşkünü olan ama türk erkeğinin peşinden koşup ona muhtaç kalan türk kızları. Asıl siz demediğinizi bırakmadınız sanki siz bulunmaz hint kumaşısınız.08 Yorumla- +1 yıl
Lütfeen size kaslı değilsin diyip dalga gecen görmedim ama bizebu dediklerim çok oluyor. Demiyorum zaten biz mukemmeliz kusursuzuz diye ama kaslı erkek palavra amaç erkeğin tepkilerini merak etmek. Biraz cesur olup düzgün tepki verseniz kimsenin umrunda değil kaslı erkek, bütün kızlarımız kendisinin farkında ve kusursuzu aramıyor sizin tepkilerinizi merak ediyor ona gore sizi elde edip edemeyeceğine bakıyor
Cevap sahibi+1 yılyoo sizin bütün yaptığınız şu ;
kaslı erkek için herşeyi yaparsınız yıllarca peşinden it gibi koşarsınız sonra elde edince ondan bıkar ve değiştirmeye çalışırsınız. kassızları kaslı yapmaya, kaslıları göbekli yapmaya çalışırsınız.
bu daha başlangıç !
sizin kastan daha çok taptığınız bişey varsa o da paradır. Paralı erkek için herşeyi yaparsınız herşeyi- +1 yıl
Canım sen hayat kadınlarından bahsediyorsun anladım seni ben, sen bizi karıştırdın biz türk kızlarıyızkaslı erkeğin nedenini de acıkladım zaten bizo gozden bakarız
Cevap sahibi+1 yıltabi tabi hayat kadınıyla alakası yok siz hepiniz böylesiniz sanki bilmiyoruz kız milleti değil mi hepiniz aynı boksunuz
- +1 yıl
hangi kız seni kabul etmedi deboyle kin doldun canım yaa
Cevap sahibi+1 yılbir kızın kabul edip etmemesiyle alakası yok zaten ben çağımızın çorap gibi sevgili değiştiren erkek o* larından değilim hiç sevgilim olmadı çünkü hiç bir kıza teklif etmedim.
Ben sadece gözlemciyim ve gözlemlerimin sonucunu söylüyorum CANIM YAA
+1 yılo şekilde olan türk erkeklerine bildirin hadllerini!!! ama gerçekten sizi sevenleride bağrınıza basın yalnız bırakmayın onları:((((((
02 Yorumla- +1 yıl
gözün arkada kalmasın :D
- +1 yıl
eyw:D
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılBu kızlar genellemeyi bırakacak zeka seviyesine ne zaman gelecek... İşimiz zor böyle.
122 Yorumla- +1 yıl
Ah be sosyete delikanlısı, ilk önce iticiliğini çıkar sonra konuşuruz
- +1 yıl
Konuşalım. Dinliyorum?
- +1 yıl
Şimdi zeka seviyene iniyorum, genellemenin sebebi çoğunluktur istisnalar kaideyi bozmaz lafı bunun üstüne denir orana bölersen işin içinden çıkamazsın çünkü kabul edenlerin oranı düşük
- +1 yıl
Tanımadığın insanlarla zeka konusunda yarışma derim. Çoğunluk öyle mi? 35 milyon erkek olsun Türkiyede. Hepsini değerlendirdin mi teker teker? Kendi kısıtlı çevrenden çıkardığın sonuçları burada niye genelliyorsun?
- +1 yıl
Ne guzel dedin tanımadığın insanlarla zeka konusunda yarışma diye. Simdi sana dönelim bak bakalım ilk yorumuna zeka yarısı nasıl baslamıs. Sana anlatacagım uzun uzun. Sen bagımsız arastırmalara bak anketlere bak. Onların hepsini dunyadaki herkese yaptırıyorlar mı hayır? Testi yapanlardan sonucu cıkarıyorlar ama istisnalara rastlamıyolar mı rastlıyorlar peki bu asilik niye canım?
- +1 yıl
Başta söylediğim söz gelişigüzeldi. Kastettiğim şey gerçekten zeka seviyen değildi. Onlar anketi belirli çevrelerde yapmıyorlar ama Türkiyedeki erkeklerden bahsediyorsan Karstakinede soracaksın Edirnedekinede. Bu sitede bunlar yazılıyor diye genellemeye hakkın yok. Ben rahatsız oluyorum mesela. Gördüğün gibide diğer arkadaşlarda oluyor. Asilik yapan sensin asıl. Ben tutupta bütün kızlar böylesiniz diye konu başlığı açmıyorum hiçbiyerde.
- +1 yıl
Bütün erkekler dediğimi ya da bütün türk erkekleri demedim çoğul kullanmam herkesi kapsamaz ya belirtmem herkesi icermez, dedigim gibi olmayan da bu soruyu salakca bulur yorum atma zahmetine bile girmez be sosyete guzeli
- +1 yıl
Sosyete güzeli? Soru tarzını beğenmiyorum zaten kayıtsız kaldım zamanında ama bir yere kadar. Tepki gösteresi geliyor insanın.''Bütün erkekler öküzsünüz, hayvansınız'' gibi şeyler görmek istemiyorum artık şahsen. Kendi tecrübelerinizden dolayı bütün cinsi yargılamayın artık.
- +1 yıl
Lütfen öküzsünüz hayvansınız demedim demem de. Aynı fabrikanın mallarıyız kaba birtabirle. Ama çok eleştiriliyoruz birzararımız yok ama habire kezban lafını isitiyoruz olmayan kıl tüye dahi bir laf var ben bunu baz aldım bu noktayı vurguladım hint kuması degilsiniz derken sizin e kusurlarınız olduguna degindim lutfen bunları dogru anla sosyetecocugu
- +1 yıl
Herkesin noksanları var zaten arkadaşım. Ben hayatımda ne kezban kelimesi kullandım ne de ''Türk kızları'' na bir lafım oldu :). Ben konun haklılığını sorgulamıyorum. Genellemeleri sevmiyorum sadece. Neyse uzatmaya gerek yok sende haklısın bir yerde :) sosyetecocuğu değil sosyetedelikanlisi :)
- +1 yıl
Herkes haklı bir konuda sadece tartışmak eğlenceli sosyete insanı 10 fırın ekmek yemeli delikanlısı olmak icin ^-^ :D
- +1 yıl
Nerden biliyorsun yemediğimi? :D
- +1 yıl
Yesen burada olmazsınyeğenim :D haberlere falan çıkarsın :D
- +1 yıl
Belli mi olur çıkarız belki :D Hem ne alaka arkadaşım :D
- +1 yıl
10 fırın ekmek yeme dünya rekorunagirebilirde ondan
- +1 yıl
O mecaz anlamda değilmi ya :D
- +1 yıl
Delikanlı dediğin mecazi takılmaz gerçekçi olur sosyete delikanlısının mahalle arkadaşına imrenen mahalle çocuğu :D
- +1 yıl
Kız zincirleme hakaret tamlaması yaptı arkadaş :D 10 fırın ekmek yiyecem bide öylemi? Gerçek olarak yani mecaz değil? :D
- +1 yıl
Tabii ^-^ delikanlı adamın raconuna ters mecazi olmak :p sosyete damadı :D
- +1 yıl
Delikanlisi olacak o :D Sen nerden biliyorsun arkadaşım delikanlı adamın raconunu :D
- +1 yıl
Meslek sırrı değil onlarınki de ^-^ öğretiyorlar delikanlı nasıl olunur diye. Kızlardan bile delikanlı oluyor nabeer :D sosyetenin maduru
- +1 yıl
Neyse ben kaçtım seninle uğraşılmaz :O :D
+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
tipik turk erkeginin guduk zihninde canlandirdigi kiz tipinden ote bir sey degildir. oyle basa boyle tarakmottosunun en canli ornegidir. arzin taleple bulustugu noktadir. ne guzelde acıklamıs bu lafla oradaki arkadas
- +1 yıl
ahahaha :D
Erkekler okuyun pls
www.kadinlaricin.gen.tr/.../02 YorumlaAçık ve net: Bir maria, bir angle, bir mary olamayacağınızı herkes biliyor. Yabancıların tadını almadan kimse yabancılara daha güzel demez ;)
09 Yorumla- +1 yıl
Açık ve net: Bir paul, bir Ian, bir Brad, bir james olmadığınızı herkes biliyor. Neye bu havanız?
- +1 yıl
ftjhgjhgjhgjhgjgjghjkghjgjhgkjhg evet alayınız her gece marialarlasınız zaten allam çok utançvericisiniz:dddd utanır insan azcık ya :d
- +1 yıl
Allahını seversen koş ghjkhghfjkhhgjkhj hollandadaki daşş gibi oğlanlar dururken herkesin derdi de sendin zaten :ddgfhg
- +1 yıl
etrafım baana tapanla dolu :ddd sağol yine de iyi dileklerin için:dd
- +1 yıl
Canım nolur yabancıların bahtını kirlet. Sen değil benim bir türk kızının peşinden koşma. Hepimizin iyiliği için kendini bizden uzak tut sana özel muamele türk erkeği tipi değilsin onlar öyle böyle sevimliler sen cool bir tipsin nolur uzak dur egosu tavan yapmış masum köylü
- +1 yıl
Sen daha kıskançlığın anlamını bilmiyorsun be canım, seni kıskanacağıma gidip cinsiyet değiştirip bülent ersoy'a ilan-ı aşk ederim daha iyi, dedirtme insana. Lütfen kimi alıyosan al bunu hakaret olarak değil, allahın bir lütfu diye alıyorum, şanslıyım yani
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. yetinmeyi bilmeyen ama başkası tarafından yetinilmek istenen erkeklerle dolu ortalık.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen elin köyünden gelmiş yabancı kızları bunlara pas veriyor diye mutlu oluyolar
+1 yılyine genelleme
https://www.youtube.com/watch?v=z99iVXJ8OtA10 YorumlaAile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Bu kadarda vurulmaz ama bence yanlış düşünüyorsun ne ingiliz ne rus nede fransız çok ciddiyim bizim kızların eline su dökemez bazen eleştirsekte türk kızı temiz , ahlaklı ve saygılı. Hem kalp hemde beden güzelliklerindede üstün dür türk kızları
04 Yorumla- +1 yıl
biz harcanıyoruz ya ^-^
- +1 yıl
özür dilerim abii affet
+1 yıliyi de kıvanç tatlıtuğ gibi oğlanların sevgilisi yok , erkek çirkini adamlar 90 60 90 takıyor koluna bizim de kafamız karışıyor yahu :D
07 Yorumla- +1 yıl
kıvancı bırak zaten :D fazla model bilmiyorum diye dedim onu :D
- +1 yıl
bende kendimi model olarak gösterip kendini beğenmiş imajı çizmemek için kıvanç dedim :D
- +1 yıl
şakacı çocuğun son esprisi güldürmedi :/
- +1 yıl
sus ki çok pis rus kızı överim ha :D
- +1 yıl
sen rus kızı översin ama yanında türk kızı olur ^-^
- +1 yıl
hani nerde o yanımdaki türk kızı? ben göremiyorum ha görsem fena olmazdı kabul yani :D
- +1 yıl
yol ortasında dur yanından geçer bir türk kızı ^-^
Senin de dedigin gibi tamamen muhtaç olmaktan ileri geliyor pesinizden koşmamiz yoksa turk erkegi en odun erkek tipi ruslardan sonra
00 Yorumla
+1 yılCanım kokoreç çekti, kadın bağırsağı bulmam lazım.
:)
Kelle paçası da olur.08 Yorumla- +1 yıl
Dişi koyunlar var git al onu ^-^
- +1 yıl
Olmaaaz, kadın bağırsağı deşeceğim.
- +1 yıl
dişi koyunda bir karı. Bende beyin aradım ama sende yok napalım elimizdekilerle yetinelim ^-^
- +1 yıl
Seni gözüme kestirdim.
:) - +1 yıl
Buyur canım gel senden bir flato yapayım seni zevkle dilimlerim, inan guzelde yaparım
- +1 yıl
Adamı hasta etme, benim etim kartlaşmış. Yahni de olmaz. Ama ben senden kuzu çevirme çıkartırım.
:)) - +1 yıl
Bir insandan kuzu cevirme yapabiliyorsan nobel ödüllerine aday olmaya bak gelmis burada nelerle ugrasıyosun
- +1 yıl
...
S. N. İ.
İşte bende
2.bp.blogspot.com/.../z.jpg10 Yorumla
+1 yılTürk kızları = Trip kapris havalanmalar vs erkeğinin cinsel orgaını beğenmeyen bir toplum geliyor aklıma :D
01 Yorumla- +1 yıl
Sen fazla düşünme canım devreler alev alabilir :D hayalgücün cok geniş bunu iyi degerlendir ;D
+1 yılsahsen ben kendine bakana bişi demem ama top sakallı dolaşan var benden cok bıyıgı olan var. tepkim onlara.
06 Yorumla- +1 yıl
şahsen bakınca her şey normal, genel bakınca çıkıyo asıl iş ortaya :D
- +1 yıl
bir ara markette calısıyordum abla spor yapıyor kendine bakıyor felan bir baktım beyaz beyaz top sakal bırakmıs bide 2 cm felan olmus artık.
- +1 yıl
hıyyy anlatma nolur :D
- +1 yıl
sahsen tepkim buna. bide kaşı birleşen kızlar var onlarda ayrı beter erkeklerde igrenç oldugunu düşünürsek kızdaki halini sn tahmin et.
- +1 yıl
ama erkeklerde aynı sorundan var :/
- +1 yıl
kızlarda daha beter :D bence.
Bütün Türk erkekleri böyle değil ki ön yargı ya da bütün Türk erkeklerin i denemissin öyle bu sonuca ulasmis in
00 Yorumla
+1 yılhaklısın aslında kanks ama yapcak bişe yok bizide böle kabul ediceksiniz :D
01 Yorumla- +1 yıl
yok ya :D
- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılNe yabancı kızların peşinde koşulur ne İzmir dışındaki kızların İzmir kızları sağoldun gerisi yalan ):
02 Yorumla- +1 yıl
onların genide yabancı geni kaynıyo allasen :D
- +1 yıl
Gen çokta önemli değil kültürümüz bir gerisi önemsiz :) Onlar varolsun
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Pc osbircilerini amma sorun ediyorsunuz kendinize bacım yahu:/
00 YorumlaBşkasını bilmem bn hç bir zamn o tip br erkk olmadm olmamda. :) Hcbrşy kndi gururmdn önemli değl..
06 Yorumla- +1 yıl
Deme böyle hic ummadığın şeyler bile yapabilirsin :)
- +1 yıl
birgün çizgi dışına taşar :D
- +1 yıl
öyle bir amacım yoktu be bree :/
Ben fethiyede yasiyorum istemediginiz kadr ingiliz rus ve yabanci kizlar var idda ediyorum turk kizlari gibisi yok:)))
07 Yorumla- +1 yıl
zaten türk kızlarından başka seçenek yok fazla onların çoğu geçici :D
- +1 yıl
ay vallaha ya, biz de elin yabancılarını ayarlamayı biliriz ama sonra başka anlam yüklerler bize
- +1 yıl
sözüm meclis dışı bir iğnelemeydi :D
+1 yılTürk erkeklerini eleştiriyonuz takmıyoruz siz fazla üstünüze alınmışınız. Sonuçta Türk erkeği Türk kızına muhtaç:)
00 Yorumla
+1 yılErgenliğe yeni girdiysen söyle arkadaşım ona göre alttan alayım :)
04 Yorumla- +1 yıl
ergenlik bana uğrasaydı erkek peşinde koşar buralarda takılmazdım;D
- +1 yıl
Vay be :D Bak olgun hanım efendi ben türk kızlarının güzelliğine bir şey demiyorum ama kişilikleri çok kötü :D Türk kızları güzel değil diyen varsa bir foto atarım armut gibi bakar bence gayet güzeller bu arada foto açık saçık bir foto değil abazalar
- +1 yıl
abaza ne ara burada :Dd
- +1 yıl
Özür diliyorum herkes son kalite bir beyfendi
+1 yılTürk kızı candır ve tripli mribli birşeydir elin yogurdunu yiyeceğine kendi ayranini iç derim
03 Yorumla- +1 yıl
adamsın derim :D
- +1 yıl
Muck
- +1 yıl
:))
+1 yılSikeyin kavganızı mk olun o zaman es cinsel berabere bitsin bu mac
012 Yorumla- +1 yıl
sanki eşcinseller dışlanmıyor aramızdan, bülent ersoyla bile gecmedikleri dalga kalmadı ki adam escinsel degil cinsiyet degistirdi bir de
- +1 yıl
o daha kötü mk neyse ben senin anlattığın gibi bir erkek değilim onu söliyim kıyafete saça başa bakmam isterse sümüklü olsun zaten öyle olursa daha iyi olur bende fakir piçim aslında piç değilim sadece fakirim neyse susuyorum
- +1 yıl
ya sen nereye ya hayırdır :D görünen o ki has eleştirmenlerdensin :D
- +1 yıl
Olayları dışarıdan izlediğim içindir hiç sevgilim olmadı hiç kız ortamına da girmedim kız görsem bunun neden memesi var diyorum saçma saçma şeyler işte
- +1 yıl
vah yavrucak gel bir sarılalım diyecem ama bakış açın nihat doğanı arkada bırakır :D
- +1 yıl
dalga geçme sende ya zaten kanser hastasıyım
- +1 yıl
senin ciğerin yalan inanmam ben
- +1 yıl
Doğru yalan söyledim ama acınıcak hale gelebiliyormuyum ona baktım yani kusura bakma kızları böyle tavlama taktiğine çalışıyorum da kimse inanmıyor mk ne vicdansız bir şeysiniz arkadaş.
- +1 yıl
ilk önce belirli bir şey ü7erinde konuş alakasız yerlerden girersen karşındaki görüntüye baksan var ama beyin cacıl der gider yapma böyle be güzelim gençsin daha anormalliğin sevimli derecesinde kal awdaws
- +1 yıl
küçük gözükmenin ırzına geçecem artık küçük değilim ben illaki nüfus cüzdanını mı çekeyim sana
- +1 yıl
küçüksün demedim gençsin dedim, hayrola kartlaşmış moruk muydun
- +1 yıl
Degildim
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni türk erkekleri iyi sikememiş. o yuzden atıp tutuyorsun
17 Yorumla- +1 yıl
dur tahmin edeyim hususi hesap açıp bunu yazan kesinlikle bir erkek hahahah inşallah canım ya :D
Cevap sahibi+1 yılyanlış tahmin hayatım. sadece gereksiz yere erkeklere bok atmanı kabullenemedim.
- +1 yıl
sen hangi kafada yaşıyorsun bilemem ama inme kal orda acıtınca anlarsın canım :)
- +1 yıl
canım senın arkadaş sadece erkeklerin tipik vaka olduklarını one cıkarmıs hem erkekler kızların ne düşündüğünü görüyor hem kızlar da sıkıntılarını yazıyorlar ne iyi etmiş arkadaşımız da boyle bu durumu acıga cıkardı destek cıkmalısın hem cinsin oldugu ıcın bence
Cevap sahibi+1 yılgenellemeyle gitmiş. bana böyleleri denk gelmedi mesela
- +1 yıl
Soran arkadaş kızlara sormuş diye konuşmak istemedim ama kusura bakmayın kızlar iyiye gitmiyorsunuz.. Bu şekilde çirkef gibi davranarak bizi yargılamanız da enteresan (Hemde bütün türk erkeklerini katarak).. Şunu da söyleyim türk kızına muhtaç olduğumuzu nerden çıkardınız ki? Dinime söven müslüman olsa.
- +1 yıl
şunu ne anlıyorum ne de anlatabiliyorum herkesi kapsadığımı kim söyledi? Türk erkekleri derken hepsini niye kapsayayım, hastalıklı dedin mi herkesi kapsamıyorsun size actım konuyu boyle biri değilsen tipik türk erkeği değilsin demektir bir tipik eklemedim diye abartma, çirkefleştiğimizi kim söyledi ki, hakaret eden değil hakaret yiyen biziz görüyorsun kız bize küfür etti bir de. Hakaret olarak algılamayın sunu artık
Hep demişimdir (sorabilirsin) YERLİ MALI HALKIN MALI HERKES ONU KULLANMALI.
00 YorumlaBen şahsen öyle değilim. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz :D
02 Yorumla- +1 yıl
yok artık :D
Bir bakıma haklısın fakat türk erkeği deyince abaza, hepsi aynı diyende sizlersiniz
04 Yorumla- +1 yıl
hepsi çok tipsiz demekten iyidir
- +1 yıl
kanıtlayabiliyorsan buyur de. Abaza onune gelene denmiyor sonucta
yabancı kızlar turk erkeklere hasta oluyo sız ne yapsanız fayda etmez
013 Yorumla- +1 yıl
canım onlar paraya hasta oluyor diğerleri geçici heves onlariçin ^-^
- +1 yıl
fakir kesimlerini kullanacaksın zengini zaten bakmaz
- +1 yıl
onlar yakın derece numaralı gozluk kullanması gerekenlerdir :)
- +1 yıl
yaw he he ;D
- +1 yıl
o resimdeki ben değilim ^-^ 3 yıl sonra bende aynen öyle olacağım ama işte bunu anlamıyorum çirkinsek çirkinizniyehakaret ediyosunuz ki biz best of turkey demedik kendimiz için^-^
- +1 yıl
gorse korkup kacar cumlesindeki gercekliği bul bana haklısın diyeceğim kendi yorumumu soyluyorsun gercek diyorsun kendisoyledigini gerceklik sanıyorsum sana ne anlatsam anlamazsın ki
- +1 yıl
senkacabilirsin ama baskası da kacacak demek degildirbu
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. fena aydınlandım, isik sacmaya baslayabilirim her an
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk malı yerli malı herkes türk kızlarını sevmeli korumalı ( ben bile yazdıgıma inanamıyorum ama neyse )
10 Yorumlagenellikle kızlrdan yüz bulamadıkları için böyle diyorlar niye atarlanıyorsun ki
00 Yorumlahayır merak ediyorum ne içiyorsun bana da göndersen
02 Yorumla- +1 yıl
neyse kibarlık bizde kalsın su iç
+1 yılabla sen bugün ne yaptın ya :D
01 Yorumla- +1 yıl
erkeklerden gelen tepkilere dayanamadım :D erkeklerde bir kendini görsün dedim :D
+1 yılonu bunu geçte profilimdeki gibimisin? :D
02 Yorumla- +1 yıl
pampa daha yaşım o kadar büyük değil o yaşa geldiğimde görürsün :D
Türk olsun çamurdan olsun bea (;
00 YorumlaHiç düşünmeden Türk Kızı derim
01 Yorumla
+1 yılçok haklısın. arkandayım :D
06 Yorumla- +1 yıl
durmak yok :D
- +1 yıl
sanki anneleri rus veya kraliyet ailesinden :D neyse sakinim... :D
- +1 yıl
bir londra dükü değiller ama :D
- +1 yıl
Türk erkekleri Londra düklerine bin basar ama Türk kızları Ruslara bin basamadı ne yazıkki :( :D
- +1 yıl
çok haklısın kız :D
- +1 yıl
aferin bana kız :D
Çok kırıldık arkadaşım.
02 Yorumla- +1 yıl
herkes böyle değil diyelim arkadaşlarımız kırılmasın
aman takılmayn yaa dönüp dolaşp bize geliyolar :)
02 Yorumla- +1 yıl
yeter ama dev aynasından inmeli şaşkınlar :D
Türk kızlarının %90'ı çöptür nokta
05 Yorumla- +1 yıl
"Türk kızlarının %90'ı çöptür" diyen erkekler çöptür nokta
- +1 yıl
yazamayacağım kadar uzun olan sorunu yaratan erkekler çöptür nokta :D
- +1 yıl
seni de çöpten saymamıştım zaten :p
Dayak Yemiş Gibiyim şu an :D
03 Yorumla- +1 yıl
hahahah :D
- +1 yıl
asıl en doğru olanı o :D makyaj yapınca badana yapılmış gibi diyor yapmayınca çirkin oluyoruz :D
annesi yakışıklı oğlum diye sevmiş gaza gelmişler.
01 Yorumla- +1 yıl
komşu demiş alıyım seni torunuma diye basmış gazı, sonuç bu
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSövsen daha iyiydi kanka?
06 Yorumla- +1 yıl
arada pek fark yok kanka?
- +1 yıl
haklısın kanka peki sence genellememi yapıyorsun yoksa hepimizmi öyleyiz?
- +1 yıl
hepiniz demekte artık iyice kabalık olur, tabii ki hepsi değil ama çoğunluk bariz böyle
- +1 yıl
evet çoğunluğuz cinselliğe meraklı olduğumuz için rus kızlarıda her önüne gelenle yattığı için sizi beğenmeyiz bakım falan kılıf yani
- +1 yıl
Sövsen daha iyiydi kanka?
- +1 yıl
arada pek fark yok kanka?
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!