22 yaşındayım eşim de 30. 2 yıldır beraberiz 5-6 aydır da evliyiz. Baştan başlıyayım;
Ben düğünüm olacağı zaman böyle saten sabahlık falan giymek istemiştim diğer genç kızlar gibi sabahlıkla öyle hazırlanmak fotoğraf çekinmek ve kız arkadaşlarımla o gün güle eğlene hazırlanmak istemiştim. Bunu ona söyleyince annesi eltilerim falan bana böyle baktı hevesim kursağım da kaldı sade bi nikah kıydık. Düğün bile yapmadık. Daha sonra evime mobilyalar seçerken annesi ve kızlardeşleri resmen benim yerime seçti ve ben çok sinirlendim ama engel olamadım. Evimdeki eşyaların hepsini ailesi seçti hiç benim istediğim gibi olmadı ve asla kendi evimde gibi hissetmiyorum. Bende gelinim yeni gelin hevesim az çok var ve kahvaltı hazırlamak istiyorum eşime mutlu mutlu çeşit çeşit. Güzel yemekler hazırlamak istiyorum ama dolaba yiyecek birşeyler almıyor fazla aldığı parayı olduğu gibi biriktiyor banada para vermiyor. Ama gelipte benden yemek istiyor. Hem almıyor hemde istiyor. Kendime afedersiniz iç çamaşırları falan almak istyorum bir kadın olarak süslenmek istiyorum evimde ama parasını bana vermiyor çok kısıtlı veriyor. Ben hiç böyle tahmin etmemiştim çok hevesliydim ve seviyordum başta. Ama şimdi çok soğudum. Kendimi bir gelin gibi değilde ezik gibi hissediyorum ve şu an kendi evimde bile hissetmiyorum. Sanki başkasının evine misafirliğe gelmişim gibiyim. Çalışmak istedi ama izin vermedi. Bir gelin olarak benim hakkım değilmi kendime alışveriş yapmaya güzel iç çamaşırları almaya hevesle birşeyleri yapmaya. Ama içimdeki o ateşi o hevesi sevgiyi söndürdü. Bilseydim böyle olacağını asla ama asla evlenmezdim 😞😞😞😞😞
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer