Sinirlerime bazen engel olamıyorum?

Herkese hayırlı akşamlar. Geçen ay boşandım. Eski eş sanal kumarbaz çıktı. 6 ay dayandım aileme demedim düzelir diye sözler verdi vs fakat düzelmedi. Ben uyurken adıma kredi çekmiş kredi kartımı çaldı ordan çekmiş. Yalanlar en son altinimi çaldı cantamdan. İş yerinden atıldı. Kendi anne babasını da dolandırdı her neyse anlaşmalı boşandık hemen kurtulayım diye. Aileme der demez zaten hemen eşyaları topladık evi boşalttik. Fakat bazen istemsizce çok sinir oluyorum. Boşanma sürecini rahat atlattım her arayan kurtulmussunuz diyor öyle olumsuz bir söylem görmedim ben de kafamda bitirmistim çok üzülmedim fakat bazen takıyorum. Ailesi anlaşamadı bosandilar diyormuş hiç oğlum kumarbaz demiyorlar. Ve rahat rahat hayatlarına devam etmeleri aşırı sinirimi bozuyor. Bana yaptıkları çıkar mı bunlardan? Benim salon takimimi kaynana kendi evine sermiş nasıl bir rahatlık ki hepsiyle aramız da iyidi. Yardımlarına koşardım evime 1 yılda en az 30 kere davet etmişimdir peki sonuç? Böylelerinin kıymeti olmazmış onu anladım üstüne bir de mahkemeden bir gün önce bir tane ortalık mali olmuş kız kardeşi var. Benim salon eşyalarının içinde garip garip afedersiniz kiviriryor yesmar şarkısıyla. Şaka gibi yani. O eski koca da rahat rahat geziyordur. Benim vebalim nasıl çıkacak? Benim birkaç parça altinimi da aldı. Ne mehir verdi ne başka bir şey. Mahkemede hakkım haram olsun dedim bana orada evliligimizi sen de çok guzek yuruttun şans vermedin diye üste çıktı. Hangi koca karısı uyurken onun adına 150 bin çeker ya? Beddualarim tutar mı? Fikirlerinizi bekliyorum

Sinirlerime bazen engel olamıyorum?