Calissam da calismasam da samimi olmadigim erkeklere hesabimi falan ödetmiyorum (bu samimi olmadigim erkekler genelde tanışmak icin gorustugum, sosyal medya da anlasip bulustugumuz ya da akrabalarin gorucu olarak karsima getirdigi kisiler oluyor)
samimi oldugum erkeklere ödetirim ama karsiligi olur. Baska zaman ben öderim ya da sevdigi yiyecek, tatli vs varsa alirim.
Bulustugum kisilerde de daha cok dikkat ediyorum buna. Cunku tekrar bulusmayabiliriz. 2. bulusma olmazsa bana ödedigi bende kalacak ve telafi edemeyecegim diye ozellikle karsi taraf israr etse de ben oduyorum. Ama bazilari hesabi halledip geliyor onda bir sey yapamiyorum.
Bircok uzman erkekler ailesine, kadina para harcamaya odakli. Erkek para kazanirsa kadina, ailesine harcar ve bundan hoslanir diyorlar. Bugune kadar evlenememe sebebim bu konuda boyle baskin olmam olabilir mi diye dusunmeye basladim.
Cunku ben erkeklere benim icin hediyeyi falan birakin bir cay bile ismarlatmadigimi farkettim. Bu uzaklastiriyor olabilir mi? Bundan sonra bulusmalarda erkek beraber odeyelim demedigi surece atlamasam mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer