Onu bir yatırım aracı ve dönüşü olacak bir şey olarak mı görür?

Onu bir yatırım aracı ve dönüşü olacak bir şey olarak mı görür?

Asgari Ücretle Çalışan biri vardı
Kıza Çok Para Yedirmiş Çocuğu hep Borca Sokmuş Annesine bile Bir şeyler aldırmış O kadar Yani
Çocuğa dedim kii Bu Kız seni Baya Yolmuş ve Yoluyor bunu Bırak dedim
Abi Çok Para Harcadım Onu Bırakamam dedi
Kızla 1 kez bile vermemiş
Böyle olduğunu düşünmüyorum, ama dolaylı yoldan olabilir. Yani, emek verilmiş bir ilişkiyi bitirip her şeye yeniden başlamak mı, yoksa var olan ilişkiyi kurtarmak mı?
Böyle genellemeler yapmak pek doğru değil 😊 Her insanın ilişkilere ve harcamalara yaklaşımı farklıdır. Kimisi gerçekten sevdiği için harcar ve bu ona mutluluk verir, kimisi ise harcadığını bir yatırım gibi görebilir. Ama ilişkiler sevgi, saygı ve karşılıklı anlayış üzerine kurulmalı, maddi harcamalara dayanmamalı. Duygular, paranın değil kalbin samimiyetiyle değer kazanır 🌸💖
Cevap
8Cevap
Kıymetli olan para değil hatatındaki kadındır. Seven erkek gerekirse kendine gömlek almaz gider eşini mutlu edecek bir şeye imza atar.
Kimseye minnet duyamadığım gibi kimse de bana minnet duyma zorunda değildir, ona para harcıyorsam tamamen onu sevdiğimden, değer verdiğimdendir.
Bir insanı sevdiğin için vakit geçirmek anı biriktirmek için hesabını yapıyorsan zaten sevmiyorsun demektir
tam tersine geri thasil ediyor bugunku erkekelr faturları tutyorlar ellerinde harcadıgı benzin parasını babanızdan alır
Böyle davranan erkek vardır. Bana göre yanlış yapanların tercihi.
Erkek mantığı bu şekilde düşünür genelde evet bence doğru.
alakası yok başka kadın bulur ona harcar para
Erkekler bı kadına maddi açıdan destek olabilir veya durumu iyi diye bir kadında öyle birini tercih edebilir. yanlis bişey mi
Kopar hatta yeri geldiğinde tek kalemde siler
Alakası yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?