28 yaşında, 2 çocuk annesiyim. 9 yıldır evliyiz ama toplasan 2 yıl birlikte geçmiştir. Bu nasıl evlilik?

Merhaba ben 28 yaşında iki çocuk annesi bir kadınım. Evliligimde dokuzuncu yıla girdim ve bu süre zarfında toplasan eşimle iki yıl birlikte geçmiştir. Eşimin babası olmadığı için bir de kayınvalidemle yaşıyorum. Kendisi herşeye herkese karışıp konuşan darlayan anlayışsız bir kadın. Bu evlilik beni çok yordu. Eşimin gereksiz kıskançlıkları ve uzakta oldugu için beni darlamasi markete çıkmayı gezmek sayması cikarsan da saatli çıktığım zor bir evlilik içindeyim. Eşim çok kıskanç ve sinirlenince ağzından çıkanları duymayan bir adam. Babama varana kadar hakaret eden biri en ufak seyde beni babama şikayet eden bir adam. Kızdığı zaman beni babamlara kovan bana hakaret edip asagilayan biri sınırı geçince seni çok seviyorum diyor ve ben artık katlanamiyorum yıllarca herşeye ben yetismeye çalıştım. Annesi bı yandan kendisi bı yandan artık ona karşı icimde hiçbir sevgi yok kalmadı. Bosanmadim çocuklarım için ama yasananlar beni sinirlendiriyor hasta ediyor yoruyor bu çocuklarım için daha mı iyi sevmedigim bı adamı seviyor gibi yapmak artık zor geliyor ne yapmalıyım

28 yaşında, 2 çocuk annesiyim. 9 yıldır evliyiz ama toplasan 2 yıl birlikte geçmiştir. Bu nasıl evlilik?