Ben küçük ama çok odalı evleri seviyorum. Mesela eski ahşap iki katlı evler gibi. Bir katta salon, bir katta oda...
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Kalabalık bir ailem yoksa, neden büyük bir ev isteyeyim? Amerikan belgesel, film.. vs yerlerde görüyorum,2,3 kişilik aile 300,500 ve hatta çok daha büyük evlerde yaşayıp, bunu bir prestij meselesi gibi görüyorlar.
Evler büyüdükçe , aile üyeleri birbirinden uzaklaşır. İletişim ve muhabbet azalır.
Benim tercihim küçük ama kullanışlı evlerden yana. Projesi , dekorasyonu insana yuva sıcaklığını hissettirmeli.
Çocukken tek göz odalı bir evde 4 kişilik bir aile olarak 7 yıl yaşadım ve bu durumdan dolayı hiç rahatsız hissetmedim. Çünkü ailem yanımdaydı ve birsürü de arkadaşım vardı.
Çalışma yaşamımda da bir karavan boyutundaki kurtarma botunda 3- 5 tam günlük vardiyalarda, fırtınalı denizlere rağmen gayet te iyi yaşadım.
Kısacası tercihim, küçükte olsa iyi projelendirilmiş, sağlıklı, sağlam bir evdir.
Küçük biraz deniz biraz ağaç gören minimalist bir ev, ahşap benimde tercihimdir. Çok odaya ihtiyaç duymuyorum fazladan bir iki oda daha hoş gelir bana. İçini boş ama manevi dolulukla dizayn etmek yeterli olacaktır.
Küçük ve bahçeli evler daha iyi küçük derken 1 odada 6 kişi yaşamasını kast etmedim aile üyelerinin yatan odası olsun ama ev küçük olsun yani yetecek kdr bana sıcak gelir o zaman ev
Küçük seviyorum daha pratik oluyor toplanası temizlemesi, az eşya ile tatlı buluyorum
Cevap
3Cevap
Benim için fark etmez.. önemli olan sevdiğim kadınla yaşamak.
Büyük evler de küçük evler de başa bela. En iyisi ortalama ve kullanışlı bir ev
Evin büyüklüğü küçüklüğü değil kullanışlı olması önemli orta halli olacak
Ben de lemdis küçük ama katlı ve büyük bahçeli evleri severim.
Tek başıma yaşayacaksam küçük ama aile ile tabiki büyük ferah evi tercih ederim
Geniş, ferah, az eşyalı, sade ve açık renklerle döşenmiş evleri seviyorum.
Küçük evler güzel temizliği rahat
Küçük temizlemesi toplaması ve düzeni kolay olur
Büyük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?