Türkiye neden özde değil sözde özgür bir ülke?

İnsanların seçimleri, kararları, inançlarını yaşama şekilleri yüzünden yargılandıkları bir ülke burası Türkiye.. Elhamdülillah müslümanım ve müslüman olmanın gerektirdiklerini uygulamak için yaklaşık 6 yıl önce tesettüre girdim. Fakat başta ailem olmak üzere birçok kişinin evde olsun sokakta olsun hatta iş yerinde olsun önyargısıyla karşılaştım. Dürüst olmak gerekirse tesettür denen olayın bir müslüman olarak ben de gerekli olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta o gözünü kapatamıyorsa ben neden saç telimi gizlemek zorundayım diye düşünürüm. Lakin ne açıkken ne tesettürlüyken hiç kimseyi asla yargılamadım hep saygı duydum.. Anlayamadığım şey şu, tesettüre sıcak bakmayabilirsiniz ama saygı duymak neden bazı insanlar için çok zor? Tesettürlü olunduğu için geri kafalı addeden ve örümcek beyinli olmakla suçlayan insanların önyargılı olan kendileri olduğu için asıl örümceğin kendi beyinlerinde olduğu gerçeğine bu kadar kör müsünüz? Sırf tesettürlü diye birilerine soğuk, önyargılı davranmak neden Türkiye'nin değişmez gerçeklerinden biri? Tesettürü biz kullanıyorken iğnesinin hazımsız bazı insanlara batıyor olması çok saçma değil mi? 🤔🤔
Veee son olarak, kılla tüyle medeniyet olsaydı ayılar başa geçerdi, gerçi güzel olurdu balın maliyeti düşerdi 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Bağlantı kuramayan olursa talep artarsa fiyat düşer hani 🤔 bir örümcek kafalı diyordu..
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap vermeme yönelik ve saygısızca yorum yapmazsanız sevinirim Ben sadece bunları insanlar okusun istedim Bık bık yorumlaşmak benlik değil sıkıcı 🤯
Türkiye neden özde değil sözde özgür bir ülke?