Aile & Toplum Nabiyosunuz? İstanbul kim var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Anlık şişli yakınım komşularim♥️ Nabiyosunuz? İstanbul kim var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben uskudar sen? neden paket onlar ya evde neden pısmedı ısyerınde falanmısın 0 0 Yorumla
Yengec_Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bir zamanlar istanbuldayım derdim. Şimdi ise çook uzaklarda. 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Var İstanbul bende şarap +maç yaptım 0 9 Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Arabayla yarım saat ama gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok kastin hem isteyip hem vazgeçmek nedir Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Tadına bakılmış bu akşam zaten başkasının artığını istemem demek oluyor.Başka zamana dersen düşünürüm demek oluyor Yorumla Soran +1 yıl Baskasinin artigi? Düzgün konuş temiz takiliyorum. Yorumla Soran +1 yıl Seks ihtiyacimiz artık nasıl bir kelimedir ya nasıl bir ağız var sende varoş mahalle abisimisin sen hayırdır Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Adamım gitti derseniz ve yeni biri lazım derseniz başkasının artığı oluyor bu maalesef...Seks ihtiyaç buna aksi bir şey demedim. Buna, saygım sonsuz Yorumla Soran +1 yıl Artık ne alaka düzgün konuş haddini bil istedim kişi ile tek tek takilirim grup ta farklı kişilerle de bu benim tercihim zevkim Yorumla Soran +1 yıl Temiz takiliyorum pislik içinde değilim korkuyorum düşümü aldım yatıyorum burada haddini bil ağzı bozuk zihniyetin çok kötü Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Tamam benim ağzım bozuk olabilir. Ben kendi tercihimi belirttim. Ağzımı da bozmadım hiç.Temizsindir buna lafım yok Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Akşam akşam hayat sana güzel. 0 3 Yorumla IoVoI +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl ? derken Yorumla IoVoI +1 yıl Güncellemeye tamam. Sadece o😂 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Offf canım çekti şu an 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben ziktirdimde aldım sen de git al bı yerin sismesin GaraGuru +1 yıl Bunun için insan kendimi skktirir yahu deseydin ısmarladım Soran +1 yıl Hayır ya dalgasına yazdım 🤣 GaraGuru +1 yıl İstanbul da nerdesin
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ooof gece gece naptın ya biyerim şişicek🙈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Balik soğan yeyip mi gittin adamın yanına sksjsjs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok kız soğanı yemedim hazır aldım istemedim ama koymuslar Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı. Hava soğuk dışarı çıkılmıyor 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. @opteryx 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyorum kendisini severim ;) Yorumla OpTeryX +1 yıl Ben İstanbul dışına tasiniyorum anlık Yorumla ahhbukizlar +1 yıl @OpTeryX jshd Yorumla Soran +1 yıl @OpTeryX off sen beni çok iyi tanıyorsun :( Yorumla OpTeryX +1 yıl Tanıyorum şaraptan. ama üzülmüyorda değilim. Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. hiçbir şey 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İzmir'den afiet 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beylikdüzü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Niyoncuk 0 15 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pijaman güzelmiş Yorumla Soran +1 yıl Verim sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veresiye olursa olur Yorumla Soran +1 yıl Al ya bir kumasin lafimi olur be Yorumla Soran +1 yıl Veresiye donumu veririm anca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana olur mu boy 1.85 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Don ne kadar) Yorumla Soran +1 yıl Don ücretsiz beyfendi hizmetimizin ikramidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah razı olsun, hizmete neler dahil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mğmin bir hanıma bebziyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mümin Yorumla Soran +1 yıl Ahaha. Cenabet geziyorum ya ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi abdeste bakar) Yorumla Soran +1 yıl Üşeniyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günde kaç kişiyi mutlu ediyorsun Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bn knk 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yarasınn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Rakı nerde? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Viskiciyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da bitmiş Yorumla Soran +1 yıl Alırız:)) bugün kapanış yeterli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnız da olmaz ki :) Yorumla Soran +1 yıl Gel o zaman viski kapip Yorumla Soran +1 yıl Bitteri unutma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz bana adresi Yorumla Soran +1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
ben uskudar sen? neden paket onlar ya evde neden pısmedı ısyerınde falanmısın
Bir zamanlar istanbuldayım derdim. Şimdi ise çook uzaklarda.
Var İstanbul bende şarap +maç yaptım
Arabayla yarım saat ama gerek yok
Gerek yok kastin hem isteyip hem vazgeçmek nedir
Tadına bakılmış bu akşam zaten başkasının artığını istemem demek oluyor.
Başka zamana dersen düşünürüm demek oluyor
Baskasinin artigi? Düzgün konuş temiz takiliyorum.
Seks ihtiyacimiz artık nasıl bir kelimedir ya nasıl bir ağız var sende varoş mahalle abisimisin sen hayırdır
Adamım gitti derseniz ve yeni biri lazım derseniz başkasının artığı oluyor bu maalesef...
Seks ihtiyaç buna aksi bir şey demedim. Buna, saygım sonsuz
Artık ne alaka düzgün konuş haddini bil istedim kişi ile tek tek takilirim grup ta farklı kişilerle de bu benim tercihim zevkim
Temiz takiliyorum pislik içinde değilim korkuyorum düşümü aldım yatıyorum burada haddini bil ağzı bozuk zihniyetin çok kötü
Tamam benim ağzım bozuk olabilir. Ben kendi tercihimi belirttim. Ağzımı da bozmadım hiç.
Temizsindir buna lafım yok
Akşam akşam hayat sana güzel.
Tamam
? derken
Güncellemeye tamam. Sadece o😂
Offf canım çekti şu an
Ben ziktirdimde aldım sen de git al bı yerin sismesin
Bunun için insan kendimi skktirir yahu deseydin ısmarladım
Hayır ya dalgasına yazdım 🤣
İstanbul da nerdesin
Hamsi ve bulgur ne zamandan beri barışmış ki?
Balık güzel gözüküyor
Ayni uc sise icki :D
İyi geceler İstanbul Üsküdar
Ooof gece gece naptın ya biyerim şişicek🙈
Gelebilirim siaskaiajan
Balik soğan yeyip mi gittin adamın yanına sksjsjs
Yok kız soğanı yemedim hazır aldım istemedim ama koymuslar
Ortama bak. Afiyet olsun
Hava soğuk dışarı çıkılmıyor
Yaşıyorsun hayatı kız
He maça gonderme mi yapiyonz dmdndm
@opteryx
Tanıyorum kendisini severim ;)
Ben İstanbul dışına tasiniyorum anlık
@OpTeryX jshd
@OpTeryX off sen beni çok iyi tanıyorsun :(
Tanıyorum şaraptan. ama üzülmüyorda değilim.
hiçbir şey
bu nasıl ortam ya
hiç kimsee
o pilavla o balık gider mi hiç
Ben varım yenge
Ankara var
İzmir'den afiet
Pilav mj
Beylikdüzü
Ders
Niyoncuk
Pijaman güzelmiş