Bende yaa canım sıkılıyor du bende bu uygulamayi indirdim İstanbul dan olanlarla tanışıp kanka oluruz gezeriz daha doğrusu İstanbul dan arkadaş edinmek istiyorum ☺️
İyiymiş ama arkadaş olabiliriz dimi 🤗🤗bide senin az çok ortam da vardır 😅burdan uzun süreli Arkadaşın olmamış ama ben ilk olurum ya Galiba herşeyin bir ilki vardır dimi🤔
Tm da hesabı kapat ne alaka yanj arkadaş olmamizla 🤔🤔 normal isntegramdan da sohebt edebiliriz yani kim bilir belki çok iyi iki kanka oluruz🤷 ayrıca senin sayende bir ortamım olur öyle işte
Yani tanışma programı diil biliyorum ama ne bilim ya öyle sorim dedim kimelr var kimler yok diye kim bilir belki kanka olur ilerde buluşuruz eyleniriz gezeriz🤷🤷🤷 he ismime bakıp öyle bir düşünceye vardiysan o kelimeyi söylemek istiyenler varsa soyletiriz be sıkıntı diil😜
Hâlâ aynısın benim için. Benim fikrim kendime. Millete gülüm deyip sulanıyorsun yaşadığı şehri merak ediyorsun amaç ne? Belli. Özür yok. Hadi iyi geceler👋
Kızlar Ne Diyor
Beyoğlu sen nerdesin
Vaaaay İstanbulumuzun en güzel yerindesin çok şanslı olmaliisin senin yerinde olmak isterdim valla 😍😍😍ben Arnavutköy 😭😭😭
Neler yapiyon
Ne yapayım evdeyim
Orada güzeldir
Bende yaa canım sıkılıyor du bende bu uygulamayi indirdim İstanbul dan olanlarla tanışıp kanka oluruz gezeriz daha doğrusu İstanbul dan arkadaş edinmek istiyorum ☺️
Ya bura güzel güzel de ortam hiç yok ya geleli çok olmadı benim de canım sıkılıyor sürekli 😭😭😭
İyi düşünmüşsün umarım bir arkadaş bulursun
Ama sizin Beyoğlu tarafları çok güzel yaaa valla helekii Taksim civarı çok hareketli
Umarım eeee sen ne yapiyon bu uygulama da
Bu arada senle de arkadaş olabiliriz gerçi senin Arkadaş çevren çoktur ama boş kontenjan varsa😅😅
Yok Estağfirullah ama yani bu siteden pek kimseyle irtibat kurmuyorum uzun süreli
Sevgilim Taksim de ben değilim de
İyiymiş ama arkadaş olabiliriz dimi 🤗🤗bide senin az çok ortam da vardır 😅burdan uzun süreli Arkadaşın olmamış ama ben ilk olurum ya Galiba herşeyin bir ilki vardır dimi🤔
Evet karar verilmişti sayın hanfendi hakan beyle Arkadaş olmanızda herhangi bir sakınca olmadığına karar verilmiştir 😅
Yani kusura bakma da olmayız arkadaş herhalde
Sebep🤷ismimmj
Hayır tabi ki ne alaka bu hesabı da kapatmayı düşünüyorum yakında o sebepten yani
Tm da hesabı kapat ne alaka yanj arkadaş olmamizla 🤔🤔 normal isntegramdan da sohebt edebiliriz yani kim bilir belki çok iyi iki kanka oluruz🤷 ayrıca senin sayende bir ortamım olur öyle işte
Ne amaçla sorduğun belli
Yani tanışma programı diil biliyorum ama ne bilim ya öyle sorim dedim kimelr var kimler yok diye kim bilir belki kanka olur ilerde buluşuruz eyleniriz gezeriz🤷🤷🤷 he ismime bakıp öyle bir düşünceye vardiysan o kelimeyi söylemek istiyenler varsa soyletiriz be sıkıntı diil😜
Y@vş@k insan sevmem
Kankim sen malmisin benim kimseye yaşadığım filan yok eyer isterse dedim isticem demedim tmmj 😡😡bı dahakine düzgün oku
Ahhahsha tamam
İnsan bir üzür diler çok ayıp kalbimi kırdın😔😔😔
Hâlâ aynısın benim için. Benim fikrim kendime. Millete gülüm deyip sulanıyorsun yaşadığı şehri merak ediyorsun amaç ne?
Belli. Özür yok. Hadi iyi geceler👋
Ben yaşıyorum
Güzelmiş neresinde bakalım ne kadar yakınız 😅🤔
Karşı yaka tarafında
Wat 🤷🤷ora nere 😅😅 Avrupa yakası mi demek istedin ben hangi semt diye sorucaktim sory
Karşı yaka işte Anadolu yakasında
İyiymiş aynı semtte diiliz ama aynı sehirdeyiz😅😅ama semti demedin be gülüm
Beykoz da yaşadım bir süre sonra Pendik'te taşındık
Beykoz daha iyi be ama Pendik de fena diil ya bence
Beykoz sahilini özledim
İzlersin tabiki niye Pendik'te gittiniz ki 🤷
Yaşamıyorum
kimse
Vaaaay herksin nerde yaşadığıni iyi biliyon Galiba 🤣🤣🤣
Ben yeni yükledim de tanışma fasli olmuş olsun dedik 🤷
Yaşamıyorum