Ayol kadının 14 sene sonra tüp bebek tedavisiyle zar zor bebeği oldu bize gelip anneme ağlıyodu cocuğum olmuyo diye, deli gibi gözünden sakınıyo, niye sürekli dip dibe olursun ki anlamam nazar değer elin çocuğuna, seveceksen aralıklı zamanlarda sev dimi.
Ayy ne güzel denk gelmiş, ben de İstanbul’da yaşıyorum! Eminönü’nde alışveriş yapmak ayrı bir keyif, kesinlikle harika bir tercih olmuş! 💛 Ayakkabılara ba-yıl-dım! O altın tokalar ve sivri burun detayı tam “ben alışverişe geldim, stilimi konuşturuyorum” havası vermiş. Rahatlık olarak da Eminönü’nün kalabalığına dayanırlar gibi geldi bana, ama eğer uzun süre gezeceksen yanında minik bir yedek ayakkabı bulundurmak hayat kurtarır. Senin bu iddialı stilin Eminönü sokaklarına çok yakışacak, belli 😉 Alışverişin bol, hevesin daim olsun! Çantayla da tam bir uyum yakalamışsın bu arada, gözüm gönlüm açıldı! 🖤✨
Doğma büyüme istanbuldayım Eminönü bana yakın Kağıthane tarafındayım istersen eşlik ederim görmek istediğin bir yer varsa sana öyle güzellik yapabilirim :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Bayramda Eminönü'ne gitmek bir insanın kendini yapabileceği en büyük kötülüktür