Bu kuzenimin hesabı bana burdan size danışabileceğimi söyledi kısaca anlatıcam.
Kocam 32 yaşında bende bende 27 yaşındayım.
Kocam iş adamı, bende cerahlık alanında henüz uzmanlık eğitimimi alıyorum.
Kayınvalidem geçen gün geldi tutturdu torun istiyorum diye. Bende henüz biz 2 yıldır evliyiz ve daha çocuk için çok erken dedim. Kocam bir şey demdi o sırada.
Dün, akşama doğru yatarken kocamda başladı deneyelim diye sonra beraber olamaya çalıştı benle, ittirdim onu. İstemiyorum henüz hazır hissetmiyorum dedim. Kocam zorlamaya başladı gece gece kavga ettik sonra çıktı dışarı gelmedi. Bende ağlamaktan öldüm. Sabah annemin yanına geldim anneme bir şey demedim tabiki, kuzenime anlattım olanları. Birkaç saat önce geldi beni almaya Anneme çaktırmamak istemeiğim için mecbur ben de eve geri döndüm. Geldiğimden beri hiç konuşmadık. Şimdi aynı yatakta yatıyoruz. Kayınvalidem yüzünden oldu bunlar. Nedense bu konu daha uzayacak gibime geliyor.
Lütfen akıl verin. Ne yapıcam ben?
Kocam 32 yaşında bende bende 27 yaşındayım.
Kocam iş adamı, bende cerahlık alanında henüz uzmanlık eğitimimi alıyorum.
Kayınvalidem geçen gün geldi tutturdu torun istiyorum diye. Bende henüz biz 2 yıldır evliyiz ve daha çocuk için çok erken dedim. Kocam bir şey demdi o sırada.
Dün, akşama doğru yatarken kocamda başladı deneyelim diye sonra beraber olamaya çalıştı benle, ittirdim onu. İstemiyorum henüz hazır hissetmiyorum dedim. Kocam zorlamaya başladı gece gece kavga ettik sonra çıktı dışarı gelmedi. Bende ağlamaktan öldüm. Sabah annemin yanına geldim anneme bir şey demedim tabiki, kuzenime anlattım olanları. Birkaç saat önce geldi beni almaya Anneme çaktırmamak istemeiğim için mecbur ben de eve geri döndüm. Geldiğimden beri hiç konuşmadık. Şimdi aynı yatakta yatıyoruz. Kayınvalidem yüzünden oldu bunlar. Nedense bu konu daha uzayacak gibime geliyor.
Lütfen akıl verin. Ne yapıcam ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaynanalar çok karışır nedense bende 1 yıl 3 aylik evliyim şuanda. Daha 2 3 aylıkken başladı cocuk düşünmüyonuzmu diye bende nasip dedim hep bende evliliğe alışma sürem olsun 8 9 ay olmaz umarım diyordum. Korunmadımda olursada sevinirdim o kafadayım yani her neyse her telefonda soruyor artık Bi ara konuşmadım bana OT tarifleri veriyor iç yumurta çatlatır diye çok zoruma gitti. 7 aylik evliyken gebe kaldım. Daha sonra sırf grip aşısı oldurdum eşime diye oğlumun çocuğu olmasaydı aşı yüzünden senden bilirdim dedi 1 ay evvel Hamileyken ağladım. Bu kaynanalar mümkünse gelinlerle muhatap olmasın Allah bildiği gibi yapsın karışan kaynanalar. Istemiyoz de bu bizim hayatımız de.
Çok haklısınız teşekkür ederim
Kayınvalideni boş ver. Kocanı karşına al istemediğini, bunu bir süre ertelemek gerektiğini söyle. Seni seviyorsa anlayacaktır ve destekleyecektir.
Hiç öyle olmadı ama
Beni dinlemeden birlikte olmaya çalıştı
Eğer sana saygı duymuyorsa, seni sevmiyordur, üzgünüm
Yok kocam beni çok seviyor ondan eminim de bu konu hassas bir konu
O yüzden anlaşamadık
Konu hassas olabilir, insan partnerinin düşüncesine saygı duymalı
Evet doğru
Kaç yıllık evlisin
2 yıllık
Kadın haklı aslında
Neden o haklı?
Torun istemekte