Biz evlenirken para gitcek diye evimizin boyasını bile yaptırmadı birde boya olan eve kireç vurdu duvarlar çok kötü oldu temizledim o evi çok kirliydi sonra boyacı soktum eve boyadı annem kirli evde olmaz dedi benim ailem yaptırdı kendimiz aldığımız için eşyalarmız nişanlıyken birlikte ödedik tüm ev eşyasını alamadık mobilya olarak şimdi yavaş yavaş oraya eşya alcaz halı sehpa gibi kadın herşeye kiracısınız ne gerek var diyor sinir oluyorum misafir gelse yeni evli birin evini geziyorlar kötü bi durum değil mi ev alınca yine halı gerekiyor birde evimiz kurarken halılarmız alamamıştık bize dediği kelime yerleriniz parke düğün den sonrada alırsınız diyince eşim okadarda değliz demişti o evi birlikte kurduk boş olsada biz başardık diyoruz gidince orayı düzene sokmayı istiyorum kırmak istemiyorum ama bazen sabrım taşırıyo başta kendisi düşünmeli birde misafir gelce zaman o odanı kitle tamam mı diyor neden boş olduğu için
Evimizin odası boş olduğu için gittiğimde halı ve sehpa almayı düşünüyorum kaynanam gönlü olmuyor evimize eşya almamıza?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece düğün yaptı onuda bizim istediğimiz gibi yapmadı kafasına göre altınlarımız bile vermedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beş parasız erkekle evlenirken tüm masrafı çocuğun ailesine yıkarken düşüneceksin bunları.
Şaka gibisin biz aileden hiç destek almadık ki kına gecesini nişanı falan benim ailem yaptı oğluna bı düğün yapsın bı zahmet eşyalarimiz biz nişanlıyken alıp ödemeye başladık gerçekten size pes
Kaynana evinizin ağası olmuş kötü
Bence o diğerini evlendircek ona yardım edelim diye yapıyor ben lafımı söylüyorum sonra siz bilirsiniz demesi
Eşinle konuşuyor musun bu durumu
Evet konuşuyoruz boş ver biz birlikte evimizide alırız diyo altınlarıda vermedi benim annem verdi hepsini sakla gösterme dedi
Çocuk var mı