Güncellemeler
+1 yıl
engellemeyi bende biliyoru mama kırmak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ukalalık yapmaya gerek yok engelleme secenegini bende biliyorum ama farklı hesapla yazabilir bu bir. İkincisi, kırmak istemiyorum resmen tüm hayatını anlattı. Ben başta arkadaşça cevapladım ama 3 gün oldu ara vermeden her dk yazıyor. Bunu nasıl çözerim diye sordum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cevap vermen şart değil biliyorsun di mi?
Ayrıca hangi site, ben de burdan sıkıldım artık başka sayfaya geçesim var.
Ya sözlüklerden biri. Ben arabalar ve ehliyet ile ilgili bir şey yazdım. Oda mesaj atmış konu ordan açıldı.
Malum anonoim degilim , birde engelle diyor bazıları ama başka hesaptan da yazabilir , en önemlisi kırmak istemiyorum duygusal biri gibi ama her dk yazıyor işi gücüde mi yok , seviglim gibi günaydınlar falan yazmış
Cevap veren birini bulunca ilgilendiğini sanmış olabilir. Yalnız ve umutsuz erkek tavrı maalesef.
bencede yani 3 gündür aralıksız yazıyor ya 5 dk bile beklemiyor saniyede yazıyor
Cevap verme süreni uzattıkça ve daha kısa cevaplar verdikçe artık vazgeçer diye düşünüyorum.
bende öyle yapıcam mesela dün sabahtan beri yazmadım
Vazgeçirmek için doğru yoldasın.
İstemediğini, rahatsız olduğunu daha fazla yazmamasıni söyledin mi?
ya ehliyet ile ilgili bir yerden konu açtı. Oradan yazıştık. Bende yabani degilim arkadaşça yazışılabilir mesajlaştık ama ben bir yerde keser arada bir en fazla yazar diyordum 3 gündür aralıksız yazıyor her dk ama. Duygusalda biri anladıgım kadarı ile. Şimdi sıkıldım yazma desem üzülür gibi
Cevap vermemek de bi seçenek. Ayrıca, karşındaki insan üzülecek diye kendinden ödün verirsen bu hayatta başına neler neler gelir. O kadar nazik olma. Müsait olmadığını belirt. Mesajlaşmak istemediğini söyle. Ay üzülürse de üzülsün. Diğer türlü sen sıkıntı çekiyorsun çünkü
hani arada bir yazsa 2-3 günde bir yazıcam düşün sevgililer böyle her dk yazışmıyor. Saniyede cevap atıyor ya
Ya tamam söyle işteee
Böyle sorular da soruyorsunuz. Gerçekten kadınların iyi insanlar olduğuna neredeyse inanacağım.
ne alaka? tanımadıgım birine cevap atma zorunlulugum var mı? sadece kırmadan nasıl uzaklaştırabilrim diye sordum. İyi insan anlayışın buysa..
Peki cevap veriyorum. Biraz yalnız kalmak istediğinizi söyleyin. Kırılacak kişi her halükarda kırılacak. Net olmak ve üsluplu bir şekilde sonlandırmak en iyisi.
Şöyle bir çılgınlıkta yapabilirsin cevap vermeyebilirsin engel atabilirsin çok çılgınca demi
kanka baya zekisin. Kırılsın istemiyorum , birde başka hesaptan da yazar ya hani?
Yazmasın diyorsun kırılmasın nasıl olacak seni manipüle etmesine izin verme duygusal felan geçsin o lafları, söyle konuşmak istemiyorum artık de, başka hesaptan yazarsa engelle ne olacak
yazdıklarını bir görsen. Ehliyet ile ilgili bir yerden konu açtı ama baya duygusal yalnız biriymiş. Üzülsün istemiyorum. Ama dedigin doğru sıkıldım , işi gücüde mi yok her dk yazıyor ya
Pisliğin teki bile olabilir tanimiyorsun insanlara güvenme
sende haklısın
Sen üzülsün istemezsin prenses ama bu yaratıklar üzerler seni.
hayır 5dk bile ara vermiyor saniyede yazıyor ya sevgililer böyle yazışmıyordur.
Love bombing kaç kurtar kendini
Kırdım vs diye düşünme kendini korumak zorundasın
bence doğru degil
mesaj attım her gün yazardan cevap veremem dedim.
Engelle abla
tamam ama kırılsın istemiyorum duygusal hassas biri dedigine göre , ama neden böyle yapıyor anlamadım
Engelle?
ya engellemesene okey ama kırılsın istemiyorum. Sencede saçma degil mi? yahu işi gücüde mi yok sabahtan akşama dk da cevap atıyor. Günaydınlar falan amacı ne
Amacı ne olabilir sence etkilenmiş konuşmak istiyor ya da istemiyorsan engelle başka yolu mu var
Yazabilir ama konuşmak istemiyorsan dile getir
sana yürüyor işte
ne yapmam lazım istemiyorum engellemekten başka
cevapsız bırak meşgulum de biraz uslupla burdan hergün yazcakmısın diye uyar bakmıyorum dmye de
bir ara dedim devamlı bakamıyorum falan diye ama yazıyor işte
sen umursamamaya devam et bi yerde kl
opar