Aile & Toplum Kızlar, İnci taneleri dizisinden dolayı pavyon havaları bu aralar baya meşhur oldu peki siz eşiniz için oynar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onun aldığı kıyafet ile Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler1 yıl Gümcelll Kızlar, İnci taneleri dizisinden dolayı pavyon havaları bu aralar baya meşhur oldu peki siz eşiniz için oynar mısınız? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye oynicam bekarım ama evli olsam eşim böyle bir şey istese terliği kafasına geçiririm 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Haydaaa neden dhdfh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyuncakmıyım ben ne saçma sapan işler ben insanım onun oyuncağı değilim her istediğini yaptıramaz kendisi merakliysa giysin dansöz kıyafeti oynasın Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum tabii oyuncak değilsin insansın sen insan sjdjsh Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Off Türkiye hiç şaşırtmıyor. Pavyondaki insanlari örnek alıyorlar zeka seviyesine bak. Sonra da o... diyince suçlu oluyoruz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dans kursları açıldı kıyafeti satışa çıktı bile popüler kültür hızla devam ediyor. Peki sen farklı danslar yapar mısın Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl Popüler kültürden nefret ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Evet insanlardan düşünmeden hareket ediyor genelde bu konularda kısaca özentilik pekte hoş değil. Nelerden hoşlanırsın peki Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Soruyu okurken ay yine kim benle uğraşıyor dedim jsjsjjsjsjsj dizinin ismiymiş😒Millet yazılmış kurslara nerde oynacaklar hiç fikrim yok. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Pek ilgi çekici bir dans değil açıkçası. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Farklı danslar olabilir mi Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Olabilir. Öğrenmek lazım. Yorumla Soran +1 yıl Güzel aktivite olur. Peki kadınların erkeklerden buna benzer beklentileri var mı Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Erkekler de striptiz yapsınlar. Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın sonuçta kadınlardan bir beklenti varsa erkeklerde yapmalı. Müzik artı show ortamı canlandırır eğlenceli bir gece olur 😁 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Bence de. Yorumla Soran +1 yıl Sen hangi dansı yapmak isterdin Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Sır. Yorumla Soran +1 yıl O zaman bu sırrı bozmayalım o gece ye kadar gizemini korusun. İyi geceler Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl İyi geceler. Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Abe bizim oynak balina oynar be 😂 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Niye oynicam bekarım ama evli olsam eşim böyle bir şey istese terliği kafasına geçiririm
Haydaaa neden dhdfh
Oyuncakmıyım ben ne saçma sapan işler ben insanım onun oyuncağı değilim her istediğini yaptıramaz kendisi merakliysa giysin dansöz kıyafeti oynasın
Anlıyorum tabii oyuncak değilsin insansın sen insan sjdjsh
Off Türkiye hiç şaşırtmıyor. Pavyondaki insanlari örnek alıyorlar zeka seviyesine bak. Sonra da o... diyince suçlu oluyoruz
Dans kursları açıldı kıyafeti satışa çıktı bile popüler kültür hızla devam ediyor. Peki sen farklı danslar yapar mısın
Popüler kültürden nefret ediyorum
Evet insanlardan düşünmeden hareket ediyor genelde bu konularda kısaca özentilik pekte hoş değil. Nelerden hoşlanırsın peki
Soruyu okurken ay yine kim benle uğraşıyor dedim jsjsjjsjsjsj dizinin ismiymiş😒
Millet yazılmış kurslara nerde oynacaklar hiç fikrim yok.
Pek ilgi çekici bir dans değil açıkçası.
Farklı danslar olabilir mi
Olabilir. Öğrenmek lazım.
Güzel aktivite olur. Peki kadınların erkeklerden buna benzer beklentileri var mı
Erkekler de striptiz yapsınlar.
Neden olmasın sonuçta kadınlardan bir beklenti varsa erkeklerde yapmalı. Müzik artı show ortamı canlandırır eğlenceli bir gece olur 😁
Bence de.
Sen hangi dansı yapmak isterdin
Sır.
O zaman bu sırrı bozmayalım o gece ye kadar gizemini korusun. İyi geceler
İyi geceler.
Özürlü taklidi yap desen aynı şey
Abe bizim oynak balina oynar be 😂