Dugun var kuzenimin gidicez zaten. 1 hafta izin aldim isden fakat ben dugunden 2 3 gun once gideriz sandim. Toplam 5 gun falan sandim. Annem komple haftayi gitmek istiyor ve tartisdik basima agri gitti. Yahu sen git istiyorsan 1 hafta onceden? Beni niye kendinle cekisdiriyosun ki? Biz 2 '3 gun onceden geliriz tartisiyor benle simdi hicmi ozlemedin hicmi sevmiyosun Yaa ne alakaaaaaaaaa ISTEMIYORUM SEN KENDIN GIT ÖNCEDEN BEN ISTEDIGIM GIBI GELEYIM SAKA MI BU YA Oruclu oruclu niye 1 hafta onceden gideyim arkadasim
Kim hakli sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tam bizim hayat yani neymiş annesi rahatsızmış Hani anneannem kanser mi ne işte yani ölecek Ben de sevmiyorum kendisini yani genel olarak çok insanla sevmem Yok gideceğiz zorlayıp duruyorlar yani sanki gidince ne olacak bir de gittiğimiz yer Ankara ve hani tamam çok gezilebilecek yerleri var mı bilmiyorum ama gezilebilecek yerlerini muhakkak var ve biz her sene gitmemize rağmen sana yemin ederim evde mal mal oturuyoruz sıkıntıdan bir kere duvardaki noktaları sarmıştım mutfaktaki kareleri saydım falan yani yaptığımız aktivite yok yani gençliğe değil yani çürüdüm ben vallahi
Ya canim diyo ki ozlemedinmi ya ne alaka abi? Ne alakaaaa gidip gorucem iste 1 hafta tatilim var niye biraz evde dinlenmiyim oruclu oruclu ordan oraya suurukleneyim? Haani sabki hic gitmicem dedim
İnsanlar anlamıyor yani insanları anlamıyor
Bir insan anneannesinin ölüm ve ya hastalığından böyle konuşur mu ya. Valla bu tip insanlar hayret ettiriyor
@ZaxraI8 ve çok hoşlanmıyorum bana en son hakkında helal etmiyordu insanlara da çok sevmediğim için en son bir de arkadaşıma ölsün gebersin demişti o yüzden yani bir de çok samimi değilim hiçbir akrabamla ailede ailen de içimde çok acımıyor yani
Anneye karşı bu kadar kaba olmaya gerek yok. Cehenneme götürmüyor sonuçta ninenin yanına gideceksin
Oruclu oruclu?
Agzim kokcak mulletle nasil ayni irtamda oturim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!