Pek çevrem geniş değil facebook falan kullanmıyorum nasıl tanışıp birileri ile arkadaş olabilirim?
Kız arkadaş nasıl bulunur?

Pek çevrem geniş değil facebook falan kullanmıyorum nasıl tanışıp birileri ile arkadaş olabilirim?
Kız arkadaş nasıl bulunur?
Sosyal medyanın bu kadar yaygın olduğu bu dönemde, sosyal bir insan olmak maalesef zorlaştı. İnsanlar hep kabuğuna çekildi, kimse kimseye adres dahi sormuyor. Bu dönemde kız arkadaş nasıl bulunur bakalım. 😇
Kız arkadaş bulabilmek için adım adım çalışman lazım. Nasıl kız arkadaş bulunur:
Bu adımlar sadece arkadaşa yönelik değil nasıl sevgili bulunur soruna da cevap niteliğinde. :) Hadi ilk adımdan başla! Kolay gelsin. 😇
Öncelikle çok güzel bir yazı yazmışsınız elinize sağlık. Lâkin bu anlattıklarınız şu zamanda ve üzülerek Türk kadınlarına asla hakaret etmiyorum , Türkiye'de olacak şeyler değil çünkü; İnanın gerçekten bende hayatımda birisi olması için hoşuma giden insanlarla tanışıp konuşmaya çalıştım ve gözlemlerim sonucu Türk kadınlarının ya standartları çok yükseklerde ya da burunları çok havada.. Bakın ben yukarıda saydıklarınızın %90'ına sahibim ve inanın tanışıp konuştuğum insanlarla bırakın arkadaş olmayı bir kahve teklifimde bile reddediliyorum. İlginç değil mi? :)
Çevre edinmeden bişey olmaz sadece kız arkadaş bulmak için değil çevren genişledikçe hayatın da bakış tarzında değişir.. Ne kadar çok kız ya da erkek arkadaş tanırsan zamanla kime nasıl davranman gerektiğini öğrenirsin.. Hayata karşı aktif ol biraz.. Kurslara git sosyal aktivitelere katıl.. Mesela en çok ne yapmaktan hoşlanıyosun bununla ilgili bi aktivitede bulunabilirsin.. Şöyle söyliyim bu şekildeyken bi kız arkadaş bulursan onun kötü yönlerini görmekte güçlük çekersin çünkü bitanedir o senin için ve gerçekten sana göre biri mi kendi verdiğin değeri yada onun sana verdiği değeri net göremezsin ama çevren genişledikçe insanları daha rahat anlarsın kız arkadaşınada bulunmaz hint kumaşu gibi bakmazsın.. Her tipde her tarzda insanlarla tanışmak muhabbet etmek iyidir.. Farklı bakış açılarını öğreniyosun kitap okumak gibi bişey aslında buda..
arkadaş ekledim kabul edermisinn
Sana yorum yazmak için buraya üye oldum soyliyecegim şudur ; ya bu ne kadar güzel doğru bir açıklama seni anlindan öpmek istiyorum gerçekten çok güzel ve çok doğru bir metin.
şiir kitabı kajsdnjask
Matematikteki "Büyük Sayılar Kanunu"nu kullanarak.
Bak çok basit... Çok şık giyin, bunun için YouTube videoları izle, iyi giyinen erkeklerin Instagram resimlerine bak.
Yaptın mı? Harika, şimdi ikinci ve son adımdayız, kalabalık bir ilçeye bir pazar günü git. Kadıköy, Beşiktaş ya da bulunduğun ilin en kalabalık, en mekansal ilçesine...
... ve ne kadar red yiyeceğini umursamadan, gözüne kestirdiğin her kızı tatlı bir "affedersin" ile durdurup, "seni şurada gördüm ve çekiciliğin beni etkiledi gelip bir selam vermeden edemezdim" deyip yazıl.
Şimdi büyük sayılar kanununu devreye sokacaksın: Örnekle açıklayayım; bir parayı 10 defa atarsan, 3 yazı 7 tura gelebilir. 100 defa atarsan 37 tura 63 tura gelebilir. 1000 defa atarsan, 442 tura 558 yazı gelebilir. 10000 defa atarsana 4987 yazı 5013 tura gelebilir.
... ya da bir zarı düşün 100bin defa atıp üst yüze gelen rakamları bir kenara yazdığında göreceksin ki bütün rakamlar birbirlerine neredeyse aynı sayıda gelmiş.
Ana fikri anladığını var sayıyorum: İlk açılışlarında bir sürü red yiyeceksin. Ama 10bin kıza yaklaştıktan sonra bir popstardan daha iyi bir seks hayatın olacağına seni temin ederim.
okurken bile tacizden dava yedim
@Attila0001 Bey,
Taciz bir kişiyi rahatsız edici davranışta bulunmaktır. İnsanlara "hoş" olduklarını söylemek taciz değildir. Ancak, "hayır" dediklerinde ısrarcı olursanız tacizdir. Eh, bir zahmet "hayır"dan da anlayıverin. :)
@Attila0001 ahadha hahaha
Türkiye de yol sormaya biber gazı yiyon hacım öyle bir devirdeyiz
@Attila0001 Defalarca yaptım, en kötü ne oldu biliyor musun? Hiçbir şey demeden gittiler. :)
@Rezz97Ben yaşadım. Karşımdaki kişi beni takip ediyordu ve yılmıyordu. Artık bıkmıştım ve çok sert bir dille uyardım sonra vazgeçti. onun yaptığına taciz derler. Ama çok sevdiysen fazla ısrarcı olmamak şartıyla birkaç kez dene derim. Tabi naz yapmıyorsa kalbini kırabilir buna hazır ol. Eğer sabırsızsan ve naza gelemiyorsan da direk vazgeç
@Roxan Benim kalbim kırılmaz, anormal der geçerim. Bazı insanlar ne istediğini bilmiyor. Ego tatmin etmeye çalışıyorlar. Hoşlandığım kız bana "Birine sevdalandın diye o kişi sana gelcek mi sanıyon. Önünden bir sürü kız gelip geçecek. Mecbur unutacaksın tek kız yokum yani dünyada" demişti, sevgimi hafife aldı gibi hissettim, herhalde beni test ediyor diye ısrar ettim ve tacizci muamelesi gördüm. Kız resmen sapkınlıktan uzak bir karaktere sahip olmama rağmen tecavüzcü coşkun muamelesi yaptı bana. Empati kuramadığı için ne hissettiğimi anlayamadı herhalde, ya da cahilliğinden dolayı. Şimdi bunları buraya yazıyorum da böyle davranan bir kız varsa gelir de okursa kendine çeki düzen versin diye.
Önce çevre edinmelisin çevrede nasıl elde edinir sana söyleyeyim hayatta aktif olmalısın bir çok yeri gezmelisin kurslara gitmelisin orda yeni yüzlerle tanışmalısın tabi içinde kızlarda olacak bazı kızlarla sevgili değil yakın arkadaş olacaksın onların arkadaşlarıyla tanışcaksın ama yok bu uzun iş diyorsan Alışveriş merkezlerinde veya cafede tanımadığın bir kıza gidip saat ya da adres soracaksın sonra muhabbete gireceksin ama öyle pat diye teklif etmeyeceksin arkadaş olacaksın sonra arkadaşlığı ilerleteceksin bunun için en ideal yol cafe oraya neredeyse hergün aynı kişiler gelir sende oralarda takılacaksın.
Kardeş ben sosyal medya kullanıyorum tipinde çok kötü değil ama şu ana kadar ne kız arkadaşım oldu nede sevgilim oldu.
Çevremde geniş çevremde baya güzel kardeşim var ama olmuyor işte ben hayata küstüm artık kimse bakmiyorsa bakmasın umrumda değil ama neden kız arkadaşım olmadigina tahmin edebiliyorum çünkü sonuçta meslek lisesinde okuyorsun her taraf sap dolu bu bile çok fazla etki ediyor bunada bir çözüm bulun da bizde sap olmaktan kurtulalim,😎😎😎
Cevap
21Cevap
Hobi ve ilgi alanlarınıza uygun etkinliklere katılın. Örneğin, sporla ilgileniyorsanız, bir spor kulübüne veya takımına katılabilirsiniz. Sanatla ilgileniyorsanız, bir sanat atölyesine veya kursuna katılabilirsiniz.
Yeni yerler keşfedin. Örneğin, yeni bir restorana gidin, yeni bir kafeye oturun veya yeni bir parkta yürüyüşe çıkın.
İş veya okul arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla tanışın.
Kız arkadaş bulmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:
Kendiniz olun. Kendinizi başkalarına kanıtlamak için çabalamayın.
Sağlıklı bir öz güvene sahip olun. Kendinize olan güveniniz, başkalarına karşı çekici olmanızı sağlayacaktır.
İlgi alanlarınıza ve değerlerinize uygun birini arayın.
Sabırlı olun. Doğru kişiyi bulmak zaman alabilir.
Gülümseyin ve arkadaş canlısı olun. İnsanlar, gülümseyen ve arkadaş canlısı olan kişilere daha fazla çekilir.
İlgi çekici bir sohbet başlatın. Havadan sudan konuşmaktan kaçının ve ilgi alanlarınıza veya ortak deneyimlerinize odaklanın.
Karşınızdaki kişiye saygılı olun. Kişisel sorular sormaktan veya yargılamadan kaçının.
Bunun için programalr var. Vakti zamanında bende kullandım. (MAALESEF) Sevgili yapmak için önermiyorum bu programları. Fakat gerçek niyetininz sosyal çevrenizi genişletmek ise bu programlar vasıtası ile kadın, erkek genişletebilirsiniz. Çevreniz genişleyince elbet onların çevresinden de birileri ile tanışıp tanıştıktan sonra bir ilerleme söz konusu olabilir.
Kendine yaratmayı vakit ayırırsan kadınlar otomatik olarak sana çekilecektir. İyi bir statü ilk başta geliyor. Sonrasında fit ve güzel bir görünüm. İyi bir iletişim beceresi de olması gerekiyor. Bu saydıklarımın bir kısmı sadece kadınlara yönelik değil iyi bir sosyal çevre edinme için de geçerli. Önemli olan kaliteli insanlarla birlikte olmak. Bana kalırsa sırf kız arkadaş edinmek için yukarıda zikrettiklerime sahip olmamalısın; içsel bir motivasyonun olmalı. Evvela kendin için istemelesin sonrası süreç içerisinde olacaktır. İlgin alakan doğrultusunda bir topluluğa, kulübe yönelirsen kafa dengi insan bulma olasılığın artacaktır.
Kız arkadaş bulmak için birçok farklı yöntem var. Öncelikle kendinize değer verin ve kendinizi daha iyi hale getirin. Kendinize güvenin ve sosyal ortamlarda aktif olun. Ayrıca, arkadaşlarınızla takılın ve yeni insanlarla tanışın
Dövme yapmayı öğren ve kendine bir stüdyo aç. Tanındıktan sonra yaşayacaklarına inanamazsın. Bolca da fırlamalık öğren. Her gün kendi ayaklarıyla neler neler geliyor. Amacın evlenmek değilse tabi.
Güçlü, efendi, dürüst, bilge, temiz, fit, diksiyonlu ve karakterli biri olursan kızlar peşine düşecektir.
Eline biraz yem alıp "geh bili bili" dersen gelirler.
Yem dediğim para ha başka bir şey sevmez kadınlar
Boşver be oğlum yürü git dışarda okey bilardo oyna ne o öyle karı-kız peşinde koşmalar falan olacağı zaman olur olmazsada annen teyzen senin evlenme çağın için bir yerlerde bir nebahatın kızından tutuyorlardır :D
şimdilerde zor hepsi tripli anca işyerinde çalıştığını paranı görürse pas verirler.
Arayanlar hiçbir yerde inananlar dualarda buldular.
Bu soruyu sorarsan ve aramaya kalkarsan hayatta bulamayacaksın unutma. Yokluk yokluk getirir.
Bende nasil erkek arkadas bulurumm ahahhaha :)
ekle beni tanışalım
@alialiclar34 yok sagol😂
Bu sözün hala geçerliyse eğer.. ve tanışalım diyorsan instagram'dan beni ekle güzellik tanışalım istersen leydim. :) İnstagram'a şunu yaz;
'' abdullah_von_emir '' ve beni takip et. Oradan tanışır konuşuruz.
@AbdullahOsmanoğlu0 yok saol
Peki.
Merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim hepinize şans diliyorum inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz bende kendime göre bir kız arkadaşı arıyorum yardımcı olursanız cokmutlu olurum
paran varsa yüzdedoksandokuz türk kızları tavvv olur
Etrafım dolu erkek arkadaş onlar da her konuyu konuşamazsın paylaşamazsin bir türlü istediğim kız arkadaşım olmadı ve buna çok üzülüyorum 😔
sadece kendıme uygun durust acık sozlu yesıl alanlarda gezmeyı seven ve bırazda kıskaç bır arkadaş arıyorum
Boş ver ne yapacaksın dertsiz başına dert mi alacaksın paranı yer hayatını bitirirler
Seninle aynı durumdayım dostum.. Çoktandır kız arkadaşım olmadı. Kötü kader bu olsa gerek :)
serseri olman yeterli
hadi ya oda yok bende :(efendi olsak olmuyor mu
aynen :D
Bende sevgili bulamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap