Müslümanlar neden saygısız?

kendi dinlerine saygı gösterilmesini isteyip, kendi dininden olmayanları neden yerden yere vuruyorlar? islam hoşgörü dini değil mi? islam'ın hoşgörü anlayışı "hiç kimseyi ayıplamamak, kırıcı ve aşağılayıcı olmamak, affedici olmak, farklı inanç ve görüşleri hoşgörü ile karşılamak" demek değil mi?

basit örnek vericem: uzaya gönderilen roket gavur ürünü diye eleştiri yapılmış. madem gavur ürünü o zaman gavur ürünü hiçbir şekilde kullanmayın. en basit ağrı kesici markası bile gavurların icadı, hastanede hastalığınızın nedenini öğrenmek için girdiğiniz mr cihazı bile gavur ürünü icadı. o zaman onu da kullanmayın. telefon, yazılımlar vs hepsinden uzak durun. hadi bakalım buyrun yaşamınız 1 ay sürmez gavurların icatlarına muhtaçsınız

Güncellemeler
+1 yıl
kimseye kötü söz söyleme, kalp kırma gibi bir niyetim yok. lakin eleştirdiğiniz şeyin arkasında durun. gavurları yerden yere vurup gavurun bulduğu icatları kullanmak çok saçma değil mi? evet, islam'ın bu olmadığını ben de biliyorum. ama müslümanlar "koyu müslüman" takılıp kendi dinlerini neden bilmiyorlar
Müslümanlar neden saygısız?