Aaciilll bakar misiniz?

Gece dışarı çıkmak suç mu arkadaslar lütfen bilenler yazsin CANIM çok sikkin 6 senelik evliyim ve eşimin ailesi zaten beni istemiyor sevmiyor ben esim ile yinede evliliği mi devam ettirmek için çok çabaladım ama ne bir kuaför ne bir es dost komşu kimsem olmadi izinde vermezdi evimde balkona bile adim attirmazdi 5 kurus para vermezdi her ay sosyal yardim parami çekerdim onun ile kızımın ihtiyacını evimin ihtiyacını ALIRDIM bana hiç harçlık vermezdi ben yinede sustum kizim için 3 yaşında çok kucukkizim ikizdi oglumu kaybettim dogumda cunkuvgebelikte şiddet gordum sorunlar yaşadım ve sonucunda böyle oldu ne yapsam hep suçlandımsiktir git babanin evine derdi çok hakaret ederdi en sonda gece işteyken esim kizim rahatsızlandı komsum gelmişti gece 1 2 gibi ciktik 4e doğru eve döndük kliniklere gittik kapali idi eniştesi gelmişti götürmüştü bizi gittik geldik ama esim beni yine suçladı anlamadi kizimla beni hadi ordan git babanin evine dedi o altin yüzüğü de al dilenmeyin dedi yolladi bizi babami aradim ben ve kizimi aldi kisacasi şu an 3 aydir ayrıyız ailesi kimse aramıyor sormuyor annesi babasi benim evimde kalıyorlar ben ise babamlardayim dava dilekcesinde ise beni çok kötülemiş yemek yapmıyordu beni aldatiyordu sürekli diye vs. Yalan yanlış şeyler yazdırmış çok zoruma gitti yuvam yıkılsın istemiyordum kizim için ama artık çok yoruldum benim çabam ile yuva yikilmayacaksa hiçbir şey yapmam geminin batışını izlerim daha iyi diye düşünüyorum arkadaslar ben onun umrunda bile degilim daha doğrusu kizim bile umrunda değil artık yoruldum akışına bıraktım çekişmeli boşanma 16 nisanda ilk duruşma on inceleme olacak sizce ne yapmalıyım bu açılan 3. Boşanma davası yani barışmıştık hep ama bu kez içimde istek yok çünkü beni surekli manipüle eden ve önceliği hep başkaları ailesi olan birisi beni oturduğum yerde bile namussuzlukla suçlayan birisi

Aaciilll bakar misiniz?