AAcil bakar misiniz?

6 senedir evlym kizim vr 3 ysnda esim bana sormdan evimin kapi anahtarindan bir tane daha çektirip kaynima vermisti ben rahat edemiyordum bunu eşime söylediğimde ise sananedeyip geçerdi bir kış boyunca benim evde kldılar kayınvalidem benle konuşmaz ve yaptğım yemkten bile yemezdikızımdan bile rahatsiz olurlardı uyusun artık niye uyanik neden durmuyor diye tepki gösterirlerdi ve ben esimile çok huzursuz oldm bunlar Yüzünden yine de sabretmistim 2 ay önce kizim 1 haftadir rahatsizdi zaten kusuyordu hastaneye bile götürmedi evdeki ilaçları kullan geçer demsti ama geçmdi kendisi gece işteyken komsum vardi yanimda kizim rahatsızlandı ve bende eşimi aradim ama ulaşamadım telefona cevap vermemişti arkadaşım ise hastaneye götürelim istersen enistem ve ikizime söyliyim gelsinler dedi tamam dedim ve kizimi götürdük ama klinikler kapali idi ve hastaneye gidelim deseler de eşime reçete mesaji giderse beni öldürür kizar dedim korktum çekindim goturemedim daha sonra eve geldigimizde telefonumu bulamadim hiçbir yerde yoktu kizim ise balkondan attim diyordu arkadaşımın telefonundan eşini arayip söylediğimde bana çok tepki gösterdi 1 saat mühlet sana demisti fakat bulamadim telefonumu arkadaşım evine gitti bende daha sonra esim gelince bağırdı çağırdı korktum gece çıktığımı bile söyleyemedim ve bana boş ver git babanin evine deyip altin yüzüğum vardı sadece oda egriydiyüzüğü de al git dilenmeyin kmseden demisti babami aradim eşimden ve gelip beni aldi babamlar da kaldim esim bu süreçte geldi bizle kaldi sorun yoktu babamin ısrarı ile kizimiacile götürdükesim ve ailem ile orada bile kizim serumlu iken bana kış geldi babamlar bizde kalacak demisti seslenmedim birsey demedim tamam dedim tek derdi ailesinin bzde kalmasıydı bu süreçte kamera kaydina baktirmis binanın gece evden arkdaşımla çıktığımı geri döndüğümu görmüş bunu da telefona çekip abime atmış bosanacagim istemiyorum demiş bunu dediği günün akşamına babamin evine yani yanıma geldi ve sizi 2 gün sonragelir alirim evimize geçeriz dedi O altin yüzüğü de getir de düzltirim yamulmus dedi bende verdim ve bagirdi çağırdı konuya girdi yüzüğü alinca üzerime yürüdü dovecekti annem araya girdi kisacasi ondan sonra dava açmış ve yalan ynlış seyler yazdrmış evitemizlemiyordu yemek yapmıyordu kızıyla ilgilnmiyordu çok ağır yalan şeyler yazdırmış arkadaşlar çok zorumagidiyor Allah islah etsin Allah görüyor ne yapcağımı bilmiyrum O görüntüyü sizce hakim aldatma olarak kabul eder mi evdn çıkıp snrasında gelyorum baska bir şey yok şu an zaten ailesi bnim evim de kaliyor Hakkımı helal etmyorumAllah islah etsin Sizce hakim bunu Aldatmak olarak kabuleder mi dışarıçıkıp gerigelmeyi🙏🏻

AAcil bakar misiniz?