Aile & Toplum Size benden hatıra kalması için 1 tane eşyamı verecek olsaydım ne verirdim söyleyim mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Size benden hatıra kalması için 1 tane eşyamı verecek olsaydım ne verirdim söyleyim mi? Evet #Edameda 🌸 Güncellemeler+1 yıl Ay sapıklar bir gidin Size benden hatıra kalması için 1 tane eşyamı verecek olsaydım ne verirdim söyleyim mi? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 705 cevap paylaştı. Evet lütfen söyle. Hatıra saklamayı severim. Hele de değerliyse. 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Makyaj çantası 🌺 Yorumla Siyahkadife +1 yıl Evet 🌹 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senden bir şarkı bir parfüm olabilir erkek olarak isteyebiliceklerimiz🤣🤣 0 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şarkı bir eşya değil ama? 🤔 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Olsun bir eşya dedim mesala parfüm ya da bir hediye djdjdj Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam parfüm olsun :d Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Tamam gönder gelsin🤣🙄🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sana Micheal kors seksi amber parfümümü veriyorum, sıkma yeri bozuldu, al bide sen uğraş 🤣 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Yok uğraşmadan sıkma yeri düzgün yokmuydu 🤣🙄🙄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Düzgünlerini vermeye kıyamam 😬😂 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Olsun sar gönder düzgünleride arada 🤣🤣🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
Gizem_Yolcusu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Bir erkek olarak bana ne verirsin bilmiyorum ama söyle:) 🤔 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kalem Yorumla Gizem_Yolcusu +1 yıl Haha teşekkürler:) Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla Gizem_Yolcusu +1 yıl Güncellemene sesli güldüm Eda 😃 valla erkek olarak ben bile kendimi güvende hissetmiyorum artık bu sitede 😕😃 Yorumla Edameda06 +1 yıl :)))) Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım ne vereceksin 0 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kolye Yorumla ouzinyo +1 yıl Olur :D Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla ouzinyo +1 yıl Hiç unutturmayacak bir şey verecek olsan ne olurdu 😂🤭 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fotoğrafım haha Yorumla ouzinyo +1 yıl Vesikalık olsun :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Xjdjdjjd Yorumla ouzinyo +1 yıl Başka bir şekil mi vardı aklında ksdkjds Yorumla Edameda06 +1 yıl Yoo Yorumla ouzinyo +1 yıl 😏😏 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Küpe Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bana ne düşüyor merak ettim 😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Psikoloji kitabı Yorumla superpsikolog +1 yıl Teşekkür ederim, süper bir hediye. Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hmm söyle olur tabii. 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tşört Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl Teşekkürler, ütülemeyeceğim :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Neden Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl Hatıraları hiç kullanmam ve olduğu gibi tutarım buna bir çakmak, bir ayakkabı, bir kitap veya bir tişörtte dahil, eskimelerine kıyamıyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım :) Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bana rare beuty allığı verir misin 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benim olsaydı verirdim 😄 Yorumla
MaviŞapka Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Hâlâ bir şeyler var mı 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şapka Yorumla MaviŞapka +1 yıl Şapka severim teşekkürler Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı. Bana ne verirdin 😅 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Krem :d Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl 😅 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Şöyle bakalım ne verirdin? 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bant ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Ne bandı Edameda06 +1 yıl Yara bandı ya da izole bant, sen seç ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Yara bandı olsun iftiraya uğradım üzerine iyi gider Edameda06 +1 yıl Geçmiş olsun ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Teşekkür ederim yani buradan iftira atanlar oldu ne kadar ciddiye alınır düşündürücü
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bana ne kaldı acaba 😂 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lip gloss 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Ooo bayılrırım parlak parlak 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayret lip gloss ne oluyor demeyen bir erkek :d Yorumla MrConfused +1 yıl Öğrendik onu da en kralını öğrendik 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bravo 🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl Teşekkürler efenim teşekkürler 🙏 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ricalar :) Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne verirsin bana 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kartlık Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Parfüm mü yoksa hshs😀 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Vücut spreyi Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ne vereceksin eda, söyle bakalım :D 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Saat Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay evet 2 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ruj 💄 Yorumla
haklısıınvolkan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur.🤣 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şal Yorumla haklısıınvolkan +1 yıl Teşekürler saklarım ömür boyu. :D Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Haydi söyle 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Parfüm Yorumla u tenedos +1 yıl Teşekkür fıss fıss Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica 😂 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Dinliyorum 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Etek Yorumla
selosss27 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Evettt 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bileklik Yorumla selosss27 +1 yıl Hm taki çok severim Yorumla selosss27 +1 yıl Bende sana oje vereyim Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay canım benim 🤗💅 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Söyle cano😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çanta Yorumla fesfs +1 yıl Bayılırım 🥰🥰 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂🥰👜 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Pudra Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Makyajda en çok kullandığım ürün 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl Güzel o zaman 😄 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Söyle merak ettim. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Turuncu crop 🧡 Yorumla Tartini +1 yıl Ayyy bayılırım teşekkür ederim 🥰 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤗 Rica ederim Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur söyle 😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Anahtarlık Yorumla FiqHtShoT +1 yıl İyiymiş 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Olur söylr🤓 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lip balm💄 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım. 0 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Göz kalemi Yorumla LostThrones +1 yıl Çok derin 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Neden Yorumla LostThrones +1 yıl Gözlerimin hapsindesin anlamı taşıyor 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen öyle zannedebilirsin :d Yorumla LostThrones +1 yıl Zannettim zaten 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayal etmek güzeldir,😂 Yorumla LostThrones +1 yıl Çok güzel 😂 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Hadi söyle 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Cilt bakım peelingi Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Teşekkür ederim güzel bir hatıra Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim :d Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. haydi söyle 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Cüzdan Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Elbette 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kazak Yorumla aysekaptan +1 yıl 💗 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌺 Yorumla
promiseyou Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl hesabını mesela sjndhs 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hangi hesabımı Yorumla promiseyou +1 yıl kaç hesabın var dşödösnd Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok yani KS hesabı mı, banka hesabı mı falan 😂 Yorumla promiseyou +1 yıl yok ya o kadar vicdansız değilim banka hesabı da olurr hahdjah Yorumla Edameda06 +1 yıl Jsjsjej Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle hadi 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Allık Yorumla Yaban00 +1 yıl Aaa, teşekkür ederim Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söyle askom 😊 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oje 💅 Yorumla everkeğii +1 yıl Yiaa eveet 😅💅💅💅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hangi renk olsun canısı 😄 Yorumla everkeğii +1 yıl Pempiş tabiiki 😌💕💅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam pembenin bir tonunu vereyim 😌🌸💖 Yorumla everkeğii +1 yıl Olur 🥰😘 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💅✨ Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. söyle bakalım 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eşofman Yorumla mergens +1 yıl hangi renk Yorumla Edameda06 +1 yıl Pembe Yorumla mergens +1 yıl :( Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Buyur 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Defter Yorumla Boavistaa +1 yıl Kullanacağım bir şey versen olmaz mıydı :D Yorumla Edameda06 +1 yıl O zaman kulaklık Yorumla Boavistaa +1 yıl Olur Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla Boavistaa +1 yıl Sağ ol Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne verirdin cano? 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tşört Yorumla Bischocolata +1 yıl S, M, L? Yorumla Edameda06 +1 yıl L gelir sana :d Yorumla Bischocolata +1 yıl Dıdıt⛔️❌️bilemedin M giyiyorum. Yorumla Edameda06 +1 yıl Erkeğin M si ile kadının M si bir mi sence 🤦♀️ Yorumla Bischocolata +1 yıl 😂😂Tamam bir şey demedim çoksorry Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. söyle TwT 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Peluş ayıcık 🧸 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Olur🙃 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl TV kumandası xd Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. ne yapacağız onu 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilmem ne yaparsan yap Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aaa güzel fikir 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Deodorant Yorumla biradetmehmet +1 yıl Eyvallah teşekkür ederim Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kitap Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Şarkı 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şarkı eşya değil ama göndereyim tamam Yorumla Edameda06 +1 yıl https://youtu.be/znQEcXKvJDE?si=eoWKlimD3WkctEF5 Yorumla badarbungaa +1 yıl 🙏 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Parfümünü 😉 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olur söyle 0 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Saç köpüğü :d Yorumla Semihh98 +1 yıl Saç köpüklerimi atmayı düşünüyorum inanılmaz kepek yaptı bende. Un gibi oldu kafam :/ Yorumla Edameda06 +1 yıl O zaman sana kepeğe karşı şampuan vereyim Yorumla Semihh98 +1 yıl Varsa bi Haldır Şaldırın alırım :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Haldır şaldır yok, clear var ama men değil woman 🤣 Yorumla Semihh98 +1 yıl Aa ben Woman değilim ki Manım ben nasıl yapcas :/ Yorumla Edameda06 +1 yıl Jxjdj illa ki faydası olur belki 😂 Yorumla Semihh98 +1 yıl Neyse Bi kerecik Clear Woman kullanayım hatıra sonuçta lkflsdk :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet burada maksat hatıra zaten xd Yorumla Semihh98 +1 yıl Bitince de kutusunu atmam hatıra olarak saklarım :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Söyle bakalım 0 13 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şarj aleti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Komik mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eveeet komik geldi Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani gizliyim ve hiç bir fikrin yok şarj aleti tam isabet. Herkese uyacak bir tercih zekice. O nedenle hoşuma gitti Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de güzel 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 👏👏👏👍 Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bı arada hızlı iarj olırsa sevinirim 🫣🫣🫣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hııı olur hızlı şarj edeni yollarım xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyüksün. 🥰🥰🥰 Yorumla Edameda06 +1 yıl :))) Yorumla
69lovesex35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Olur 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rimel Yorumla 69lovesex35 +1 yıl Aşk olsun ya Yorumla Edameda06 +1 yıl Niye Yorumla 69lovesex35 +1 yıl İç çamaşırı hediye et Yorumla Edameda06 +1 yıl Haddinizi aşmayın bi kere de ya Yorumla 69lovesex35 +1 yıl Abart abartAlt tarafı mizah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evet lütfen söyle. Hatıra saklamayı severim. Hele de değerliyse.
Makyaj çantası 🌺
Evet 🌹
Senden bir şarkı bir parfüm olabilir erkek olarak isteyebiliceklerimiz🤣🤣
Şarkı bir eşya değil ama? 🤔
Olsun bir eşya dedim mesala parfüm ya da bir hediye djdjdj
Tamam parfüm olsun :d
Tamam gönder gelsin🤣🙄🤣
Sana Micheal kors seksi amber parfümümü veriyorum, sıkma yeri bozuldu, al bide sen uğraş 🤣
Yok uğraşmadan sıkma yeri düzgün yokmuydu 🤣🙄🙄
Düzgünlerini vermeye kıyamam 😬😂
Olsun sar gönder düzgünleride arada 🤣🤣🤣
🤣
Bir erkek olarak bana ne verirsin bilmiyorum ama söyle:) 🤔
Kalem
Haha teşekkürler:)
Rica ederim
Güncellemene sesli güldüm Eda 😃 valla erkek olarak ben bile kendimi güvende hissetmiyorum artık bu sitede 😕😃
:))))
Söyle bakalım ne vereceksin
Kolye
Olur :D
:)
Hiç unutturmayacak bir şey verecek olsan ne olurdu 😂🤭
Fotoğrafım haha
Vesikalık olsun :D
Xjdjdjjd
Başka bir şekil mi vardı aklında ksdkjds
Yoo
😏😏
Söyle bakalım
Küpe
Bana ne düşüyor merak ettim 😂
Psikoloji kitabı
Teşekkür ederim, süper bir hediye.
Rica ederim
Hmm söyle olur tabii.
Tşört
Teşekkürler, ütülemeyeceğim :D
Neden
Hatıraları hiç kullanmam ve olduğu gibi tutarım buna bir çakmak, bir ayakkabı, bir kitap veya bir tişörtte dahil, eskimelerine kıyamıyorum
Anladım :)
bana rare beuty allığı verir misin
Benim olsaydı verirdim 😄
Hâlâ bir şeyler var mı
Şapka
Şapka severim teşekkürler
Rica ederim
Bana ne verirdin 😅
Krem :d
😅
Şöyle bakalım ne verirdin?
Bant
Ne bandı
Yara bandı ya da izole bant, sen seç
Yara bandı olsun iftiraya uğradım üzerine iyi gider
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim yani buradan iftira atanlar oldu ne kadar ciddiye alınır düşündürücü
Bana ne kaldı acaba 😂
Lip gloss 😂
Ooo bayılrırım parlak parlak 😂😂
Hayret lip gloss ne oluyor demeyen bir erkek :d
Öğrendik onu da en kralını öğrendik 😂
Bravo 🤣
Teşekkürler efenim teşekkürler 🙏 😂
Ricalar :)
Ne verirsin bana
Kartlık
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Parfüm mü yoksa hshs😀
Vücut spreyi
Bitini bile vermez lan bu cimri karı 💃
ne vereceksin eda, söyle bakalım :D
Saat
Ay evet
Ruj 💄
Olur.🤣
Şal
Teşekürler saklarım ömür boyu. :D
Haydi söyle
Parfüm
Teşekkür fıss fıss
Rica 😂
Dinliyorum
Etek
Evettt
Bileklik
Hm taki çok severim
Bende sana oje vereyim
Ay canım benim 🤗💅
Söyle cano😂
Çanta
Bayılırım 🥰🥰
😂🥰👜
Söyle bakalım
Pudra
Makyajda en çok kullandığım ürün 😀
Güzel o zaman 😄
Söyle merak ettim.
Turuncu crop 🧡
Ayyy bayılırım teşekkür ederim 🥰
🤗 Rica ederim
Olur söyle 😂
Anahtarlık
İyiymiş 😂
Olur söylr🤓
Lip balm💄
Söyle bakalım.
Göz kalemi
Çok derin 😂
Neden
Gözlerimin hapsindesin anlamı taşıyor 😂
Sen öyle zannedebilirsin :d
Zannettim zaten 😂
Hayal etmek güzeldir,😂
Çok güzel 😂
Hadi söyle
Cilt bakım peelingi
Teşekkür ederim güzel bir hatıra
Rica ederim :d
haydi söyle
Cüzdan
Elbette
Kazak
💗
🌺
hesabını mesela sjndhs
Hangi hesabımı
kaç hesabın var dşödösnd
Yok yani KS hesabı mı, banka hesabı mı falan 😂
yok ya o kadar vicdansız değilim banka hesabı da olurr hahdjah
Jsjsjej
Söyle hadi
Allık
Aaa, teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
Söyle askom 😊
Oje 💅
Yiaa eveet 😅💅💅💅
Hangi renk olsun canısı 😄
Pempiş tabiiki 😌💕💅
Tamam pembenin bir tonunu vereyim 😌🌸💖
Olur 🥰😘
💅✨
söyle bakalım
Eşofman
hangi renk
Pembe
:(
🤣
Buyur
Defter
Kullanacağım bir şey versen olmaz mıydı :D
O zaman kulaklık
Olur
Sağ ol
Rica
Ne verirdin cano?
Tşört
S, M, L?
L gelir sana :d
Dıdıt⛔️❌️bilemedin M giyiyorum.
Erkeğin M si ile kadının M si bir mi sence 🤦♀️
😂😂Tamam bir şey demedim çoksorry
🤣
söyle TwT
Peluş ayıcık 🧸
Olur🙃
TV kumandası xd
ne yapacağız onu
Bilmem ne yaparsan yap
Aaa güzel fikir
Deodorant
Eyvallah teşekkür ederim
Rica ederim
Hadi bakalım
Kitap
Teşekkür ederim
Rica ederim
Şarkı
Şarkı eşya değil ama göndereyim tamam
https://youtu.be/znQEcXKvJDE?si=eoWKlimD3WkctEF5
🙏
Parfümünü 😉
Olur söyle
Saç köpüğü :d
Saç köpüklerimi atmayı düşünüyorum inanılmaz kepek yaptı bende. Un gibi oldu kafam :/
O zaman sana kepeğe karşı şampuan vereyim
Varsa bi Haldır Şaldırın alırım :D
Haldır şaldır yok, clear var ama men değil woman 🤣
Aa ben Woman değilim ki Manım ben nasıl yapcas :/
Jxjdj illa ki faydası olur belki 😂
Neyse Bi kerecik Clear Woman kullanayım hatıra sonuçta lkflsdk :D
Evet burada maksat hatıra zaten xd
Bitince de kutusunu atmam hatıra olarak saklarım :D
🤣 🤣
Söyle bakalım
Şarj aleti
🤣🤣🤣
Komik mi
Eveeet komik geldi
🙄
Yani gizliyim ve hiç bir fikrin yok şarj aleti tam isabet. Herkese uyacak bir tercih zekice. O nedenle hoşuma gitti
Bence de güzel 😂
Evet 👏👏👏👍
Bı arada hızlı iarj olırsa sevinirim 🫣🫣🫣
Hııı olur hızlı şarj edeni yollarım xd
Büyüksün. 🥰🥰🥰
:)))
Olur
Rimel
Aşk olsun ya
Niye
İç çamaşırı hediye et