Sizce hangisiyle daha problemli geçinilir?
Görümce
Elti
Kaynana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kişiden kişiye değişebilir ama ben görümceyle daha çok problem yaşanacağını düşünüyorum. Günümüzde eltiyle anlaşmazlıklar daha çok görülüyor genelde kıskançlıktan kaynaklı ama kendi evinde eltiyle yaşadığın sorunu kapı dışarı edebilirsin. Görümce ve kaynanada ise durum çok farklı çünkü eşinle çok fazla irtibat halindeler ve eşini doldurma ihtimalleri de çok yüksek. Buyüzden görümce bana bu konuda daha tehlikeli geliyor çünkü yaş olarak anneden daha genç ve anne uğraşmak istemese bile görümce sizinle çok güzel uğraşabilir. E boşuna da görümce görmeyeyim ömrümce dememişler.
Hangisine karşı daha ön yargılıysanız onunla. Ama ben bu ön yargıları ve çizilen olumsuz algıları hoş görmüyorum. Çünkü belki dünyadaki en tatlı, samimi insan sizin görümceniz eltiniz ya da kaynananız olacak. Lakin siz böyle olumsuz düşünerek ona karşı hep kötü bakmaya başlıyorsunuz. Oysa onunla ana kız, abla kardeş gibi olma imkanınız varken..
Kaynana sonra diğerleri çünkü onlarla o kadar temas halinde olmayacaksınız ama kaynana ile her bayramlarda ama ek olarakta kaynana iyiyse çünkü illa kötü çıkacak diye bir şey yok ama kötü çıkınca da durum bu. Kötü çıkmazsa da öyle sinsi eltiler, görümceler var ki...
Cevap
9Cevap
Kaynana. Gerisini nakavt ederim. Ama kaynanam şirrerse eşime saygimdan ters soguk vb de yapamam. Hiç istemem umarim iyi biri denk gelir
Annesi olmayan olursa daha iyi. İşi şansa bırakmamış olursun
Hangisi senle konusurken gözlerine degilde başka yerine bakiyorsa o
Kendini melek gibi görüp asıl problemin kendisi olanlarla
Bence kaynanayla
Kaynana hepsine yeter
Bilmiyorum ki hiç görümcem olmadı 🙂
Adı kaynana değil gelin * olmalı 😂😂🤭🤭
Kaynana tam bı şeytan
Elti diye düşünüyorum üstünlük taslama gibi bişey
Elti başka yılan oluyor genelde
eltidir
Kaynana