Üni okuyorum kendi şehrimde normalde tek bu aralar ailem var sadece beni zengin güzel evi olan arkadaş ortamı olan arabalarla istediği gibi gezen özgür biri olarak biliyorlar ama benim evim çok eski BK gibi bir ev asla misafir ağırlanacak biryer değil ayrıca ailemdeki kişilerde çok kaba insanlar çağırsam rezil olurum yani yerin dibine girerim şimdi bana gece ders çalışalım dediler benim evime davet etmem lazımdı ama edemedim yarın birgün kendi ağızları ile söylerlerse ne diyeceğim onların gözünde ki o profilden çıkmak istemiyorum mesela akşam dışarda ders çalışalım dedim o saatte arabası olan biri yürümez ya da arkadaşı falan vardır o alır ya da akrabası bende hiç biri yok lütfen akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ferihayim arkadaşlar ksksksks
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benden saba bir büyük tavsiyesi: Asla aileni küçük görme. Hayatınla ilgili olarak arkadaşlarına da yalan söyleme. Bu yalan birgün ortaya çıkar ve daha çok utanacak durumlara düşersin.
Prof Doğan Cüceloğlu, Prof. Ahmet Aslan gibi dünyaca ünlü profesörlerin çocukluk hikayelerini dinle. Birisi Silfke, diğeri Harran'lı fakir aile çocukları. Ama asla aileleriyle ilgili bir pişmanlıkları yok.
Sen daha iyisine layık olduğunu düşünürsün ki ben de çocukluğumda ben daha iyi bir hayatı hak eden biriyim ve bunu başaracağım dedim. Büyük ölçüde de başardım.
Tarkan'ın şarkı sözünde olduğu gibi: Başkası olma, kendin ol.
Öyle olunca kötü davranıyorlar
Dünya sana insanlar iyi davransın diye kurulmamış. Sen kendin ol, seni seven olduğun gibi sevsin.
Tamam bundan sonra öyle yapacağım ama şimdi ne yapayım ne deyim lütfen yardımcı olun
Ailen kaba saba insanlardan oluşuyorsa ve arkadaşlarınla tanıştırırsan mahcup olacağını düşünüyorsan arkadaşlarını ailenle tanıştırmazsın. Evinizi beğenmiyor olmanı doğru bulmuyorum. Ev dört duvardır. Asıl önemli olan o evi yuva yapan insandır. Senin yuvandır orası. Daha iyisine sahip olana kadar en iyisi odur. Onurunla, şerefinle, becerinle, bilginle kendine yeni bir hayat kurup daha iyi bir eve oturana kadar kendinle, evinle, yaşadığın sosyal çevreyle barışık olmak zorundasın.
Yani evet haklısın ama arkadaşım gelmek istiyo eve mesela ev kalabalık dedim kışın yanımda lar dedim yaz gelince ben tek olunca gelmek isticek ev o kadar eskiki lağam kokuyo resmen dışı Suriyelilerin evine benziyo tövbe haşa içi desen hep eski eşya yani Cidden misafir ağırlanacak bi ev değil görsen ne dediğimi anlardin cagirmayinca da ayrı mahçup oluyorum napiyim bilmiyorum
O zsman evinizin misafir ağırlamaya uygun olmadığını söylemek gerek.
Benden soğur diye korkuyorum
Yapacak bşrşey yok. Her yalan arkasından başka yalanlar getirir ve birgün patladığında herkese resil olursun. Yalancı olarak rezil olacağın bir sahte sevgi yerine dürüst ol, bırak seni olduğun gibi kabul edeip seven bir erkek girsin hayatına.
Erkek değil kizzz ama teşekkürler yinede
Yalana ne gerek var. Er gec ogrenecekler
Off
Birde ailenden utanma onlar ile gurur duy
Gelde sen duy kolaysa ben kötü bi insan değilim bak yanlış anlama ama her şey uzaktan göründüğü gibi olmuyor
Uzaktan gormedim kimseyi sadece hayatlar bazen kotu olabilir ceki duzen vermek gerek hyatina
Ya öylede Sonic olarak napiyim sence lütfen bı akıl ver
Kendini buyuk ve zengin gostermeyi birak once durumundan haberdar olmasi seni kucultmez. Senin zenginligin icin taniyacak arkadaslarin var ise derhal bitir arkadasligini
Ya onun için değil ama durumu nasıl düzeltebilir imm
Arkadaslarjni evine cagiracaksin diye bir kural yok. Cagirdiklarinda islerim var geleme geve disariya cikamam dersin cikmazsin.
Kural yokta bekliyolar haliyle ben dedim bugün ev kalabalık o yüzden bizde çalışamayiz bizde çalışalım dicektimde dedim oda benimde aklıma geldide söylemeye çekinmiştim dedi yarın birgün annemler gidecek o zaman ne diceksem
Basit seyleri takma ev uygun degil dersin olur biter. Senin evine gelecek kasar hevesli degilkerdir
Oky
tadilat var de
Ne zamana kadar öyle diyeceğim 2 yıllık üni 1. Sınıfız yeni arkadaş olduk yakın olduk kız bide dediki aile ortamını falan çok özlüyorum herşeyden mahrum kalıyoruz burada vs çağırmazsam benim görgüsüz biri olduğumu düşünecekler ama benim sebebe bak🙆
ya da ailem biraz kalabalıkta de
Zaten kalabalık ya of onlar şimdi yazın giderler ona ne dicem bide gece 12 ye kadar ders çalışcaz ordan eve arabasız gekirlnve bana ne derler hicmi tanıdığı kimse yok derler of