Aile & Toplum Hayatta hiç birinin önceliği oldunuz mu? Yokolmaknasılbirhis Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hayatta hiç birinin önceliği oldunuz mu? Hayatta hiç birinin önceliği oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Anne ve babam harici kimsenin önceliği olmamişimdir sanirim 1 0 Yorumla
cycclaxss Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bence her erkeğin ki annesidir anne hariç bir erkeği kimse düşünmez 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olsak hissederdik herhalde hayır.. 2 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır olduysamda hissetmedim 0 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Bardaktaki beyaz şarap hangi mahsen cicim? 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı. Olmadım 0 0 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Oldum 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şeyyy 🥹🥹🥹🥹🥹 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. çok oldum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Anne ve babam harici kimsenin önceliği olmamişimdir sanirim
Bence her erkeğin ki annesidir anne hariç bir erkeği kimse düşünmez
Olsak hissederdik herhalde hayır..
Dikkat etmedim hiç, bilmiyorum
Bu duyguyu bilmiyorum
Oldum harika bir duygu
Hayır olduysamda hissetmedim
öncelik ne laaa
Aile dışında ise hayır :D
Olmadım oluncak biri dehilim
Bardaktaki beyaz şarap hangi mahsen cicim?
Olamadık henüz..
Olduğumu zannettim...
Hayır
Oldum çok
annemin ve babamin
Olmadım
Oldum
Oldum
Şeyyy 🥹🥹🥹🥹🥹
Olmadım
çok oldum
Valla bilmiorum olmadom sanırım