Anlamsız zorbalıklar aklımdan çıkmıyor neden anlamsız zorbalık yapıyo insanlar?

Mesela ten rengim ciddi anlamda bembeyaz olmasına rağmen sosyal medyada filtre diyip kaçıyolar kanıtlamak zorunda değilim o krtse hayatında beyaz görmemi ise napim çok anlamsız bir zorbalık değil mi sizce de? Şizofren mi demek bu kişi ben beyaz olduğum belli olmasına rağmen öyle demesi? Ya da bazı erkekler bkre değilsin diye kara yaşıyor bu da anlamsız zorbalıklardan biri. Ya da erkek diyen bile var kızlara bunu mu kanıtlıcaz mq çok anlansız zorbalıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bi ara biri de gelip fileli çorapla attıgım fotoya arkadsıyla ses Atıp yırtarım bilmem ne demişti bunların amacı ne? Neden böyle slkça şeyler yaşıyorum ben gerçekliğin içinde yer almak istedikçe? Bunlarla mı ugrasıcam?

Güncellemeler
+1 yıl
Bi ara da 2 3 tel bıyık kalmıs diye simsiyah diye dalga geçen olmuştu. Anlamıyorum ben bunları o 2 teli alınca elinde başka ne kalacak? Çok saçma hem geçici şeyler için dalga geçiyorlar hem bazıları da yukarda dediğim gibi olmayan şey üzerinden kafa yaşayanlar da var napcam ben
Güncellemeler
+1 yıl
Bunlar şizofren mi? Ben onlara görünen şeyi kanıtlmaak zorunda mıyım tekrardan? Neden böyle olmuşlar? düşünsenize çok komik değil mi bembeyaz tenim zaten filtre diyip kaçıyolar sorunu ne bu insanların güvensizlik mi kıskançlık mı ne yaptım ben onlara? Hala anlayamıyorum bunları geçmişte kaldı ama neden saçma zorbalık yaptın görünen şeye bile diye gidip sorasım var onlara ne cevap verirler acaba
Anlamsız zorbalıklar aklımdan çıkmıyor neden anlamsız zorbalık yapıyo insanlar?