Herkese selamlar, Bir manevi desteğe ihtiyacım var. 6 Aylık bir ilişkim var , evlilik düşünüyoruz. Kendisi kadrolu öğretmen ben de özel sektörde yöneticiyim. Ben yaklaşık 10 senedir çalışa çabalaya ancak ve ancak bu gün ev gelmeyecek bir nakit biriktirebildim. Arabamla birlikte 1,5 milyon kadar. Ben hata ederek bu paramın olduğunu söyledim. Ben erkek olarak ilk, kadının 2. evliliği olacak. Benden bir takımbilezikler, zincirler kolye v. s. vs. altın istedi. İstediğini hesapladığımızda 650 bin tl gibi bir rakam. Bir kısım eşyalarımız var beyaz eşya mobilya v. s. buna reğmen hesapladığımda 1 milyon tl nakit para gidecek.. Ben kendisine altın alamayacağımı ancak Pırlanta seti yapabileceğimi söyledim. Bunu kesinlikle kabul etmediğini söyledi ve sinirlenmeye başladı. Kadınlar ister evet her kadına bu saçmalıklar yapılıyor ben neden hak etmiyorum diye soruyorlar kendi kendilerine. Bu gün bu ekonomik ortamda sırf evlilik yapacaz diye 2. evliliğini yapacak bir kadına bu kadar yüklü nakit harcamak üstelik evlilikte her şeyin yolunda gdeceğinin garantisi olmadığı halde, boşanıp nafaka ödemeyeceğimin garantisi olmadığı halde, ben neden bu külfiyete giriyorum? Senelerce sabahın körlerinde karanlıklara işe gittim üç kuruşluk adamların emrinde sabretmek zorunda kaldım mobbinglere maruz kaldım, psikolojik buhranlar sitresler yaşadım. Ben ayrılmayı düşünüyorum bir yandan da seviyorum. İşin kötü tarafı 38 yaşında bu güne kadar hep kendi ayakları üzerinde durmuş aile desteği zerre görmemiş bir adamım... Ailem varlıklı ancak hiç bir şekilde paylaşıp destek olmuyorlar... Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım maalesef...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kıssadan hisse..
Kadın, malınızı mülkünüzü bilmeyecek!
Kadın ben haketmiyorum zırlaması yapıyorsa içindeki mahalle kadını çıkmış.
Allah seni korumuş erkenden gerçek yüzünü göstermiş.
Hayatını kaydırmadan uzaklaş..
Bir kadın olarak gerçekten byle mi düşünüyorsun...
Gerçekten böyle düşünüyorum.
Ve hiçbir erkeğin kazandığı dünya malı beni ilgilendirmez.
Çok tuhaf, oysa ki ayrılsalar nile ömür boyunca adamın rızkını yemeye devam ediyor hemcinslerin...
Var olduklarından haberdarım.
Ama ben eski eşimden zırnık almadan boşandım.
İyiki de böyle yaptım diyorum..
Eğer bu isen saygı ile düğmelerimi ilikliyorum
Gerçekten böyleyim.
Teşekkür ederim ama yapılması gereken bu.
Çocuğun yoksa eski eşine muhtaç olamazsın. Çalışıp ayaklarının üzerinde durmak zorundasın.
Bunu ancak gerçekten inançlı olan ve adalet duygusu olanlar düşünür...
Teşekkür ederim..
Allah sana bir yolun ucunu göstermiş. İyi düşün kararını ver.
Çok kararsızım, bu işi gerçekten dışarıdan bakan biri olarak bana detaylı yorumlar mısın biraz daha rica etsem belki kafama dank eder o zaman :(
Öncelikle şunu sorayım..
Aranızdaki ilişkiyi bana anlatır mısın?
Sana karşı nasıl davranıyor? Gittiğiniz yerlerde yediği içtiği şeyleri dikkat ediyor mu?
Beğendiği ürünleri beğeniyor musun?
Dışarıda yiyip içtiğimizde hayet mutlu , uyumlu... Giyim meraklısı, sürekli giyim alıyor, istediklerini aldırıyor. İstedikleri olduğu zaman mutlu oluyor. Ama ev ortamında çok mutlu değil kavgaya meyilli oluyor. Ben aşırı yoğun stresli ve mutsuz bir iş hayatındayım, genelde de bu moralime yansıyor ve her defasında kendisini de aşağı çektiğimi iddia ediyor ve beni suçluyor. Mutsuz veya enerjim düşük olduğumda tahammul edemiyor ve çatışmaya kavgaya başlıyoruz. Ben buna Pırlanta set aldım , çok mutlu oldu ama mutluluğu en fazla 2 hafta sürdü bu sefer de evlilik konusunda aceleci ısrarcı olmaya başladı kadındır hakkıdır belki ama ben mutsuz bir evlilik te yapmak istemiyorum acele davranarak... Bunu anlamadı anlamıyor sürekli suçlama sürekli diklenme... Hayattan ve er şeyden nefret etmeye başladım
"Giyim meraklısı, sürekli giyim alıyor, istediklerini aldırıyor. İstedikleri olduğu zaman mutlu oluyor. "
Şu paraya odaklı ve bencil biri olduğu gösterir..
Senin iş hayatını biliyor ve seni anlamıyorsa bu insan sadece senin paran ve mevkiin için seninle.
İyi gününde olan insan tiplerinden.. Kötü gününde emin ol arkadaşım seni terk edecek hemde dakikasında.
" Ben buna Pırlanta set aldım , çok mutlu oldu ama mutluluğu en fazla 2 hafta sürdü bu sefer de evlilik konusunda aceleci ısrarcı olmaya başladı "
Pırlanta pahalı mücevher mutlu olur tabii. Lakin bu kadar aceleci davranması seni elinden kaçırmak istemediği anlamında. Yani şu an ona göre yolunacak kazsın. İlk eşi çulsuz biriydi herhalde. Sonra senin ona değer verip paralarını ona saçtığını görünce bu kazı bırakmak istememiştir.
"sürekli suçlama sürekli diklenme"
bu sana uygun eş olmayacağını en büyük kanıtı.."
Ayrıca şunu soracağım.
Siz aynı evde mi yaşıyorsunuz?
İkimiz de yalnız yaşıyoruz, hafta sonları ben onda bazen de o bende kalıyordu...
Karı koca olmuşsunuz görünüşte.
Bu kadının gerçek yüzünü ortaya çıkartmış.
Evet çok yanlış evlenmeden birlikte yaşamak ama yaşanınca da gerçekler ortaya çıkıyor :( Yorumlar için de çok sağol kendisini engelledim 2 gün önce gece kavga ettik yine bu maddi konulardan dolayı sonra suratıma kapattı defol diyerek, bende engelledim onu. Engelledikten sonra bir kaç ke aradı beni ama ulaşamadı öyle de kaldı konu
Allah kurtarmış.
Yoluna bak o zaman.
Bidaha da kimseye malınla alakalı zerre bişey deme.
Tamamdır çok sağol güzel yorumların için.
Rica ederim.
Allah yolunu açık etsin.
Kardesim, Emeklerini göz önünde tut. Yasadigin zorluklar, en buyuk sevgidir halbuki. Allah bir nasip hazirlamistir onemli olan sen o nasibine hazirmisin.. ayrica birak dunya malina tapan kadini.. kadinin cirkini guzeli olmaz.. kocasina kadinlik yapan, evini cevirip eden kadindir.
@LALOGLAN
Aklın yolu bir!
Arkadaşım uzak dur bu tip insanlardan!!
Elin kadınına yedireceğine kendin harca o parayı...
@LALOGLAN Israrla vaz geçmiyor isteklerinden ben layık değil miyim diyor :(
O zaman kendine başka bir kaz bul de.
Eski post ama yazayim. Bı tane bilezik al yeter. Ne yapacakmis o kadar altını. İsrar ederse alma. Ayrilmaya gelince sen ayrılma. Birak o ayrılsın. Aradan bayağı zaman gecmis ne oldu acaba?