Kaynanam bana oynuyor?

4 aylık evliyim eşim annesine çok düşkün yani annesinin her dediğini yapmaz dizinin dibinde oturmaz ama annesine çok değer verir ve genel olarak düşkündür. Kaynanam beni çok sevdiğini kızından ayırmadığı vs söylerdi sürekli beni paylaşır canım gelinim vs yazar bende kocama hep annesinin beni kendisinden dolayı sevdiğini benim yerimde başkası olsa ınada aynı davranacağını söylerdim oda yok falan diyordu. Bu arada kaynanam oğluna aşık. Aşırı düşkün günde 50 kere arar nereye gittiğimizi vs öğrenmek ister çünkü aklı oğlunda kalıyor ve düşkün. Doğum günümde kocam bana telefon aldı ve telefonu görünce sinir krizi geçirdi benden aldığın bilezikleri daha almadın vs birsüür laf saydırdı yani telefon aldığı için resmen kıskançlık krizine girdi bu ilk olayımızdı ben şok oldum kocam annesinin ağzının payını verdi o yüzden ben ağzımı açmadım. Daha sonra konu kapandı. Bir ay önce kocamla bir problem yaşadım ve evden gittim 2 gün sonra kocama göndermeli story attım ve ardından hemen kaynanam bana göndermeli story attı. 2 evladım var onlar ağlamasın bana yeter tazrdında bir yazıydı. Kısacası onlar dışında gerisi skimde değil demek istiyordu. Kocamla barışınca söyledim annesine sormuş oda her zaman öyle şeyler paylaşıyorum vs demiş ama tamamen sallıyor yani öyle şeyler paylaşmaz bana gönderme yapmak için paylaştı. Kocamla barışında onla da konuşmaya başladık şu an yüne iyiyiz fakat kadında bir sıkıntı var ben çözemiyorum oğlunu mu kıskanıyor anlamıyorum çok baskın bi karakter kocasını aşşağolar hep. Evin reisi odur. Sanırım bizim evimize de hükmetmek istiyor? Gerilyirım. En sonunda büyük kavga çıkacak gibi.

Kaynanam bana oynuyor?