Yaklaşık on dakika önce hemde sonu paran var mı sorusuna çıkmadan 😅😂 peri gibi olduk bu gece huzurla yatanzi 💁🏼♀️🙆🏻♀️🧚🏼♀️

Yaklaşık on dakika önce hemde sonu paran var mı sorusuna çıkmadan 😅😂 peri gibi olduk bu gece huzurla yatanzi 💁🏼♀️🙆🏻♀️🧚🏼♀️

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bir kaç gün önce. ama gerçek hayatta hissetmiyorum hiç.
Allah rızası için hisset artık be adam içimi kara bağladı senin yorumlarından
sdjs pozitif yorum atarım bir daha ki zaman
Kız kardeşim dediğim arkadaşım sağ olsun dün hissettirdi
Ne hoş. Daim olsun🙏
Amin
Keske bunu daha cok duysak/okusak ve keske cook daha fazla kedi emojisi olsa. Ikisinden sadece birini secebiliyorsam, daha fazla kedi emojisi olsun ama.
Haklısınız bende etrafıma ne kadar az “seni seviyorum” dediğimi fark ettim. Neydi su verilmeyen çiçek ölüyoruuduu 😬
Fazla su da curutuyor, kurtlandiriyor. Dengesini bulabildigimiz gunler dilerim.
Bu iyiydi, amin
Aşk babında çok çok çok uzun zaman önce. Onun dışında her gün hissediyorum sevildiğimi zaten.
ahah cok iyi
en son 3 4 sene önce falan herhalde
Duygusal anlamda hatırlamıyorum. Sağolsun ama arkadaşlarım var onlar seviyor yeter…
Sabriye hanım kız kardeşiniz bunu dediyse ertesi gün giymek için kıyafetlerinizden birisini isteyebilir dikkatli olunuz.
Maalesef tarzlarımız uyuşmuyor ndjdjdjjd
Şu hayatta sevmek bize göre değil bize zarardan başka bir şey değil 🙂
Neden yahu? İlla insanı sevmek zorunda değilsin ki. Sevmek kadar güzel bir duygu yok şu dünyada
Bırakın ya kim mutlu sevmekten kim görmüş saf sevgiyi hasta hasta tribe girdim yaziom dd
Ben mutluyum, seviyorum valla. Hastalıktan o bence 😅
Ne kadar sürecek acaba kalıcı mı sevmenin garantisi var mı bir ömür sürecek mi sürmeyecekse o sevgi boş
Beni de tribe soktun skdndkdjs bravo
Bu halimle bile kötü olabiliyorum dd
Şimdi hemen biraz önce 💕💕💕
Ne şanslısın kız 🥰
Çok şükür:)))
1 yıl oluyor. Neden profilini değiştiriyorsun surekli?
Bu seni neden bu kadar ilgilendiriyor öncelikle?
İlgilendirmiyor sadece öylesine sordum neyse sormadım say
Seninle bir konuşmuşlugumuz vardı yorumda onun vermiş oldugu samimiyete dayanarak sordum , bana sitede gördüğüm kaliteli nadide insanlardan demiştin ama bu son yazişim soruna daha da yazmam gerçekten garipsedim tavrını.
Garipsediysen yazmasın. Tavrım da her hangi bir sıkıntımolduğunu veya saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum
Sana gore Tavrından her hangi bir sıkıntı var ya da yok bana göre kaba ben 0 art niyetle sordum soruyu sen kaba bir şekilde cevap verdin ve hala öyle devam ediyorsun yazmayacağım zaten de hala anlam veremedim şu yaklaşımlarına gerçekten sana olan tüm güzel düşüncelerimi temizledin yorum için teşekkürler iyi akşamlar.
Hatırlamıyorum, ama sevildiğimi sanmıştım.
Hiss etmedim uzun süredir
Sanırsam MÖ 650
Öyle bir duyguyu hissetmiyorum hiç
Böyle girizgahların sonu para olur normalde
Bende şaşırdım valla öyle bekliyordum ama ağlarken de foto atınca ikna oldum. 🤝🫠😇
Sevenim soranım var çok şükür var varr
Hissettiğimi sanmıştım ama yalan sevgiymiş
Sevilmek ne demek bi googleya bakam
Google bile cevap veremedi 🚬
Google da hiç sevilmemiş demek
Hiç bir zaman
hicbirzaman
Hatırlamıyorum bile
Ne şanslısın
Öyle. Şükürler olsun
Hiç galiba
9 ay