• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Papaza evlenmek yasak şarap serbest. imama şarap yasak 4 kadın serbest. Bunu emreden aynı tanrı mı?

Yiğit_ÇL
Yiğit_ÇL Takip Et
Xper 4 Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Papaza evlenmek yasak şarap serbest. imama şarap yasak 4 kadın serbest. Bunu emreden aynı tanrı mı?
Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • CübbesizPapaz
    CübbesizPapaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Hritiyanlıkta her ne kadar ibrani dinlerin arasında olup arap yarımadasında çıkmış olsada diğerlerinden hatrı sayılır derece de ayrılır. Sadece gelip muhammed üstüne konmuştur, isanın yahudilere yaptığı gibi. Aynı tas aynı hamam kısaca her ne kadar aynı tanrı gönderdi yazsada kuranda üç dinde kendi hikayesiyle prim yapıyor neyi koparırsak hesabı

0
    17 Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Hangi hristiyanlarin üstüne konmuş incilde güneş dünyanın etrafında dönüyor diyen Hristiyanlık mi yoksa 1400 sene önce kainat genişliyor diyen kuran mi haa ikisinin kaynagida yaratıcı ama Hristiyanlık tahrif edilmiştir yavaşta atta civcivler yesin

Yorumla
    • CübbesizPapaz
      CübbesizPapaz
      +1 yıl

Valla güzel kardeşim her dinin kendine has karakteristik özellikleri vardır ve bu özellikleri insanın iliğine kazır. Yahudilik ve islamiyet kadar çirkef din yoktur tamamen insanın tabiatına ters olan dinlerdir, hristiyanlık bu ikisinin arasında sütten çıkmış ak kaşık gibi kalıyor. Yahudilik ve islamiyet tamamen gücü tekelde tutmak amacıyla, hristiyanlık ise diğer ikisine kıyas daha samimi duygular ile uydurulmuştur.

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Hihi haçlı seferlerinde insanları diri diri çevirip kızartan Hristiyanlık sütten çıkmış ak kaşık 😂 Yahudileri yakıp sabun yapınca onları kurtaran İslamiyet çirkef masallarını bir tarihciye anlatma seni çürütür ortada kalırsın

Yorumla
    • CübbesizPapaz
      CübbesizPapaz
      +1 yıl

Hristiyanlığı meşrulaştırmıyorum burada güzel kardeşim bana sorsan üçüde aynı bok

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Ben susayım sana hristiyan filozof Goethe cevap versin şöyle diyor bu müthiş akıl:
      Hiç kimse Hz. Muhammed (sav) prensiplerinden bir adım ileri atamaz. Avrupa'ya nasip olan bütün başarılara rağmen bizim olan bütün kanunlarımız, İslam kültürüne nispetle eksiktir. Biz Avrupa milletleri medeni imkânlarımıza rağmen Hz. Muhammed'in (sav) son basamağına varmış olduğu merdivenin daha ilk basamağındayız. Şüphe yok ki hiç kimse bu yarışmada onu geçemeyecektir."

Yorumla
    • CübbesizPapaz
      CübbesizPapaz
      +1 yıl

Goethe severim ancak burada teoloji konuşuyoruz ve alıntısını yapmış olduğun kısım teolojik değil aksine kültürel bir hayranlık söz konusu. Protestanlık akımının en yoğun hissedildiği yer almanya idi. Goethe ise bu akımdan ve getirmiş olduğu kilesenin otoriter çöküşünü dolayısıyla hristiyanlığın çöküşünü duyumsayan önemli şairlerden birisidir (kendisi filozof değildir). Kendisi de döneminde kültürel bir savaş vermiştir, niçe bu çabasından dolayı kendisini çokça taktir ettiğini ve kendisinin de bu savaşa felsefr alanında katıldığını dile getirir. Arap demek kuran demek kuran demek arap demektir. Arabın antik bir kültürü yoktur, her ne kadar eskiye dayansa da kökenleri, muhammedden sonra kırılım yaşamıştır. Tıpkı slav kabilelerin yunanistana yoğun göçünden sonra yunan kavramının ortadan kalması gibi araplarda bu kültürel olmuştur. Elbettr eskilerden üç beş bir şey almıştır muhakkak ancak bunun ne kadar kapsadığı tartışılır.

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

O zaman Nietzsche den örnek vereyim:Nietzsche, 19'uncu yüzyıl çağdaş kültürünün, İslam kültürünün yanında son derece "yoksul" ve "oldukça geç kalmış" olduğuna vurgu yapmıştı. Nietzsche, "Haçlılar, aslında önünde diz çökmeleri gereken asil ve yüksek bir kültüre karşı savaş açmışlardı. Bak ben sustum sizinkiler konuşuyor en akıllı en çok düşünen insanlarıniz

Yorumla
    • CübbesizPapaz
      CübbesizPapaz
      +1 yıl

Emin ol kardeşim niçe müslüman olsa tam tersini söylerdi. Nede olsa kendisi hristiyanlıktan nasibini almıştır. Müslümanlıktan nasibini almış olsaydı hatta ve hatta şöyle dile getireyim ortsdoğuda doğsaydı kendisi böyle bir deha olamaz olsa bile kellesini yitirirdi.

Yorumla
    • CübbesizPapaz
      CübbesizPapaz
      +1 yıl

Ayrıca niçe antik yunana hayran olan ve ele alan bir filozof, kendisi için hiçbir çöl dininin hatrı sayılır yeri yoktur. İslamın tek faydası, insanları vasatlaştırıp bu vasatlıkların arasında bu dünyaya ve müşriklere nefret, kin kusarak ve bunun aracılığı ile toplumsal beraberliği ve geleneği korurmaktır.

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Alırsın deccal kitabını okursun sen en temel bilgilerden bile yoksun olduğun için senle artık tartisamam skolastik dönem himristiyanlari gibi zır cahilsin dünya artık cehaletinizi gördü Gazze olaylarından sonra siz Hristiyanlarda Yahudilerde maskenizi düşürdüler herkes sizden kaçıyor artık batıda

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Martin luther Protestan mezhebinin kurucusu seni şöyle tarif ediyor bir insan bilgin oldukça hristiyan kalamaz, bir müslüman cahil kaldıkça müslüman kalamaz diye niye hristiyan kaldığını anladın mı cahillikten 🙂

Yorumla
    • CübbesizPapaz
      CübbesizPapaz
      +1 yıl

Kronolojik okuyorum eserlerini deccale gelmedim daha dolayısıyls şu ana kadar kendisini tanıdığım kadarıyla okuyorum. Ayrıca incilde okuyorum dostum ben son derece dindar bir ailede büyüdüm cübbr sarık takıp namaz kıldırmışlığım bile vardır cemaate, yani demem o ki islamiyeti dibine kadar yaşayıp ne bom olduğunu iliğime kadar hissettim ve sadece matta yı okuyarak diyebilirim ki hristiyanlık bin kat daha iyidir. Sizin şu huyunuz yok mu söz konusu müslümanın hatası olunca islam mükemmel müslümanlar değil dersiniz ancak islamiyetin tümleyeni olan her kötü olayı sanki tamamen kitaptan çıkmış gibi yorarsınız. Ortadoğunun alayının mk bi sk olmaz ordan sırf kanser hücresi. Hele o arapyarım adası yok mu rezalet.

Yorumla
    • CübbesizPapaz
      CübbesizPapaz
      +1 yıl

Hristiyan değilim ateistim

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

O zaman ateist Lacan in sözünü paylaşayım bu sözle nasıl ateist kalmış o da hayret verici diyor ki bir insan yaratıcı düşüncesini kaybetti mi artık herşeye tanrilik yükler ve boş hayallerle ömrü son bulur. Agnostik socnag 'in da dediği gibi yaratıcı fikrini kaybeden insan artık nefes bile alamaz. Atom altı parçacık fiziğiyle artık bilim yaratıcıyı kanıtladı seni huzurlu nefes almaya davet edeyim ama benim dinimde zorlamak yok son karar senin ben sadece davet etme sorumluluğum var. Şemsi Tebrizi in Selçuklu sultanına dediği gibi eğer bir insan üşürse sen isinamazsin müslüman demiyor insan diyor umarım üşümezsin

Yorumla
    • CübbesizPapaz
      CübbesizPapaz
      +1 yıl

Kanka çözdüm ben seni kafan güzel senin

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Cevap veremeyince kafan iyi der cahiller sözü bitmiştir çünkü 😂

Yorumla
    • CübbesizPapaz
      CübbesizPapaz
      +1 yıl

Aahah güzel kardeşim burada üzerine konuştuğumuz muhabbet sen haklı ben haklısın mevzusundan daha derin. Dünyada felsefe alanında eser bırakan bir çok filozof ego şişirme amacıyla emeğini zamanını koymamıştır ortaya, ha eser çıkmıştır ardından ego şişimiştir ayrı bir muhabbet. Bu attığın son yorum ile sadece aşağılık kompleksinden dolayı yitirdiğin birçok şeyin hıncını insanların üzerine üç beş argüman gösterip, kendini güya haklı çıkartarak, karşındakine cahil diyerek ego şişirmekten öteye geçemez. Yani kısaca ilgi bekleyen şımarık bir veletin tekisin. Okuduğun şeyleri ne kadar özümsediğin ise apayrı bir mevzu. Tek yaptığın ansiklopedi gibi ara ara alıntı kopyalayıp buraya yapıştırmak. Kendine has bir fikrin yok, yargıların kendine ait değil bunları dile getirirken ne kadar samimi olduğun dahi başlı başına tartışma konusu. Naçizane tavsiyem güzel kardeşim az dışarı çık ve insanlarla sosyalleş, hayata atıl ayakların yere bassın. Yoksa bunca zamandır inkar ettiğin şeylerin gerçekliği kendi kurduğun ışıltılı yanılgılarda oluşturduğun duvarı paramparça eder ve dibe vurursun. O anda tek yapacağın kendi kendini nefret ve hınçla yiyip bitirmek olacak, aklını başına al selametle.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

2

Cevap

• asiprens2905
    asiprens2905 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

Kuran'da ayet var biz ruhbanlardan istemediğimiz şeyi yüklendiler önce araştır

0
    4 Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Bunlar ayet değil zaten okumuş olsaydın
      Ayet değil hadis tır bunlar

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Kur'an diyince ayet oluyor. Hristiyanlar ruhban sınıfı oluşturdu ve kurallardan bize karışmayın dağ başlarında bize ibadet edecek yerler yapın biz size siz bize karışmayın dediler ve evliliği kendilerine haram kıldılar Allah'ta Kuran'da Bizim istemediğimiz şeyleri kendilerine yüklediler diyor okusan bulurdun

Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Senin. Bu dediklerini biliyorum ben
      Sen konuyu faklı bir şekilde yorumluyorsun

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Ben tarihciyim senin yorumun açık bulmuş gibi yutturmaca🙂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tanrının böyle emri olmadığını okusaydin anlardın Araplardan gördüğünüzü doğru sanıyorsunuz

0
    4 Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Sen okumamış sin ki böyle bir cvp verdin nasıl yok
      İslam'da dört haktır kitap diyor
      Ama içki içmek haramdır

Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Hatta haram değil içki mekruhtur
      Ama diyer bir taraftan
      Diyer dunyada neyir dolusu şarap akacak isteyen isteği kadar içer diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kuran'da 4 tane kadın serbesttir diye bişey yok senin gibi cahillere savaş açmak için ben gittim bunu araştırdım okudum senin gibiler dümdüz" 4 kadın serbesttir" diye bilir çünkü siz düz dümdüz okumaya araştırmaya bunun ne olduğunu neden olduğunu hangi şartlarda olabileceğini araştırmadan dümdüz söylersiniz çünkü cahilsin yarı cahilsin ve yarı cahile asla laf yetiştirmezsin her okuduguna inanır onu araştırma gereği bile duymaz okudum deme asla asla inanmam okusaydin bunun böyle olmadığını bilirdin

Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

Kuranda o ayetle ne denmek istiyor merak ettim açıklayabilir misiniz

Yorumla
  • pufferfish_
    pufferfish_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

masallara inanacak yaşı geçtik

1
    1 Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Kaç yaşındasin 😁

Yorumla
  • Nurbanu55
    Nurbanu55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 62%
    +1 yıl

Ya cahil cahil sorular sorupta beni davet etme ya

0
    6 Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Sen cahil olmasydin cahil bir soru olmadığını anlardın 😁

Yorumla
    • Nurbanu55
      Nurbanu55
      +1 yıl

Ya bi hadi ordan git kafasız misin nesin

Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Cahil insan soru anlmadn gelip boş konuşuyorsun

Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Zaten sen kafalı olsaydın soru bildiklerinle cvp verirdin

Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Ama sende o kapasite olmadığı için hakaretle cvp veriyorsun

Yorumla
    • Nurbanu55
      Nurbanu55
      +1 yıl

Deli ne dese yeri he canım he hadi

Yorumla
  • infernoHeRo
    infernoHeRo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

tamamen birileri zamanında mabadından uydurmuş

0
    2 Yorumla
    • Yiğit_ÇL
      Yiğit_ÇL
      +1 yıl

Çok haklısın zaten bunlar ayet değil
      Hadis hadisler kimin dır peygamberin
      Diyer bir Hıristiyan aleminde farklı tıpki hadisler gibi insan tarafından yazılıp çizilmiştir

Yorumla
    • infernoHeRo
      infernoHeRo
      +1 yıl

kaç yüz tane uydurulmuş hadis var dönemin insanları işine geldiği gibi konuşup bunlarıda kabul ettirmek için hadis diye yutturmuşlar insanlara

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Papaza evlenmek yasak şarap serbest. imama şarap yasak 4 kadın serbest. Bunu emreden aynı tanrı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Peçe dinimizde yasak mı? 5 cevap verildi
'Baldızla zina nikah düşürmez' fetvası veren Diyanet'e bir çift sözünüz var mı? 148 cevap verildi
Dini nikah kıyımı hakkında imam nikahı? 7 cevap verildi
Dinde haram olmasa? 33 cevap verildi
Hz havvanın günahı nedeniyle kadınlara yasaklanan şeyler? 9 cevap verildi
Bbağlam rituelı sonrasında bişey yasanırsa erkek degısırmı yasayan var mı? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨