Yeni bi hayat kurdum?

Merhaba ben 21 yaşındayım çok kötü bi çocukluk ve ergenlik dönemi geçirdim yaklaşık 1 yıldır terapi alıyorum ve ilaç kullanıyorum. Artık her şeyden elimi ayağımı çektim yeni bi şehire taşındım yeni bi işe başladım para kazanmak zorundayım bi barda garson olarak başladım ama arada masalara da oturuyorum. İlaçlarımı da bıraktım ne doktora ne psikologuma söylemeden. Zaten arkadaşım yoktu burada yeni insanlarla tanıştım yeni bi şehri öğrendim. Ama aileme yalan söyleyerek geldim buraya. Ben aslında aşçıyım ama yaşadıgım kasabada iş bulamadım hem böyle daha çok kazanıyorum borçlarımı da ödüyorum bu sene üniversite sınavına da hazırlanıyorum idare ediyorum bi şekilde. Hala terapi almaya devam ediyorum ama ilk defa pskologuma yalan söyledim bu işi yaptığımı söyledim ve ilaçlarımı bıraktığımı da söylemedim çünkü bana kızar ve bana olan güveni sarsılır diye düşünüyorum. Onunla aramda başka bi bağ var gibi beni kötü biri olarak bilsin istemiyorum ama sonra düşündüğüm zaman diyorum ki ben para ödüyorum o da işini yapıyo hepsi bundan ibaret. Ama o öyle değil istediğin zaman beni arayabilirsin diyo derslerime yardımcı oluyo hatta bi kere seansta çok ağlamıştım sarılmıştık instagramdan da takipleşiyoruz bunların etik olmadıgını biliyorum. En azından üstünden çok uzun zaman geçmeden ona doğruları söylemeli miyim
Yeni bi hayat kurdum?