bana uyar diyo geri çekiliyo düzen de devam ediyo buda özet.
Artık ben de kabul etmekten başka çarem kalmadı, Türk kadınları zayıf sizce?
bana uyar diyo geri çekiliyo düzen de devam ediyo buda özet.
yetiştirilme tarzından oluyor bu
kız şöyle hassastır erkek böyle olmalıdır gibi başlar hikaye böyle devam eder
kadına nasıl zayıf olur ve korunmaya muhtaç edilir öğretilir
erkeğe nasıl güçlü olunur ve korumaya hazır hale getirilir öğretilir
isteniyor ki kadın hep ezik kalsın hep korunmaya muhtaç kalsın hep koca parası yesin asla dirayetli ve güçlü kalamasın asla farklı spor dallarında liderlik edemesin zihniyet aynı zihniyet,
ben artık kadınların her şeyi yapabileceğine inanmıyorum bunu tartıştığım kadınlar aracılığıyla kabullenmiş oldum
kıza diyorum ki kızım bak senin çalışman güçlü durman gerekir, her şeye karşı hassas olma, güçlü dur dik dur savaş mücadele et liderlik yap bu amaç çerçevesinde hep düşün,
bu bir başarı değil bu arada kızım diyorum bu insanlık vazifen, yoksa depresyona girersin ezilirsin büzülürsün sana her şeyi yapar bu hayat diyorum
"ya işte ben kadınım ya ben şöyleyim ya ben böyleyim ya"
ya her yerde kadınlar güçlüdür diye niye söylüyorlar biliyor musunuz? buna ihtiyacınız olduğu için, erkekler için böyle şeyler söylenmiyor çünkü zaten yapılması gerekeni yapıyoruz bu süslü laflara ihtiyacımız yok biraz sizde böyle olun ya.
off off.
Yanlış empoze edilen bilgi, eğitim, saçma kültür, bozulmuş din, ideoloji, siyasi anlayış ekonominin, refahın, eğitimin leş oluşu, sosyal medyanın akıl operasyonu insan zihnini yönetme, yönlendirme, zayıf bırakma, duygular ile oynama bilinç altını kirletme akımlarla gruplaştırma aklı geri plana atma yapay zeka ve sistemin kölesi olmak ve elit üst şirketlerin kendi saflarına halkın girmemelerini sağlamak uyutmak için eleme ve tuzaklar yöntemi. Bu kabul görülen bir şey olarak öğrenilmiş çaresizlik ve manipülasyon kurban zihniyeti ile halk arasında zayıf halkalar ile toplumu daha iyi yönetme biçimidir. Türkiye konumu tarihi dış güçler ve içeresinde ki örgütler ile bu sizin sadece gördüğünüz en basit tekniklerden. Türkiye nin hep ve etrafında ki ülkelerin zenginliklerinden güçlerinden bahseder herkes ama bunların toplumun yönetim biçimden kaynaklı olunduğu ve bir güç savaşı olduğunu atlarlar. Şu an 3. dünya savaşı eşiğinde olan dünya ülkeler arasında çatışmalara, verdiğimiz onca şehitler, insanları beyin göçüne zorlayan gidersen gitsinler şeklinde yapılan vatanı boşaltma akılları boşaltma sistemini atlarlar. Gruplaşmanın olduğu yerde bilin ki ortalıkta ajan ve toplum mühendisliği yapılıyordur. Halkın Özleri ve kendine has özellikleri yitirme ve kendilerine özendirme kullanma biçimleridir. Kadın her zaman meta olarak kullanıldı asırlardır, ilk önce zayıf hassas duygusal olan kırılıyor bu da kadınlar kızlar duygusal şeklinde gereksiz bir varlık olarak görmek daha kolay seçenektir çünkü değiştirmek ve iyileştirmek zor iştir toplumu çökertme planı da için çok faydalıdır. Cinsiyetsizleştirme planları da feminizim ya da maskülenizim gibi insanların zayıflıkları ile oynanıp farklı farklı niyetler ile kullanırlar. sonuç kadın ve erek ilişkisinin kopuk aldatmalar sağlıksız aileler öfke duygu durum bozuklukları psikozlar saldırganlık şiddet cinayet çocuklara aktarılan bu tüm kirli kültürel aktarım ile bu planları güçlendirirler. Toplumda birlik olmasını kimler istemez? Herkes sanıyor ki dışardaki dış güçler hep dost tarihi boşaltıp unutturup içine saçmalıklar doldurarak sosyal medyalar ile uyutularak etrafı toz pembe görmeleri sağlanıyor değil mi? Halkın bir birine yaptığı tam olarak ne peki? Birilerini suçlayarak planı devam ettirmek.

Şimdi onların baş yapıt filmlerinden mesajı anlayabilir misin?:
https://www.youtube.com/embed/27tPALb8qHsbakalım bir haberlere: https://www.bbc.com/turkce/articles/cq51dnyrq5ro#:~:text=Bakanlıktan%20Cumartesi%20günü%20yapılan%20açıklamada,kahraman%20silah%20arkadaşımız%20da%20yaralanmıştır. kara para cinayetler önemli canların kaybı ve bir çok şey önceden panik yaratırdı şimdi o kadar normalleştirdiler ki bu anlattığınız şeyi kabul etmeniz etmeleri çok normal. Küçük detayları görmeniz bile iyi ama büyük resme bakmazsanız küçük detayı görmek hiç bir şeye yaramayacaktır. Türkiye'yi ve içindeki insanı halkı aşağı indirgeme utandırma soğutma güzel taktik değil mi?
ne kadar etkileyici bir yazı
Yazının özeti olarak şunu diye biliriz yavaşça kaynatılan kazanda ki kurbağa hikayesi. Peki toplumun şu an ki konumu ne? Düşünmeye gerek bile yok.
isteniyor ki kadın hep ezik kalsın hep korunmaya muhtaç kalsın hep koca parası yesin asla dirayetli ve güçlü kalamasın asla farklı spor dallarında liderlik edemesin zihniyet aynı zihniyet,
ben artık kadınların her şeyi yapabileceğine inanmıyorum bunu tartıştığım kadınlar aracılığıyla kabullenmiş oldum
kıza diyorum ki kızım bak senin çalışman güçlü durman gerekir, her şeye karşı hassas olma, güçlü dur dik dur savaş mücadele et liderlik yap bu amaç çerçevesinde hep düşün,
bu bir başarı değil bu arada kızım diyorum bu insanlık vazifen, yoksa depresyona girersin ezilirsin büzülürsün sana her şeyi yapar bu hayat diyorum
ya her yerde kadınlar güçlüdür diye niye söylüyorlar biliyor musunuz? buna ihtiyacınız olduğu için, erkekler için böyle şeyler söylenmiyor çünkü zaten yapılması gerekeni yapıyoruz bu süslü laflara ihtiyacımız yok biraz sizde böyle olun ya.
off off.
off off.
off off.
OFFTA NE OFF MAALESEF OFFF
Cevap
2Cevap
Çünkü annesini ablasını gördü. Zayıftı ve kabullendi bu sekilde
Türk kızıyla evlenmicez kardeşim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?