Ben lisans mezunuyum. Hatta 2 üniversite.
Biri var bizi yakıştırıyolar kendisi lise mezunu. Ben şu an sorun etmedim bunu. İşini kurmuş çalışıyor. İlerisi için diyorum sorun olur mu benim ya da onun açısından
Ben lisans mezunuyum. Hatta 2 üniversite.
Biri var bizi yakıştırıyolar kendisi lise mezunu. Ben şu an sorun etmedim bunu. İşini kurmuş çalışıyor. İlerisi için diyorum sorun olur mu benim ya da onun açısından
Olur olur hem de bal gibi olur. Aman kardeş benden sana uyarı. Kendini yakma. Annem yaktı, bütün ömrü heba oldu. Annem üniversite babam ilköğretim mezunu. Bütün hayatımız kavga gürültüyle geçti. Evlilikte sosyal denklik çok önemlidir. Bu konuyu sakın göz ardı etme, çok üzülürsün..
Lise ve üniversite iyi anlaşabilir. Eğitim tek gösterge değildir hiç bir zaman. Nice eğitimli olup kendini geliştiremeyen aynı zamanda doktora mezunu olup gelişmeyen de var. Bunlara takılmayın. Bende sürü ile diploma var, aynısını nereden bulcam 😅
kadın okumamışsa erkek bunu sorun etmez onu korur kollar hatta ünilerdeki bu yolsuzluk nedeni ile daha bir mutlu bile olur ama aynısını kadın için söyleyemem erkek herhangi bir konuda kendinden düşükse kadın biyerde onu yüzüne vurabilir
Cevap
13Cevap
Anlayış olarak eğitimli olması da kendine yete bilse sıkıntı olmaz ama eğer kendine yetememiş aynı zamanda da eğitim anlamında da eğitlememiş çok büyük sıkıntılar yaşar.
Okul mezuniyeti değil. Kafa yapısı nasıl o önemli. Ortak zevk bulmak zorlaşır, çiftler birbini anlamaz, sohbet zamanla azalıp yok olur.
Çok sorun olur. Tabii hakkıyla alınmış bir eğitimle eğitimsizlik arasında sorun olur ama alelade bir eğitimle eğitimsizlik arasında sorun olmaz.
Akademik olarak gelişmek istiyorsan ve o da kendini geliştirmeyen biriyse, mezuniyet önemli değil, sorun olur
Avrupada bu sorun yok bence araştırmak lazım
Olmaz abicim sana yazık olur sosyoekonomik farklar bile yeter bitirmeye
Okulda insanlık ogretilmiyor maalesef hatta günümüzde üni okumuş kızdan kadın olmaz bence.
Çok parası varsa yani seni 3e 5e katlayacak kadarsa sorun olmaz. Tabi uyumluysa komplexli değilse
Bence baya sorun olabilir. İki bireyinde eğitim düzeyleri yakınlık göstermeli bence. Tabi bu benim düşüncem
Kafa yapısına bak enerjini sömürür mü dglendce anlayışı nasıl , kaba mı , iyi kalpli mı , ileri görüşlü mü
Kültür çatışması olur bu defa hsjs.
Kişi kendini geliştirmişse sorun yok
Belki olabilir özellikle çocuk büyütürken
İnsan insandır kıravatlı ya da kıravatsız
Gerçek aşk varsa böyle şeyler sorun olmaz
Şimdi ben önlisans mezunuyum erkekler çok takılır mı ki buna
Mektep cahilliği alır eşeklik baki kalir
edılır
buyuk sorun olabilir
Hiçbir sıkıntı olmaz
Bence çok olur ve bundan dolayı çok kavga çıkar
anlasma