Güncellemeler
+1 yıl
İçim daralıyor uyuturmuyor. Normal bir islami soru sormak ve yorum yazılsa bile altında yüzlerce küfür yüzlerce yallah arabistan aynı soydan geliyoruz türk alman arap evrim e inananlar içinde aynı aynı hücreaynı oluşum neden bukadar ötekileşiyoruz ki kalbim cidden kırılıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle günlerde insana küfür edilirmi ulu ortada bir anda insanlar bu kadar mı basit ler harbiden 😐
Çok özür dileyerek anlamadım hocam
Düşündüğüm şey ise insanlar bukadar basit sanırım
ben de tam sabah namazını eda edecektim
Allah kabul etsin hocam bende daha 1 saat var
O yurtdışında ondan
Hocam bişey soracam dünyanın bu hali içindeki üzüntü oluşmuyormu?
Bazı şeyler açık ancak neden o açıklıkları bile insan görmekte zorlanıyor?
Bilmiyorum normalde cevaplayan geşende ben oluyorum insan nasıl ölümü düşünmeden yaşayabiliyor
@NammıkKemaL ek bilgi için teşekkür ederim
Ne soracan ki
Bilmiyorum normalde cevaplayan geşende ben oluyorum insan nasıl ölümü düşünmeden yaşayabiliyor
Dünyanın hâli Atlantis ve mu kavminden beri böyle. Atlantis genlerle ve tohumla oynar Nuh tufanı olur göklerden yerde hun devleti Avrupa'ya kadar ilerler Romaya girer
Atlantisin çocukları şeytana tapanlar Dünyada Nesli ve tohumu bozmaya çalışır. Türk bütün dünyayla savaşıp nesli ve tohumu korur
Belki eski türkler olabilir ama hilafetin ne olduğunu bilmeyen bir toplum var veya bir ayet söylüyorsun altına yüzlerce kötü yorum arkadaşlarına diyorsun kime sönemsemiyor artık diyor biride göktenri diye tuturdu...
Yanlız yolda yürüyor gibi hissediyorum
Yaa eski Türklerde yeni Türklerde tek yaratici için savaştı hepsi Allah için can verdi. Allah'ın yaratılışını şeytana tapanlar bozmasın diye. Senin ayete küfrediyor dediklerin Osmanlı'dan kalma şu anki sayıları 25 milyon olan gayrimüslim onların ismi emre Canan ama ne Türk ne muskumanlar bide onlara uyan cahil müslüman çocuklar var
O cahil Müslümanlarda onları müslüman sanıyor emre Canan olduğu için isimleri
Bide kendilerini elit üste görüyorlar neyse teşekkür ederim konuşma için iyi günler dilerim
Evet
Gaflet gözlere perde gibidir
Bilmiyorum ya lgbt ye tolarans ona tolerans ona bozitif ayrım şua şöyle bu böyle islama gelince hep farklı içimde sıkıntı var söyleyemiyorum da dünyadan bir sıkılmışlık hali gibi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!