Moral olacak var mı ?

annem babam ve 3 yaşında kardeşim vardı annemle babam sürekli kavga ediyorlardı ve annemle babam boşanıp 29 ekim 2023te kardeşimide alıp uzak bir şehire gitti ve bir daha geri dönmedi bende anneannemle kalıyorum anneannem herseyime karışıyor saçım yağlanınca hastasın banyo yapma haftaya yaparsın diyor oturup ağlayasım geliyor 11 ocakta doğum günüm vardı pastayı bile üflemedim acele ettirdiler hadi kesmicekmisiniz artık diye kimse beni takmadı pastayı kestik yedik her gece ağlıyorum eski ailemi özledim babamin beni taktıgı yok annemde bırakıp gitti görünüş olarak iyiyim ama içimde fırtına kopuyor eokul ortalamam 39 ama umrumda değil annemle kardeşimi çok özledim ama onlar gittikleri yerde yeni bir hayat kurdu ben ise burada her gece ağlıyorum bu mesajida ağlayarak yazıyorum 2023ün başında ben annem kardeşim babam dördümüz çok mutlu bir şekilde doğum günümü kutlamistik ilk defa doğum gunume annemsiz babamsiz kardesimsiz yani kimsesiz girdim çok yanliz hissediyorum kendimi #ldurm#ek istiyorum keşke benimde mutlu bir ailem olsaydı psikolojim bozuldu ailesiyle arası iyi olanları gördükce tenim buz gibi oluyor gözüm sulanıyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum şimdi deyin bana nedir bunun çaresi? 💗🥲

Moral olacak var mı ?