Simdi Annem telefonu acmiyor basin sag olsun diye ariyormus kaynanam, gideceklermis kayinpederle telefonu acmiyormus annem? Annem tepkili ben gittigimde gelmediler simdide gelmesinler diye Bence?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yoo bence kocanın gelmesi yeterli bende gidiyim eşim e kızınca eşim gelip beni iş çıkışı alıyor ve kızılçam bir durum değil
Durumu daha acik anlatayim. 3 oglu var evliler ben en kucukleriyle evliyim. 2 oglu ne gelir ne gider Biz yine yakiniz. Benimle ugrastiklari kadar Diger gelinlerle ugrasmiyorlar. Ne istiyorlar bizden Halbuki biliyorlar hem Diger ogullari bunlari istemediklerini.
Sen büyük olarak onlara ben sorun yaşıyorum
Anne baba yardımcı olun yoksa annemin evine gidecem dedin mi? ki
Onlardan gelmesini bekledin?
Ya sacma sacma konusma Sen ne anlarsin örf adetten Tamam Hadi sus
Belli anlayan sen isen
Bu kafayla daha çok sorun yaşarsın benden demesi
Buda senin şansın. Yanlış yapmışlar
Evet gelmediler abi. Annemgil bekledi tabi. Kocam tek geldi. 2 oglu daha var ne gelirler ne giderler onlara birsey demiyorlar bize Bu sekil davraniyorlar amaclari ne
Bazilar okuz gelir okuz gider
Kynanan kayınpederin seni sevmiyor mu
Gelmediler ikiside kocam tek geldi. Sevmeye bilirler ama boyle yapmalari yanlis.’ikiside gelmedi demekki sevmiyorlar annemde kiziyor simdi gelmediler diye
Demek ki sen onlara soğuksun sen onları sevmiyorsun
Konu sogukluk degil. Buyuk olarak oglunun yaninda gelmeleri lazimdi. 2 oglu var bunlari istemiyor onlara ses cikarmiyor huzursuz olmasinlar diye bizden ne istiyorlar
Senin kocan onlara karşı nasıl seni dinlemiyor onları dinliyor
Evet
Kayınpederin karısının sözünden çıkmaz mı
Genelde Evet.
O zaman sen kayınpederini elde edemiyorsun onun yanına çekemiyorsun
Ne alaka kayinpeder Ya ben sadece buyuk olarak gelmeleri lazimdi Neden gelmediler onu anlamadim
İşte sen onu yanında tutmayı başaramıyorsun hem yaşı kaç gelmemeleri korku da olabilir
Kaynanam aradi beni gidecez basin sag olsuna ama Annen telefonu acmiyor dedi bana. Bende haberim yok dedim konusmadim anneme sormadim. Neyin korkusu? Suclular cunki aramizi onlar bozdu.
Kim bozdu siz kaç gelinsiniz anlamadım ayrımclık yapıyorlar
Ne konuda ayrimcilik yapiyorlar? Biz 3 geliniz en yakin Biz oturuyoruz kaynanama. Kocasi sürekli Bana laf sokup duruyordu söz gecirmek istiyordu gecimsiz biri herkes bilir. Bende kocama derdim kocam birsey demezdi babasina. Kaynanam bide beni degil onu dinlemesini isterdi oylede oluyordu. 2 oglu daha var ikiside evli iste ne gelirler ne giderler onlara birsey demiyorlar bizimle Neden Bu kadar ugrasiyorlar? Amaclari ne? Baba evine kadar gittim gelinim gitmis deyip gelmediler bile kocam tek geldi..
Anladım senin kocan pısırık o yüzden diğer oğulları kaba saba senin kayınpederin seni emiri altında sokmak istiyor ne desem olur ne dersem kabul edeceksin gibisinden
Sen son gelini misin
Evet ben son geliniyim. Ne alaka Ya ben onunla evli degilim? Dogru kocam pek birsey demiyor gecimsiz o hé de Gec diyor bana. Ama Neden yani beni emri altina alsin deli mi bu
Kayınpederin yaşı senin kaç o halde o göre yorum yapayım hem kocandan kaynaklanıyor o yüzden
Kayinpeder 63 ben 29, kocam ne yapsin Bu durumda gitti konustu 1 kere dinlemiyor kocami
Anladım gençsin belki karısı kart sana yönelmek istiyor olabilir kocanda bakıyor pısırık bir şey diyemiyor sessiz sakin diyor bunun üstünde baskı kurayım ki belki bir şey olur
Abi ne sessiz sakin ben cvp veriyorum adama. Baslarda cvp verdim hep. Altta kalmadim. Ama stres oluyordum. Hatta 1 kere kocamla disari cikmistik gezmeye dondugumuzde Oda tesaduf karisiyla bize gelmisler it gibi geziyor bunlar dedi ben sok oldum. Kocam birsey demedi bende demedim Yeni evlenmistim. Ondan sonra anladim adamin ne boq oldugunu kocam baslarda dinlerdi beni onu mu kiskaniyordu acaba
İşte kocan o evlenmişsin ona mı soracaktın gezip gezmeyeceği belli olmuyor kıskanıyor oğlunu
Diğer gelinlerine nasıl bakış açısı
Niye kiskaniyor ama abi oglu o onun. Cani evladi. Mutlu olmasini ister. Oglunu Niye kiskaniyor? Diger gelinleri Bilmiyorum, Niye kiskaniyor oglunu?
29 yaşındayım abi demene gerek yok :D cahilikte olabilir sana gözü de olabilir bilemem içini gelini olduğun için aile içi olduğu için genç kadınlarla yapamıyor çevre mahalle baskısı var gidip biri ile yapsa adı çıkar o yüzden belki gözü olabilir sana
Hem sana nasıl bakıyor yan gözle bakıyo senin çocukların var mı
Inanmiyorum beni mi kiskaniyor oglundan daha neler sapik mi Bu Adam? Hayir abi lutven dogru olmadigini soyle
Evet 1tane cocugum var
Karısı kart belki seni arzuluyor olabilir doğru olup olmamak bilemem hal ve hareketleri dersen o göre derim olup olmadıığını
Kaç yaşında
63 yasinda abi, Ya sürekli beni ezici sekilde kucuk dusurmeye calisiyor kaynanam kiziyor yine devam ediyor, adamin numarasini engelledim o derece sinir oldum Ona, gorusmuyorum artik, kaynanamda bu adamin annesinden cok cekmis oglunu kiskanirmis kaynanamdan artik oglunu Bu yönde kiskandigina inanmak istiyorum paylasmak istemiyor
Hayır çocuğın yaşı kaç onu dedim kaynanan mı oğlunu mu kıskanıyor
Cocugum henuz 10 aylik. Hayir kaynanamda cok cekmis kayinpederin annesinden kiskancmis. Galiba Bu adamda Ayni kiskanc biri Adam oglunu benimle mutlu gormek istemiyor kiskanc iste
İşte tamam kıskanç sende gözü var farkında değilsin hiç bebeğine süt verirken bakıyor mu ya da hamile iken bakıyordu sana o göre bileyim yorum yapayım hiç beklemedik haraketleri oluyor
Kaç kiloydun bu arada
Ne bende gözü olacak oyar eline veririm o gözü. Hayir Oyle birsey asla gormuyor evimiz ayri. Gidip gelmiyorum zaten artik. Pislik Adam. Karisida biliyor ne ma l oldugunu bize getirmiyor artik onu.
Senin dediklerine göre Bu Adam kansiz se refsiz bir Adam. Kocama dedim zaten uzaga gidecez tasincaz diye Tamam dedi.
Anladım ama bu adam illa sana ters hareket yapmıştır sen burada konuşamıyorsun halka açık şekilde sen arkanı dönükken bir şey yapmıştır belki sen evde tekken gelip sana zorla sahip olabilir ama
Kocan yumuşak seni gözü önünde şey yapsa sesi ıkmaz
Abi Bu Adam dindar. Normalde kadinlarla el sIkmaz. Bir kere kaynanam ben Kadinpeder vardi. Bir kagit gelmis Eve bi oku ben anlamadim dedi okudum. Sonra telefonda Bunu anlamiyom dedi gosterdim orada Kadin isimleri vardi ayse, fatma vesaire bilerek sesli dedim bunlar Kadin isimleri Baba diye kaynanam bilsin diye Oda bozuldu. Daha sonra Bu Adam sag elini Benim bacagima koydu evladim diye konusarak o gun bitti bende! Kaynanam gordu ses etmedi. O günden beri ne giderim ne gelirim. Engelledim numarasini. Adam pislik. Ar damari catlamis!
Sen bakma dindar olduğuna o formalite takılıyor
Sana göz dikmiş gençsin canı seni istiyor elinden gelmiyor
Şimdi gebe iken ne hayaller kurmuştur onu nasıl beceririm diye
Sen anladın arzuluyor seni engelledin
Evet abi ben anladim O yuzden engelledim herseyi. Calismaya baslicam yakinda kizim var annemgil uzak kaynanam gözü gibi bakar biliyorum ama kayinpedere guvenmiyorum icim rahat degil.
Yani yakınında durursan sana sah, p olmak ister genelde kilolu Kadın mısın o yüzden olmasın
Neden çalışmak istiyorsun
Hayir kilolu degilim. Kizima birsey yapmaz demi? Cok korkuyorum. Gecim icin calismaliyim. Kocam yetemiyor. Destek amacli.
Kızın el kadar ona çüş o kadar mı gözü dönük anlamadım aşırı Kadın düşükünü mü
Kadin düskünü Evet cunki telefonda bir sürü Kadin ismi vardi. Bilmiyorum abi gelinine göz dikmis bir Adam birsey olmaz demi
Sana en fazla seni arzular senle fantezi kuruyor birde bebek yapacağını zannetmiyorum çocuklara karşı hiç ters hareketini gördün mü
Evet dedin bu Kadın isimleri var diye bu arada yanlış anlama gögüslerin büyük mü hiç oraya çok bakıyor mu
Biz baay konuşmuşsun burada herşeey konuşmaz gizliden çıkıyorum gelsene sen tehlike altındasın belli