İs yerinde ekip arkadaşlarım tarafından mobinge uğruyorum ne yapacağım?

Beş kişilik bir ekibiz bir tane de sorumlumuz var. Neyse bir tane iş için sürekli üst üste ben kalkıp yaptım o işi. sonra da içimden bir tane daha gelirse ben yapmayacagim diye geçirdim. bir tane daha geldi ve sorumlumuz sürekli seslenip seslenip durdu bende duymamazlıktan gelip telefona baktım. bir digerimiz yanımızda uyukluyor ve bir tanesi de duymasına rağmen benden başkası duymuyor galba diye atar yapti. gitti o söylenen yaptı işi... bu sabahta kızları yanına çekmiş hepsini bana karşı doldurup doldurup duruyordu ama hani gelip suratıma karşı bir şey demedi diye bende s*klemedim. ama bütün gün arkamdan bağırıp bağırıp isim vermeden imalarda bulundu. sonra gidip arka odaların birinde bir saat mola yaptılar hahaha kikiki o sırada da yine iş geldi birden fazla bende bunların olduğu yere gidip iş geldi gelir msiiniz artık diye biraz sert çıkıştım. Yani iş yerinde resmen dört kişi bana karşı birlik oluşturmuşlar sürekli beni hem sosyal ilişkilerinden dışlıyorlar hem de iş geldiginde ben yapsrken kimse yardıma gelmiyor ama kendileri bir iş yapsınlar benden başka gören yok galba benden başka duyan yok galba diye söylenip duruyorlar bende ayıp olmasın diye yardıma gidiyorum ama cidden dayanamıyorum sorumluma bu durumu söyleyeceğim en yakın zamanda sizce hata bende mi

İs yerinde ekip arkadaşlarım tarafından mobinge uğruyorum ne yapacağım?