Yaşadığım topluma
Eşime/sevgilime
Evime
İşime
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kendimi maalesef hiç bir yere ait hissetmiyorum.. ne bu evrene ne bu dünya ya hatta ne bu ülkeye.. sanki başka yere aitmişim gibi geliyor.. sadece ve sadece aşık olduğum kadın olursa gün-ün birinde onun kalbinde kendime yer bulabilirim. ama bunun dışında kendimi ait hissettiğim mutlu olduğum bir yer yok şu an için.. zaten en çok da insanı yabancı hissettiren duygu bu
Dünyaya çünkü dünya ve insanlar biraz vefasız olunca üzülüyorum haberlerdeki şiddet olaylarına üzülüyorum
Toplumun algısını Kemal Sunal gibi böyle sevgi yardımlaşma dayanışma gibi haber ve gündemlerle doldursalar çok daha güzel olacak ta
Biraz da bilinçli ve kasıtlı olarak Bihter ve Yasak elma gibi aile yapısını sarsacak diziler yapıp sunuyorlar
Bir dokun bin ah işit durumu gibi.. lakin hayat işte, öyle veya böyle yaşayacağız.
Elbette filmin sonu gelecek.
Herkesin imtihanı işte.
Yaşadığım toplumun oldukça geniş bir kesimine ait hissetmiyorum. Ait hissetmek zorunda da değilim ama saygı duymayan bu kesimden nefret ediyorum desem yeridir.
Cevap
16Cevap
dünyaya ait hissetmiyorum mezara ait hissediyorum umarım bir gun
Bu zamana ait hissetmiyorum kendimi. 1800 lerde yaşamalıydım. Adım sanım unutulmalıydı çoktan.
Kesinlikle yaşadığım topluma... Level farkımız var.
bu soruyo kadeşime sordum okula dedi
oku ablacım dedim bak ben okudum dedim oda her insan okursa fabrikacılar çalışdırıcak insan bulamaz dedi bende iyilik yapıp liseye kadar okucam abla dedi
yaşadığım topluma bütün çomarlardan bıktım :D
HİÇ BİR YERE. Cidden kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum. Hiç bir şey hiç kimse iyi gelmiyor.
Yaşadığım topluma
Yaşadığım topluma
Ben sesizliğe ait olduğumu düşünüyorum
Hiçbir yere ait hissetmiyorum.
Bulunduğum her yere aitim
Hiç kimseye bir yere ait hissetmiyorum
Kesinlikle yaşadığım topluma...
Şu çağa, dünyaya...
Bu dünyaya.
Bu dünyaya ait hissetmiyorum
Yaşadığım topluma
Dünyaya