Yaklaşık 2 senedir evliyiz. İlk başlarda eşim bana çok yaklaşırdı. Son 5-6 aydır ben yaklaşmadığım sürece hiç gelmiyor eskileri aklıma geliyor eskiden sevgilisi çağırınca gider araba olsa bile yaparmış. Bana karşı neden böyle? Beğenmiyor mu beni ya da elinin altında olduğum için rahat mı? Çok yoruluyor geç saatlere kadar çalışıyor onu da anlıyorum ama insan 1 ay nasıl sabredebilir hele bir erkek? Ben kadın halimle bekleyemiyorken.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİki insan birbirini severse yok elimin altında yok şöyle diye düşünmez ve geçmişi ile kıyaslama yaptırmaz eşine. Yani sen mi sordun da anlattı yoksa o kendi mı anlattı sana bilmem ama kendi anlattıysa büyük sıkıntı. Ayrıca bu burada çözebileceğin bir şey değil sana kimse yardımcı olamaz senin eşinle konuşman lazım.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yazmıssın erkekte bu kadar soğuk yapmamalı, ya ciddi bişey var ya tripli nazlı
- +1 yıl
Ya da çok yorgun psikolojisi bitik iş yerinde ya da aile içinde moralini bozan şeyler oldu
Soran+1 yılKonuşuyorum ama bana sürekli bilmiyorum canım istemiyor işte diyip gecistiriyor
En İyi Cevaplar
+1 yılzaman zaman kendinde değişiklikler yapmalısın. saçını kısalt , boyasını rengini değiştir. kokunu değiştir. evet mmonotonlaşabilir evlilik ama bunu aşabilirsiniz. 2-3 günlük haftasonu bir otelde kalın. gün içinde ona tatlı bir gülüş fotoğrafını at. seni özledim yaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yapıyorum çok cilveli bir insanım bu önceden de uzun ilişkilerim oldu ve hiç biri bana dayanamazdi bir tek eşim böyle tepki veriyor ben de beni beğenmediğini düşünüyorum
- +1 yıl
Seni beğenmediğinden değildir , dediğim gibi alışmışlıktır. devamlı yanında olan birine karşı arzusunu kaybetmiş olabilir. arada bir kaç gün ayrı kalmak iyi gelebilir.
yorucu bir işi varsa akşam geldiğinde çay yanında şerbetli tatlılar kuruyemiş vs ikramlarda bulun.
ev işlerini berbaer yapın
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Ya boşanacaksın ya da aldatacaksın. Tanıdığım 45 yaşındaki adam 38 yaşındaki karısı ile haftada 4 kere birlikte oluyor. Ve birliktelikleri en az 50 dakika sürüyor. Karısı her seferinde 2 kere orgazm oluyormuş. Resmen inim inim inletiyor karısını
01 Yorumla- +1 yıl
Mal mısın dayı bu ne aq
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin eşin de bir sıkıntı var yani o kadar uzun süre sana yaklaşmadan durması biraz düşündürücü ne kadar yorgun olursa olsun haftada en az iki kez yapması lazım burada bir sıkıntı var belli ki onu etkilemiyorsun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
41Cevap
birader bi hayat edin 1 ay boyunca dert ettiğin şey kocam benle yiyişmek istemiyo ise bu senin boş bi insan olduğun anlamına geliyor ki o cilve olayı her zaman çalışmaz istesen de istemesen de yaşlanıyorsun az muhabbetini geliştir bi sürdürülebilir ve ucu açık bi ilgi alanı geliştir hatta geleceği olan bi şey olursa daha faydalı olur mesela git bi kodlama dili öğren kafanı bu mevzulardan uzaklaştır, sen aç ve zamanı kısıtlı bi evde kalma adayı gibi kovalarsan adamı adam senden daha çok kaçar çünkü dünya senin etrafında dönmüyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBoş derken ne alaka? Ve ilgi alanlarım olmadığı kanısına nerden vardın? İki üniversite bitirmiş öğretmen insanım. Bir sürü hobim ve ilgi alanım var. Ben bunları eşimle paylaşmaya çalışıyorum asıl onun ilgi alanı sıfır. Dilim de var gayet de kendimi geliştirdim müzik spor vs. Ve ben birlikte sadece bunları yapmak istesem bir arkadaşımla yaşardım evlenmezdim. Evleniyorsam bu beklentide olmak zorundayım bu doğanın kanunu ve insan ihtiyacı. Zaten benim ilgi alanlarımdan hoşlanmayan bir eşim var e yakınlaşma da yoksa neden evliyim ben?
+1 yılevlilik iste... hep monotonlasiyor dedikleri boyle oluyor demek ki🤷🏻♀️ haftasonu falan, pazar gunu illa bostur.. yapin kahvaltınızı sonra biraz yatalim mi de. yatin yataga konusun sen oyle havadan sudan is yerinden arkadaslardan falan bahset. eger eskisi gibi ilgileniyorsa bil ki hicbir sıkıntı yok, yorgunluk vb. bir sebepten cinsellik yasamiyor sadece. belki o durumda o harekete gecer bir adim atar sana karsi. o istemeden sen de isteme bir sure cinselligi
06 Yorumla
Soran+1 yılYa biz zaten normalde de çok muhabbet edemeyiz kafamız uyuşmaz haftasonlari zaman geçiririz evet ama gel yatağa geçelim desem off aklın hep bunda der. Aklım hep onda değil ama 1 hafta olmuş sen esimsin ben seni istiyorum arzuluyorum normal değil mi yani? Bana kendimi suçlu hissettiriyor.
- +1 yıl
kafanız uyusmuyorsa cok muhabbet edemiyorsaniz 2 sene nasil sabrettiniz merak ettim... o zaman soyle yap, hasta gibi davran. bugun aksam eve gittiginde yemek yapma mesela cok hasta hissediyorum de, sen kendine biseyler hazirla de. sonra yat yataga illa gelir yani öküz degilse. sonra sarıl oyle yat romantik anlar yaşayın biraz
- +1 yıl
cok normal bu arada her gun de isteyebilirsin seks yapmayi
Soran+1 yılSeviyorum ve ondan ziyade gerçekten adam gibi adam birisi. Sorumluluklarını çok iyi biliyor evine işine çok sahip çıkıyor bana karşı aşırı ilgili elimi birşeye artırmaz baş üstünde tutar. Ama cinsellik olunca konu bana kıyasla çok isteksiz kalıyor ki bence evliliğin çok büyük bir kısmı cinsellik.
- +1 yıl
burcunuz ne ikinizin de? cinsellik bence de evlilikte çiftleri birbirine bağlayan en büyük sey. ev arkadasindan farkiniz cinsellik yasiyor olmaniz zaten
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum ben koçum o oğlak
Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. Bir hafta birlikte olma. Akşam dönerken okşuyor bahanesiyle testislerini kontrol et. Eğer dolu değilerse başka yerlerde otlanıyordur. Sen onun için sıradanlaşmış be yeni heyevanlara yelken açmıştır. Boşa gitsin sende.
03 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını düşünmüyorum hatta eminim ama güzel taktikmis fkekdns
Youtube geçmişinde dolan. Dinlediği şarkılara göz gezdir. Dinlediği şarkılar değişime uğradıysa ve "Yanındakiyle yaşar, kalbindekiyle ölürsün." tarzına döndüyse ikinize de büyük geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok eşimin gmaline kadar herşeyi var bende işten evden isedir arkadasi yoktur futboldan başka biseyle ilgilenmez öyle şarkılar falan da dinlemez zaten aldatma durumu olduğunu sanmıyorum sadece gerçekten cinsel anlamda çok cezbedici olduğum halde beni neden beğenmiyor merak ediyorum
Bakımlı olup dener misin bir de hareketlerini eşinin. Bakımdan kasıt ev içi saç makyaj koku kıyafet va abartmadan ama özen gösterdiğini hissetmeli ve seks hayatını renklendirmeni tavsiye ediyorum. Kendini salmış kadın vibe ı aldım senden o yüzden bu kanaatteyim. Yine aynıysa o zaman üzgünüm biriyle konusmaya başlamış eşin..
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır gayet bakımlı bir kadınım hatta farklı farklı fantezi kıyafetleri falan bile kullanırım. Biriyle konuşmadığına da eminim. Sadece beni beğenip begenmediği konusunda emin olamıyorum.
+1 yılBiraz cilve yap, iş yerinde günün nasıl geçtiğini sorr sürekli. güzel bı akşam yemegi duş alıp bakımını yap fantezi elbiseler. giy giyiyomusun? Ona sürekli sevdiğini söyle canım sürekli seni istiyor falan diyormusun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Abicim canım benim evli olmak başkadır. Sorumluluk var. Fazla gelebilir yorucu olabilir onu anlamak zorundasın
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de çalışıyorum yoğun şekilde tamam onun kadar yorucu değil ama akşam eve gelince ev işleri yemek vs ama yarım saatimi de buna ayırım her gün olmasa da iki günde bir. Ve ben pıt gibi yatıp hadi yap diyen biri değilim tahrik etmek için elimden geleni yapsam da yaklasmiyor beni beğenmediğini hissediyorum
Soran+1 yılNormal mi yani abi bu
+1 yılAldatiyor olabilir isyerindeki kadinlara dikkat et.. imkanin varsa onunla ayni isyerinde çalış
13 Yorumla
Soran+1 yılİşyerinde kadın falan yok 5 erkek çalışıyorlar aldatma konusunda şüphem yok ben memurum kafama göre iş yeri değiştiremiyorum o özel sektör
- +1 yıl
vardiyali mi?
Soran+1 yılHayır sabit
+1 yılBir ay fazla bir zaman.. açıkça isteklerini söylemelisin.. bencilce bir şey bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum zaten ama bir şekilde gecistiriyor. Trip atarsam yapıyor o zaman da benim hevesim kaçıyor istemiyorum.
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. onunla neden konuşmuyorsun bunu... belki yoğun çalışma temposu etkilidir belki başka bir şey ama konuşarak öğrenebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBir erkek eşine 1 ay yaklasmiyorsa ya sağlık problemi vardır ya da bu ihtiyacını başka kadınla gideriyordur başka bir açıklaması yok bende maalesef
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İllaki var bi film bence hemde yeni evlisiniz ilginc
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk 4-5 ay günde 5-6 kere bile olurdu son 6 ayda falan haftada 4 e düştü o da ben istiyorum yoksa onu da yapmayacak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuradaki erkek ben olabilirm. Hiç canım istemiyor artık. Zaten âlet de bozuk, tamire götüreceğim. Bizim de kafamız uyuşmaz, tek sohbet ettiğimiz ortak yan dedikodu.
00 Yorumla
+1 yılYani buzamana kadar ben geldim artık sen gel diyoooooo😁😁😁
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer bu soru gerçekse eşim ya seni aldatıyor ya da bir şey oldu kendinden soğudu erkekliğiniden ya da senden çünkü evli bir erkek 1 ay dur 3 gün elleşmeden duramaz. Sende akıllı ol güzel güzel kıyafetlerin giyin duşunu al güzel kokular sık saçını başını yap sana dokunamk isticektir zamanla asla kendine dokunturma yani aklı başına gelene kadar yap bunu düzelir sonra
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 731 cevap paylaştı. Ah keşke sen benim karım olsaydın Vallahi günde 3 5 defa yapardık 😊😘
00 Yorumlailişkiniz rölantiye girmiş
bundan sonrası yatak arkadaşlığı olduğu kadar.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı. Kaç yaşındasınız
Saat kaçta işe gidiyor kaçta geliyor
Çocuk var mı
Ne iş yapıyor yorucu mu00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenden soğumuş bi şekilde yoksa taş olsa çatlar 1 ay çok :)
00 Yorumla Sürekli elinin altindasin her istediğini o yapıyor yaptırıyor o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim babam 50 yaşında hala çok istekli ve bu yüzden annem tekrardan hamile kaldı bence aklı eskilerde
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kızççie evet ciddiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklisin valla nasil dayaniyor 1 ay uzun bi sure isyer yanii rahatlamak peki sen bunun icin ne yapiyosun tahrik etme vs
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşkasını hayal ederek MB yaptığını ya da biriyle yazışırken görmüş olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşine elektroşok lazım.. seni memnun etmiyosa , birgün menun eden biri çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay ne ya ben 1 gün bile ara vermiyorum o bile yetmiyor
00 YorumlaHayır seks yasattıyssn ona bırakıcak kesin bu yaşta yapılıcak evlilikten ne olur ki
00 YorumlaBen 6 yıl oldu evleneli ve hoşlantım kaynanama karşı oluşuyor
07 Yorumla- +1 yıl
Ucu*be
- +1 yıl
Ucube
+1 yılCıcım ayları bıtmıs sızden bıkmıs olabılır belkı hayatında vaska bırı var bunu hıssetmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaslarda çok olup nasıl bu kadar azaldı ki birdenbire şimdi bir aydır hiç yapmıyor musunuz
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada eskiden yapmış mı yani bakire değildi eşin öyle mi senden önce
Soran+1 yılYok yapıyoruz ama haftada bir e falan düştü evlenmeden ikimiz de yapmıştık zaten ilişkilerimiz olmuştu yani
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım hiç anlamıyorum erkekleri bende evliyim mesela anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki fiziksel olarak yorgundur
+1 yılEx kadsr iyi degilsin demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında cinsel olarak gayet iyiyim çok cilveli ateşli bir kadınım ve şu ana kadar ki ilişkilerimin hepsinde en iyisi sendin gibi tepkiler aldım ama onun isteği benim kadar değil. Ve exiyle ayda 1 yapıyormuş örneğin benimle istediği zaman yapabiliyor o yüzden mi diye düşünüyorum.
- +1 yıl
"Eskiden sevgilisi cagirir gider arabada olsada yaparlarmis" bu ayda 1 kere yapmadiklarini acikliyor
+1 yılbaşka biri olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o konuda eminim eşim gerçekten sadık dürüst bir adam ki öyle bir şey olsa mutlaka haberim olur.
- +1 yıl
Anladımmm o zaman bozuk eniştenin ki 😂
Hiç konuştunuz mu belki bir hastalıgi falan vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılSordum sıkıntı var mı diye olmadığını söylüyor sadece çok sık olması yorucu oluyor diyor
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onun için özel hazırlanıyormusun hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün diyebilirim hem çok iyi davranıyorum hem özenli oluyorum ona karşı ama yok
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence sorun ikinizde yani iletisiminizde
00 YorumlaEşinde problem var
00 Yorumla
+1 yılbaşkasıyla görüşüyordur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yıl1 ay bekleyemez tabj ki. Baska birisi vardir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. sorun sende değil aşkim
00 Yorumla
+1 yılPeki Sorayım
Sorun sende mi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEskiye takılı kalma evlilik böyle bişey değil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Hayatım arzulamıyor seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki seks randımanın kötü.
00 Yorumla
+1 yılÜzerine atla her gece
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılÖküze bağlamış galiba :) erkenden
00 Yorumla Onunla bu konuda kojusmayi dene
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Olabilir
00 YorumlaPislojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 YorumlaUzun konuşmak lazım anlamak için
00 Yorumla
+1 yılOna sor
00 Yorumla
+1 yılBekleme sende arada bana uğra 😅
00 Yorumla
+1 yılsogukmusun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sorun sende tabiki
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılHayır değilim aksine çok bakımlı ve fantezi dolu bir insanım aksine o öyle değil ama yaklasmiyor ben de bunu anlamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesleği ne eşinin
02 Yorumla
Soran+1 yılMobilya
Cevap sahibi+1 yılOnu seviyor musun peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜrkütücü
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSuphe tek gercektir
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı