Güncellemeler
+1 yıl
Şikayetçi oldum / olmadım / olmayacağım demedim ! Soru sormayın soruma cevap verin dedim lütfen sadece. Kendimi çok değersiz ve hicbirsey hakketmeyen bir varlık gibi hissediyorum 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Mantıklı bir açıklama bekledim o da yok..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şikayetçi olmak varken üzülmek neden? yıpratma kendini bu senin suçun değil şikayetçi olmalısın
Olmadigimi kim dedi? ya da olmayacağımı? Delillerim dolu raporlar vs vs , sadece ben onu çok sevdim belki aşk ne bilmiyorum ama inanmıyorum bu kadar kötü olduğuna tedavisi vardır diye düşünüyorum? Mantıklı bir açıklama yaparsa affetsem diye düşündüm o kadar.
Bence asla affetme burnundan gelmeli ki öfken diner ya bu affedilemez kötülük bu
Bilmiyorum psikilojik tedavisi var diye düşünüyorum 2 . bir şans hakkeder dedim ama adım atmıyor bana son 1 gün vereceğim bakalım yine adım atmazsa aff yok. yapmam gereken her şey yaptım zaten çeksin cezasını kendi tercihi.
En doğrusunu yapıyorsun çeksin cezasını
Tedavi olmayı kabul edip , bunu bana niye yaptığıni mantıklı bir açıklama yapsaydı. işine devam edip özelde terapist gidecekti sicili olmayacaktı vs vs yöntem fırsat çöktü ama yapmadım yapmadım demekte ısrarcı.
Çoktu*ben niye böyleyim bana igrenclk yapan adama bile merhametliyim? Çok mu masumum safim
Aşıksın
2 3 ayda aşık olunur mu ki birine? Görsen bir yandan çok iyi biri bir yandan bana bu yaptığı çok kötü bir şey bana mantıklı bir açıklama yapsaydı dediğim şekilde kimse bilmezdi tedavi olurdu sicilide olmazdı ama ısrarla yapmadım bir şey diyip beni mal yerine koyuyor elimdeki raporlar vs bilmiyor tabi 😔kendine bir zarar verir pişmandır belki diye pat diye anlatamıyorum anlatmadım . yapmadım demekten başka bir dediği yok kimse bana sapik diyemez diyor..
Artık yapacak birşeyim yok ona iyilik olarak kendi halline bıraktım kendi tercihi , gerekenleri yaptım yapmsyada devam edeceğim cezasını çekecek.
Başka seçenek kalmadi tedavi ya da hapis.
Güçlü duruşundan etkilendim başarılar
Yani haksız mıyım özelde terapi gidip tedavi olabilir sicili olmaz bende onun yanında destek olurum ne gerekiyorsa yapacaktım o bana bu igrencligi yapmasına rağmen 😔diğer seçenekte bunu kabul etmeye yanaşmıyor bile yapmadım yapmadım diyor 2. secwnekte cexasini çekecek sicili olacak ömur boyu ıssız kalscak ve herkes ona sapık diyecek !
Yani haksız mıyım özelde terapi gidip tedavi olabilir sicili olmaz bende onun yanında destek olurum ne gerekiyorsa yapacaktım o bana bu igrencligi yapmasına rağmen 😔diğer seçenekte bunu kabul etmeye yanaşmıyor bile yapmadım yapmadım diyor 2. secwnekte cexasini çekecek sicili olacak ömur boyu ıssız kalscak ve herkes ona sapık diyecek ! Ben psikiloji okudum biraktim sonra o yüzden anlıyorum onu az çok ve yardımcı olmak istedim ama yok maalesef tepiyor.. yapacak bir şey kalmadı onun iyiliği için artık?
Güçlü duruşundan etkilendim başarılar? Derken anlayamadım? Yani tedavi olmazsa ya da cezası cekmezse başka kizlarada yapacak bunu belkide yaptı daha öncede ve ben başka kizlarin vebalini de alamam benim yüzümden de olmuş olur böyle bir olay üstü kapatılmaz.. başka kızlar benim gibi güçlü olnas intihar eder vs 😔çok zeki biri şahıs ama kendi kendine yazık ediyor cidden yoruldum artık insanlara merhamet etmeme rağmen inkar ediyor hâlâ neyse yapacak şey birakmadi bana iyiliğini istedim ama olmayacak belliki.. neyse teşekkür ederim düşünceniz için
Yapmadım demesi ile aklanacak mı yani zeki dedin de bence ortaya çıksın suçları ya
Zeki sanıyor bazı konularda sadece kendini * normalde zeki biri ama panikleyince vs hayır 😔 beden dili de çok iyi anlıyorum ama kendini akıllı zannediyor.. aşık olmusum evet maalesef..
Öyle bir kanun kural yok. eşine bile bunu yapan erkekler cezasını çekiyor. ben sadece merhamet etsemmi dedim tedavi olsa dizelde işine hayatına devam etse dedim ama yok kabul edecek gibi değil yapmadım da yapmadım tek bildiği şey. bendem buraya kadar iyiligimi yapmaya çalıştım olmadı 2. secenek yapacağım başka çare yok her türlü şey yaptim zaten neyse teşekkür ederim tekrar güzel dusunceniz için
Tedavi olsa duzelse*
Birde sadece 17 yasimdaysam ceza alacağıni zannediyor 😑
Çok geçmiş olsun Dertleşmek istersen beğeni atayım soruna?
Ne alaka kimsesiz miyim ben? Anlatılacak yerleri kişileri biliyorum gerektiğinde de anlatıyorum anlatmayada da devam edeceğim.
Kafanı dagıtacak seyler yap yeni hobiler edin
Kac yaşında sın şikayeti ols bilirsin
Bana soru sorun mu dedim sorumda. ?
Benim görüşü siler misin lütfen
Şikayetçi ol
Bunu mu sordum.
Bak kardeşim ilk önce şikayet edeceksin ki içinin acısı biraz dinecek sana simdi ne kadar tavsiye versek de sana iyi gelmeyecek hic bir şey acını hafifletmeyecek o yuzden insanlar şikayetçi olmanı söylüyor çünkü bunu yapan adam dışarıda keyifli gezdiğinde senin icin hala yanacak ama ceza alirsa iste o zaman caninin yanması azalacak ve zamanla bu durumdan uzaklasacaksin acilarin dinecek
Şikayetçi , oldum / olmadım / olmayacağım demedim.
Umarım demek istediğimi anlamışsındır
Anladım da siz beni anlayıp soruma cevap verseniz keşke
Bak gerçekten yazılanları okumuyorsun biz sana ne söylersek söyleyelim acın dinmeyecek yaraların iyilesmeyecek. Bunun tek bir ilacı sadece zaman olacak. Zaman saracak yaralarını ve acılarını. Artık kimseye güvenmeyeceksin aklında hayatında biri olduğunda hep o günler gelecek tedirgin olacaksın seneler geçtikçe düzeleceksin.
Cinsellik hep korkacak mıyım yani?
Bu durumu atlatman biraz zaman alacak cinsellikten önce güven problemlerin çok fazla olacak güvenmek inanmak bunun gibi problerin olacak
şu an var zaten uyumuyorum gunlerdir sicrayarak uyanıyorum onu goruyorum hep kabuslar goruyorumda 😔
Bak bu kolay bisi değil hayatına giren insanlara bile sicak olamayacaksin hep bu tedirginlik olacak dedigim gibi bunun ilacı zaman olacak ve istersen bu konuda psikologa da gitmeni tavsiye ederim
Geçmiş olsun