Tecavüze uğradım hemde sevdiğim değer verdiğim kişi tarafından her şey onu ve yaptığı şeyi hatırlatıyor ne yapmalıyım bilmiyorum?

Unutamıyorum çikolata yiyorum o geliyor başka bir şey yine o geliyor aklıma meğer bana hiç değer vermemiş obje olarak görmüş.. öldürmemesinin sebebi de yakalanmamak için kendince sadece öyle ceza çekeceğini sanıyor.. soru sormayın lütfen konuyla alakalı sadece canım hicbirsey yapmak istemiyor hep aklıma geliyor çok kısa sürede 4 aydan az sürede ben ona çok değer vermiştim aşık değildim ama hoslanmışım sanırım ama o beni peçete olarak görmüş.. belkide şu an hayatta olmayacaktım öldürebilirdi de şanslı mıyım değil miyim? Çok zoruma gidiyor ben hiç alkol sigara tadı bilmeyen cinselik c si yaşamamıs karıncayı bile incitmemis bir kızım bunu hakketmedim hiç.😔beni sevmesi benim isteğimle yapması beklemesi çok mu zordu?( Uyurken en savunmasız anımda yaptı ben ona güvenip sarıldığım an...) Bu kadar değersiz hisettmem kendimi normal mi? Nasıl iyi hissedeceğim kendimi tavsiyeleriniz yazar mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Şikayetçi oldum / olmadım / olmayacağım demedim ! Soru sormayın soruma cevap verin dedim lütfen sadece. Kendimi çok değersiz ve hicbirsey hakketmeyen bir varlık gibi hissediyorum 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Mantıklı bir açıklama bekledim o da yok..
Tecavüze uğradım hemde sevdiğim değer verdiğim kişi tarafından her şey onu ve yaptığı şeyi hatırlatıyor ne yapmalıyım bilmiyorum?