Eski eşim, yeni biriyle tanışınca oğlunu önemsememeye başladı. Şimdide 14 yaşındaki çocuk için velayet mahkemesi açacakmış, saçma değil mi?

Eski esim oglunu az da olsa aradi sorardi. Bir kadin arkadas edinmis son zamanlarda ve kadin eski esimden cocuk yapip oglumu unutturma inadina girdi. Yani cocugu aramasi bike kriz sebebi oldu. Eski esim yeni yilda bile aramadi oglunu. Oglunun dogum gunu haftaya ve unutmasin diye hatirlatma mesaji gonderdim eski esime. Eski esim bana " bana mesaj atma, ne kadar az o kadar iyi" gibi bir mesaj atmis. Ben de " seninle 6 ayfir irtibatim yok, cocugun digum gununu hatirlatiyorum." diye cevap yazdim. Bana "cocugun babasiyla zaman gecirmesi gerekiyor, hafta sonlari cocugu bana gonder." diye bir cevap yazdi. Cocugum kendisi gitmek istemiyor buyudugu icin babasiyla kendi birseyler yapmak istiyor disarida. Ben de cevap yazmadim, bana " seninle mahkemede gorusecegiz." yazip engellemis beni. Bu tepkiler hic normal degil. Cocuk zaten gelmis 14 yasina, birkac sene sonra resit bu cocuk ne mahkemesi.. ve bu tavirlar nedir. yorjmlar misiniz.. kadinin gaziyla kadina gosteris mi yapiyor

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar yorumlarda bir sapik var. Yazdigini ekran fotografi aldim ve suc duyurusunda bulunacagim o yuzden o igrenc yorjmunu silmiyorum. Muatap bile olmayin boyle biriyle
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar dun tum engelleri geri kaldirmis.
Eski eşim, yeni biriyle tanışınca oğlunu önemsememeye başladı. Şimdide 14 yaşındaki çocuk için velayet mahkemesi açacakmış, saçma değil mi?