Yeni evlendim kocam beni dövdü napmaliyim?

Selam arkadaşlar biz tanışarak evlendik eşimle görücü usulü falan da değil ama evlendikten sonra çok değişti mesela bir şey sorsam azarlayarak cevap verir işe gidip calismami istemez ihtiyaçlarım oluyor para katıyorum vermez madem çalıştırmıyorsun o zaman neden para vermiyorsun bugünde sabah omzuma yumruk atarak beni uyandırdı annem geliyor kalk da bir şeyler hazırla dedi sonra kalktım sofrayı kurdum bu seferde her sabah yumurta yapıyorsun diye bana bağırmaya başladı sonra işte kaynanam geldi gelinim oğlumu aç bırakmış dedi halbuki hergun yemek yaparım ayni hizmetçi gibiyim ondan sonra şu an ağlayarak yazıyorum eşim az önce beni dövdü ben dedim ki yarın dışarda mi yesek yemeği oho dedi hergun dışarda yersek ocagimiz Soner dedi bende hergun yemiyoruz ki nankör Allah'tan kork dedim hergun yemek yapmıyor muyum dedim dalga geçer gibi elime ayda 100 TL veriyor 100 TL yi para sanıyor işte ben böyle dedim diye senin ananı avradını... Diyerek bana sovdu sonra beni dövdü boşanmak istiyorum dayanamıyorum sevgililik döneminde böyle değildi aksine çok bonkördü şimdi neden böyle oldu anlamadım
Yeni evlendim kocam beni dövdü napmaliyim?