@Ptzkakz offf mal msn fake olduğunu anlamiycak kdr slk değilim zaten fotonun keçi beyinli ama ne bilim hoşuma gitmisti yani o merak etmiştim kim olduğunu aman neyse tammam
@Ptzkakz yav fake foto ya niye düşeyim mk slxjzl sadece konusmasi felan bana bi kaç bi Sey diyordu hoşuma gitmisti yoksa fotoyla alakasi yok mk sökdkssk
Ben biliyorum senin yapını Bak yeme beni kedicik 😀 belli yaşlı dedelere velet Erkeklere ilgin belli fantezi yasaklar ilgini çekiyor soru sahibi teyzelere ilgisi görünce etkilendin 🤣
@Ptzkakz kedicik ne be söndms yo ondan değil ben onun söyledikleri hoşuma gitmisti ondan yalan mi atacam mı sökdkssk he ama büyük adamlar hoşuma gidiyor orasi doğru yaş olarak yani +25 30 felan
Çünkü kedilere benziyorsun senin gibi fantezi dolu birisi karışık sever 30 az gelir sana bence en fazla 90 yaşına kadar ilgin olur oda ilişki için anlık olur sevgili değil 😀
Bence halka açık konuşamıyorsun ama hahaha senin hormonların yapın şöyle her yaşa düşebilirsin böyle sana güzel söz söyleyen ilgilenen ani hareket eden her yaşta Erkek olursa düşersin olmaz deme oluyor :D fazla düşünme kedi
Sen hala yatmadın mı yavrum 90 yaşa bakma etkilersen oda olur ben bilirim senin yapını biliyorum velet Erkeklere düşebilirsin hahaha ama o yaşları burada yazamıyorum aşkısı 😊
Gurur mu yaptın hahaha sen ilk sen başlattın kabul etmem doğal olarak etmedim bendee karşılıklı oldu velet illa demedim olur sadece seni etkilerse elinde olmadan hesapta olmadan sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şirin kediymiş bence almak isteyen çıkar
Bınun ağzı burnu gözleri çok güzel ama ya aşırı da fotojenik hani 😂
Kusura bakma evde kedi beslemem tüy kıl olur heryer
aıyyy aman aman
Yerimmmmmmmm meowww burna bak😁😁🥰😽😽
Hhaah herkese takip edin demiyor musun dalga geçiyorsun Kızım belli
@Ptzkakz senin yüzünden o soru soran kişi paylaşimini silmis pislik nerden bulacam ben onu
@Ptzkakz sen ne diyon mk ne dalga gecmesi beyinsiz oc sinirimi bozma
@Ptzkakz sen kimsin?
Sorusunu şikayet ettiler demek ki benle alakası yok ağzımı bozma benim
@Ptzkakz isteğimi kabul et sorun çikarma
@Ptzkakz sen niye takibe alip çikşp sonra yazdin ordan bana 😏😏🤷🏼♀️
@Ptzkakz yo o bana ulasacakti senin yüzünden oldu pislik
Kızım o foto fake o değil kuru kafa ulaşsan ne olacak ki sorusu kalktı kendi kendine
@Ptzkakz offf mal msn fake olduğunu anlamiycak kdr slk değilim zaten fotonun keçi beyinli ama ne bilim hoşuma gitmisti yani o merak etmiştim kim olduğunu aman neyse tammam
Neyini merak ettin acaba hahaha kafan gidip geliyor senin yalnız mısın sen
@Ptzkakz hoşuma gitmisti sadece ☹️🥺😔
@Ptzkakz bana yazicakti ama yazmadi heralde kandirdi
Fake fotoya nasıl düşüyorsun anlamadım ki fantezileri hoşuna gitti
@Ptzkakz yav fake foto ya niye düşeyim mk slxjzl sadece konusmasi felan bana bi kaç bi Sey diyordu hoşuma gitmisti yoksa fotoyla alakasi yok mk sökdkssk
Hhahaa sorunu şikayet ettiler kalktı 24 saat geçmeden kaldıramaz imkansız
Senin de yaşlı dedelere ilgin var ondan olmasın
@Ptzkakz ilgim olduğunu nereden biliyon smdjdk yaşli değil ya dözdöjx
Ben biliyorum senin yapını Bak yeme beni kedicik 😀 belli yaşlı dedelere velet Erkeklere ilgin belli fantezi yasaklar ilgini çekiyor soru sahibi teyzelere ilgisi görünce etkilendin 🤣
@Ptzkakz kedicik ne be söndms yo ondan değil ben onun söyledikleri hoşuma gitmisti ondan yalan mi atacam mı sökdkssk he ama büyük adamlar hoşuma gidiyor orasi doğru yaş olarak yani +25 30 felan
Çünkü kedilere benziyorsun senin gibi fantezi dolu birisi karışık sever 30 az gelir sana bence en fazla 90 yaşına kadar ilgin olur oda ilişki için anlık olur sevgili değil 😀
Yani her güzel söyleyen hoşuna gidiyor mu
Bence halka açık konuşamıyorsun ama hahaha senin hormonların yapın şöyle her yaşa düşebilirsin böyle sana güzel söz söyleyen ilgilenen ani hareket eden her yaşta Erkek olursa düşersin olmaz deme oluyor :D fazla düşünme kedi
@Ptzkakz himm 90 yaş ne mk smdjsks uzaya uçtun dmxjxlzl
@Ptzkakz evet öyle oluyor🥺☹️😔 piki fazla düsünmem keidicikkkk🙃🙃🤷🏼♀️
@Ptzkakz nerden bildin askooom 🤷🏼♀️
Sen hala yatmadın mı yavrum 90 yaşa bakma etkilersen oda olur ben bilirim senin yapını biliyorum velet Erkeklere düşebilirsin hahaha ama o yaşları burada yazamıyorum aşkısı 😊
@Ptzkakz of iyice kafayi yedin ne velet erkeği neyse ki beynim var mk
Ben olanı söyledim her yaşta artık etkilenmene bağlı beyinsiz mi dedim sana
Sen beni tekrar takip et burada zortuk atıyorsun konuşamıyorsun linçten dolayı :D
Gurur mu yaptın hahaha sen ilk sen başlattın kabul etmem doğal olarak etmedim bendee karşılıklı oldu velet illa demedim olur sadece seni etkilerse elinde olmadan hesapta olmadan sen
@Ptzkakz velet demeyi birakican mi?
Hahah ne alaka ben bırakırım sorun değil demek ki riskli oluyor açık şekilde neyse o yaşlılara ilgin var
Ama ben bunun tipini yeyimkiiiiiiii
Ben istiyorum
Ver ben alıyorum
Ben de 4 tane var zaten
Haksizlik 😒😭☹️
@meliketefrikxx vereyim sana ikisini 😂
😀😀🙊🙊olürrr ama yemezler dimi beni🐱oyyy
tipe baaak
hangi şehirdesiniz
İstanbul
Sahiplenmek istiyormusunuz
?