Aile & Toplum Annenizin/Babanızın "bakarız" ifadesini tam olarak nasıl anlıyorsunuz? Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben bazen bu söze sinirleniyorum neye bakcan yaa diyorum😅 ama hemde izin verdi diye de düşünüyorum yani olumlu düşünüyorum😁 Heh tamam izin verdi Neye bakcan yaa Kesin izin vermedi İzin verme aşamasında Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yehuuuu süper soru seçildiii🥳🥳🥳 Annenizin/Babanızın "bakarız" ifadesini tam olarak nasıl anlıyorsunuz? Cevapla Babalık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey. anlamı yok. 0 0 Yorumla
Ayhanxxx31 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Ben kendimden örnek vereyim BAKARIZ dersem yapmak istemem ya da izin vermem 1 2 Yorumla Angell20 +1 yıl İzin verin be dayı kırmayınn. d Yorumla Ayhanxxx31 +1 yıl Olmaz başına bir iş gelir Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Bakarız diyorsa olmayacaktır o. Ben de aynıyım çünkü. Erteleme sözcüğü o. Sonrasında da hiçbişey olmuyor, unutuluyor 😂 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu daha çok geçiştirme kelimesi gibi geliyor bana o anda yapamam diyemediği için bakarız diyor çoğu... 1 0 Yorumla
zeynell01 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Anne olunca kabul edilebilir ama baba kesin red cevabıdır. 1 3 Yorumla Angell20 +1 yıl Valla babam olmadığı için o duyguyu tatmadım. d Yorumla zeynell01 +1 yıl Yapmaaaa üzülürüm 🥺 Yorumla Angell20 +1 yıl 🥲 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Bizde bakarız genelde olumsuz sonuçlar cıkartıyor 😅😅 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı. Benım annem asla bakarız demez hep tamam der ve cok nadir yapar dediği şeyi 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Sen yaparız zannet ama yapmayacağız'ın kısacası 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
bitmeyen_cile Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Tamam izin verdim Allah'ın belası nalet anlamında kullanılır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yola vermək kimi. Baxarığda yəni özüvü yaxshi aparsan hə , bəlkə oldu istədiyin 🤣 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Israr erteleme cümlesidir o an çekecek durumda değildir ve ileriki tarihe atar jxbdjd 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Ben onlara bakarız diyorum artık 😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. izin verdi olarak anlıyorum 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. İşleminiz gözden gecirilicektir 😁anlamında 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İşine gelmedi demek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç bir şey. anlamı yok.
Ben kendimden örnek vereyim BAKARIZ dersem yapmak istemem ya da izin vermem
İzin verin be dayı kırmayınn. d
Olmaz başına bir iş gelir
Bakarız diyorsa olmayacaktır o. Ben de aynıyım çünkü. Erteleme sözcüğü o. Sonrasında da hiçbişey olmuyor, unutuluyor 😂
Bu daha çok geçiştirme kelimesi gibi geliyor bana o anda yapamam diyemediği için bakarız diyor çoğu...
Anne olunca kabul edilebilir ama baba kesin red cevabıdır.
Valla babam olmadığı için o duyguyu tatmadım. d
Yapmaaaa üzülürüm 🥺
🥲
Bizde bakarız genelde olumsuz sonuçlar cıkartıyor 😅😅
Benım annem asla bakarız demez hep tamam der ve cok nadir yapar dediği şeyi
Sen yaparız zannet ama yapmayacağız'ın kısacası 🤷🏻♂️
Tamam izin verdim Allah'ın belası nalet anlamında kullanılır
Yola vermək kimi. Baxarığda yəni özüvü yaxshi aparsan hə , bəlkə oldu istədiyin 🤣
Israr erteleme cümlesidir o an çekecek durumda değildir ve ileriki tarihe atar jxbdjd
Ay bence de sinir bozucu ya
Ben onlara bakarız diyorum artık 😂
izin verdi olarak anlıyorum
İşleminiz gözden gecirilicektir 😁anlamında
İzin verme aşamasında 😂
Aşamasında olsa bile asla izin vermez😂
İşine gelmedi demek
anlamiyorum