Kardeşim 15 yaşında 16 sına girmek üzere neden bu halde lütfen yardımcı olun?

Kardeşim en son okul hakkında konuştuktan sonra bir anda çok değişti okula gitmeyi bıraktı bi iki defa gitmiştir anca annem her sabah onu güzellikle uyandırmaya çalışıyor ama boş robot gibi davranıyor resmen. benimle asla konuşmuyor sadece onu güldürmeye çalışınca vs gülüyor biraz, annem ve babama yine tek tük cevaplar veriyor. her şeyin üstüne bir de yemeyi içmeyi de kesti hep odasında çıkmıyor 6 kilo filan verdi. neden böyle yapıyor gerçekten anlayamıyorum özellikle annem onun için kahroluyor kadın strese giriyor endişeleniyor ki bende öyleyim benimle hiç Konuşmuyor herşeye rağmen ona iyi biçimde yaklaşıyoruz ama tam olarak 3 haftadır bu şekildeyiz bugün de mesela okula gitmedi annemin o kadar ısrarına rağmen şu an saat beş ben okuldan döndüm ve hala da odasında su içmemiş yemek de yememiş öylece yatıyor şimdi en azından yemeğini kesmese yine iyiydi okumayacaksa da okumasın onu zorlamıyoruz da tek istediğimiz bir tepki vermesi nasıl olacak durumlar gerçekten bilmiyorum büyü filan olabileceğini bile düşündüm bu arada kardeşim çok zor bir insandır yani şimdi kızarsak vs daha da kötü olacağını biliyoruz bu yüzden ona göre yumuşak olmaya çalışıyoruz yardımcı olun lütfen çok zor bir durum

Kardeşim 15 yaşında 16 sına girmek üzere neden bu halde lütfen yardımcı olun?